Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bebekleriniz hangi emziği kabul etti? Emzik bulmaya çalışıyorum, aventi mümkün değil almıyor, öğürüp çıkarıyor. Nuk kauçuklu emzik önermişler youtube'da kullanan var mı?
Emzik konusunda ben de dertliyim. Aventi alıyor ama destek olmadan tutamıyor. Wee damaklı denedim almadı chicco damaklı denedim almadı chicco kauçuk denedim almadı.
Benimki 1-2 çekiyor, meme olmadığını anlayınca kendi midesini bulandırıyor. Avent ağır bence, o yüzden de tutamıyorlar .Wee alacaktım ben de ama eşime şimdi söyledim Nuk alsın, umarım onu kabul eder, haber veririm. Emzik bulamazsak yandık, hiç bir işimi yapamıyorum, 2 gündür uyumuyoruz
Kullanip beni etiketler misin. Ben aptamil conformil kullaniorum gaz kaka.olayini dengrledi baya ama atopik.dermatit dediler.cocuguma. acaba mamadan mi die.dusunuorum degistirmeyi dusunuorum.Arkadaşlar similac mama kullananlar var mı aranızda ?
Bebeğim bugün tam 40 günlük oldu, mama takviyesi olarak hipp kullanıyorum ama yaklaşık 10 gündür hem gazı çok fazla hem de ben müdahale etmeden kakasını yapamıyor
Bugün similac edindim, denemek için.
Kullananlardan yorum rica edebilir miyim kabızlık veya gaz yapıyor mu ?
Benimki hiç bir emziği kabul etmedi çeşit çeşit aldım :)Kızlar bebekleriniz hangi emziği kabul etti? Emzik bulmaya çalışıyorum, aventi mümkün değil almıyor, öğürüp çıkarıyor. Nuk kauçuklu emzik önermişler youtube'da kullanan var mı?
Kullanip beni etiketler misin. Ben aptamil conformil kullaniorum gaz kaka.olayini dengrledi baya ama atopik.dermatit dediler.cocuguma. acaba mamadan mi die.dusunuorum degistirmeyi dusunuorum.
İyi geceler kizlarr nezmandir giremiyorum tabi sayfalar almış yürümüş doğum yapan herkesi tebrik ederim.allah analı babalı büyütsün sağlıkla büyüsün ler isallahh
Biz 46.günü bitiriyoruz. Şu son 1 haftaya kadar çok normal gidiyordu ama bu hafta resmen huy değiştirdi aksam 8 de bi başlıyor ağlamaya 12 ye kadar sürekli ağlıyor. En son artık telef oluyor ağlamaktan sızıyor gece uykusu gUzel aman masalalh diyim ama gecede sürekli ikinma halinde. Aslında gaz çıkarıyor ama yine var yine var. Resmen hiç ayrılamıyoruz artık.çok katılır gibi ağlayınca benimde elim ayağıma dolaşıyor. İlk ay doktorumuz probiyotikli d vitamini vermişti o iyi gelmiş ozman sanırım ama sind bugün artık gasodex şurubu başladık HenuZ pek faydası olmadı ama hala umudum var:) siz bu gaz sorununa neler yaptiniz sanırım en çok kaka olayılda sknti yaşıyoruz. Rezene kimyon içiyorum.her yemekte kimyon kullanmaya çalışıyorum. Emdikten sonra omza alıyorum ama kimi cikario kimi çıkarmıyor. Poposuna asidi alınmış zeytin yağı kullanıyorum. Bunlardan başka neler önerirsiniz?
nuk da kullandim vee de ogurup atiyor ben birde tombul olandan deneyecegim inşallah kabul ederKızlar bebekleriniz hangi emziği kabul etti? Emzik bulmaya çalışıyorum, aventi mümkün değil almıyor, öğürüp çıkarıyor. Nuk kauçuklu emzik önermişler youtube'da kullanan var mı?
