• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
İyi geceler kizlarr nezmandir giremiyorum tabi sayfalar almış yürümüş doğum yapan herkesi tebrik ederim.allah analı babalı büyütsün sağlıkla büyüsün ler isallahh
Biz 46.günü bitiriyoruz. Şu son 1 haftaya kadar çok normal gidiyordu ama bu hafta resmen huy değiştirdi :KK43: aksam 8 de bi başlıyor ağlamaya 12 ye kadar sürekli ağlıyor. En son artık telef oluyor ağlamaktan sızıyor gece uykusu gUzel aman masalalh diyim ama gecede sürekli ikinma halinde. Aslında gaz çıkarıyor ama yine var yine var. Resmen hiç ayrılamıyoruz artık.çok katılır gibi ağlayınca benimde elim ayağıma dolaşıyor. İlk ay doktorumuz probiyotikli d vitamini vermişti o iyi gelmiş ozman sanırım ama sind bugün artık gasodex şurubu başladık HenuZ pek faydası olmadı ama hala umudum var:) siz bu gaz sorununa neler yaptiniz sanırım en çok kaka olayılda sknti yaşıyoruz. Rezene kimyon içiyorum.her yemekte kimyon kullanmaya çalışıyorum. Emdikten sonra omza alıyorum ama kimi cikario kimi çıkarmıyor. Poposuna asidi alınmış zeytin yağı kullanıyorum. Bunlardan başka neler önerirsiniz?

Yaşadığım bütün herşeyi yazmissin canım

Kızlar bebekleriniz hangi emziği kabul etti? Emzik bulmaya çalışıyorum, aventi mümkün değil almıyor, öğürüp çıkarıyor. Nuk kauçuklu emzik önermişler youtube'da kullanan var mı?
nuk da kullandim vee de ogurup atiyor ben birde tombul olandan deneyecegim inşallah kabul eder

Benimki hiç bir emziği kabul etmedi çeşit çeşit aldım :)

Yapma canım ya, uykusu nasıl? Bizim normaldi 2 gün önceye kadar, o da benim hatam. Eşim ben dışarı çıkamıyorum diye sevdiğim bir kahveden eve alıp getirmiş. Onu içtiğim geceden beri bebeğim pek uyumuyor, kafein oranı yüksekmiş ve bebekler 80 saate kadar ancak atabiliyormuş kafeini, aklınızda bulunsun.. Hem gece uykusu için, hem de genel olarak istiyorum emziğe alıştırmayı, bir de aşı vs hastaneye gittiğimiz zamanlar için, umarım olur...

Al benden de o kadar canım emzik kurtarıcı olacak ama inat etti sıpa :) ki ben hastanede ilk gün bile verdim sırf alışsın diye. Dediğin gibi ağır geldiğini düşünüyorum ben de yoksa emziği alıyor ama damaklayamıyor yavrum. Güzel haberini bekliyorum o halde :)
canim bende avent kullaniyorum ilk basta kabul etmedi sonrasinda bir suru baska marka ve cesit denedim ama almadi artik umudumu kaybetmeye baslamistim ama israrla avente devam ettim ve birazda buyumesiyle kabul etti.artik memeden sonra bile kabul etmeye basladi.emzik icin sakin pes etmeyin israr edin sonunda kabul ediyor.

Doktor bana biogaia verirken dedi ki bebek kolik bu damlalar.cok ise yaramicak ama seni rahatlatir en azindan. 4.aya kadar o aglayacak sen cabalicaksin herseyi deniceksin bi bakmissin gecmis dedi
banads her gittigim doktor 3 ay ne yapsan fayda etmez deneyerek sen uygununu bulacaksin dedi.umut fakirin ekmegi bebege zarar gelmeyecek sekilde herseyi denemeye calisiyorum.abartmadan soyluyorum ki gunde en az en az 50 kere alttan gaz cikartiyo her emmeden sonra ustten gazini cikartiyorum ve hala gaz sancisi ve aglama devam ediyor.bu kadar gaz cikartip bu kadar gaz sancisi ceken bi bebek sasiriyorum.evolvianin antikolik mamasini vermisti doktor simdi onuda biraktim bakalim nasil olacak.50 gunluk olduk bakalim 3 ayi gozden cikardim :((