Benimki hiç bir emziği kabul etmedi çeşit çeşit aldım :)
nuk da kullandim vee de ogurup atiyor ben birde tombul olandan deneyecegim inşallah kabul eder
canim bende avent kullaniyorum ilk basta kabul etmedi sonrasinda bir suru baska marka ve cesit denedim ama almadi artik umudumu kaybetmeye baslamistim ama israrla avente devam ettim ve birazda buyumesiyle kabul etti.artik memeden sonra bile kabul etmeye basladi.emzik icin sakin pes etmeyin israr edin sonunda kabul ediyor.Al benden de o kadar canım emzik kurtarıcı olacak ama inat etti sıpa :) ki ben hastanede ilk gün bile verdim sırf alışsın diye. Dediğin gibi ağır geldiğini düşünüyorum ben de yoksa emziği alıyor ama damaklayamıyor yavrum. Güzel haberini bekliyorum o halde :)
banads her gittigim doktor 3 ay ne yapsan fayda etmez deneyerek sen uygununu bulacaksin dedi.umut fakirin ekmegi bebege zarar gelmeyecek sekilde herseyi denemeye calisiyorum.abartmadan soyluyorum ki gunde en az en az 50 kere alttan gaz cikartiyo her emmeden sonra ustten gazini cikartiyorum ve hala gaz sancisi ve aglama devam ediyor.bu kadar gaz cikartip bu kadar gaz sancisi ceken bi bebek sasiriyorum.evolvianin antikolik mamasini vermisti doktor simdi onuda biraktim bakalim nasil olacak.50 gunluk olduk bakalim 3 ayi gozden cikardim (Doktor bana biogaia verirken dedi ki bebek kolik bu damlalar.cok ise yaramicak ama seni rahatlatir en azindan. 4.aya kadar o aglayacak sen cabalicaksin herseyi deniceksin bi bakmissin gecmis dedi
Cnm ben gıdalara pek takılmıyorum gaz yapar şu bu diye ama çay kahve konusunda haklisin. Ben 2 fincan kahve iciyorum günde ama bildiğin türk kahvesi seninki farklı sanırım :)Yapma canım ya, uykusu nasıl? Bizim normaldi 2 gün önceye kadar, o da benim hatam. Eşim ben dışarı çıkamıyorum diye sevdiğim bir kahveden eve alıp getirmiş. Onu içtiğim geceden beri bebeğim pek uyumuyor, kafein oranı yüksekmiş ve bebekler 80 saate kadar ancak atabiliyormuş kafeini, aklınızda bulunsun.. Hem gece uykusu için, hem de genel olarak istiyorum emziğe alıştırmayı, bir de aşı vs hastaneye gittiğimiz zamanlar için, umarım olur...
kaucuk denedim damakli ya bunlar diyeri tombul olanNuk kauçuk mu denedin, silikon mu? Tombul olan hangisi? Ya umarım kabul ederler, yoksa işimiz zor
ya ben dunaksam ilk defa nescafe ikisi bir arada ictim ve cocuk sabah 6 .40 a kadar uyumadi meyer kahvedenmiymis bön bön bakti ..Yapma canım ya, uykusu nasıl? Bizim normaldi 2 gün önceye kadar, o da benim hatam. Eşim ben dışarı çıkamıyorum diye sevdiğim bir kahveden eve alıp getirmiş. Onu içtiğim geceden beri bebeğim pek uyumuyor, kafein oranı yüksekmiş ve bebekler 80 saate kadar ancak atabiliyormuş kafeini, aklınızda bulunsun.. Hem gece uykusu için, hem de genel olarak istiyorum emziğe alıştırmayı, bir de aşı vs hastaneye gittiğimiz zamanlar için, umarım olur...
canım bu benim bebeğimde de var ne yaptın bir gelişme var mı?Kızlar bebegım bugun 25 gunluk oldu 3 gundur yanaklarında kırmızı bazılarının ucu beyaz kucuk dokuntulerı var. Yenıdoganlarda genelde oluyormuş. Doktora gidip gitmemekte kararsız kaldım. Sizce ne yapmalıyım?