Ben damaklı wee emzik bı de Avent damla uclu aldım su an aventi daha iyi tutuyor ama fazla emmesıne vicdanım elvermıyo karnı tok aglıyosa bakacak durumda dglsem veriyorum 3 5 dk

Yapma canım ya, uykusu nasıl? Bizim normaldi 2 gün önceye kadar, o da benim hatam. Eşim ben dışarı çıkamıyorum diye sevdiğim bir kahveden eve alıp getirmiş. Onu içtiğim geceden beri bebeğim pek uyumuyor, kafein oranı yüksekmiş ve bebekler 80 saate kadar ancak atabiliyormuş kafeini, aklınızda bulunsun.. Hem gece uykusu için, hem de genel olarak istiyorum emziğe alıştırmayı, bir de aşı vs hastaneye gittiğimiz zamanlar için, umarım olur...
Cnm ben gıdalara pek takılmıyorum gaz yapar şu bu diye ama çay kahve konusunda haklisin. Ben 2 fincan kahve iciyorum günde ama bildiğin türk kahvesi seninki farklı sanırım :)

Benim bebeğim ilk gün aventi tutmuştu hemde gayet güzel tutuyordu.agzinda pamukçuk oldu doktor emzik verme çok onermiyorum bide emzikte yorulur iyi beslenemez verme dedi onun dedigini yaptım bebek 20 günlük oldu emziği unuttu itiyor ağzından bu kızın çenesinin hırsını neyle alacağımı şaşırdım.uykusunda bile emiyor gibi ağzını oynatıyor

ya ben dunaksam ilk defa nescafe ikisi bir arada ictim ve cocuk sabah 6 .40 a kadar uyumadi meyer kahvedenmiymis bön bön bakti ..
tabi ben mahvoldum uykusuzluktan simdi bile uykum var ..
memeye tutunsaydi iyiolacak emzik gibi oldum emzir yatir emzir yatir sabaha kadar

Kızlar bebegım bugun 25 gunluk oldu 3 gundur yanaklarında kırmızı bazılarının ucu beyaz kucuk dokuntulerı var. Yenıdoganlarda genelde oluyormuş. Doktora gidip gitmemekte kararsız kaldım. Sizce ne yapmalıyım?
canım bu benim bebeğimde de var ne yaptın bir gelişme var mı?

Cnm ben gıdalara pek takılmıyorum gaz yapar şu bu diye ama çay kahve konusunda haklisin. Ben 2 fincan kahve iciyorum günde ama bildiğin türk kahvesi seninki farklı sanırım :)

Evet canım hazır kahve, ben de bundan sonra emzirirken Türk kahvesinden şaşmam artık ya da kafeinsiz içerim :) Gıda konusunda ben sezaryen sonrası kendim de gazla ilgili çok sıkıntı çektiğim için doktorun tavsiyesiyle mecburen gazsız diyet uyguladım bir süre ama artık normal beslenmeye başladım,bebeğimde gaz sorunu pek olmadı, umarım bundan sonra da olmaz

ya ben dunaksam ilk defa nescafe ikisi bir arada ictim ve cocuk sabah 6 .40 a kadar uyumadi meyer kahvedenmiymis bön bön bakti
tabi ben mahvoldum uykusuzluktan simdi bile uykum var ..
memeye tutunsaydi iyiolacak emzik gibi oldum emzir yatir emzir yatir sabaha kadar

Nescafenin kafein oranı nedir bilmiyorum ama büyük olasılıkla ondandır, biraz da fazla hareketli oldu benim kızım kahveden sonra hiperaktif gibi . Ben de sürekli memede olmak istediği için çok zorlanıyorum, uykuya dalmakta da çok güçlük çekiyor, emzik şart..

Nescafenin kafein oranı nedir bilmiyorum ama büyük olasılıkla ondandır, biraz da fazla hareketli oldu benim kızım kahveden sonra hiperaktif gibi . Ben de sürekli memede olmak istediği için çok zorlanıyorum, uykuya dalmakta da çok güçlük çekiyor, emzik şart..
aynen benimkide uykuya dalmakta gucluk cekiyor gaz sorunu hamdolsun cozuldu birde emzik tuttursak rahat ederiz ..
hem ben evden disari çıktığımda bakan icin rahatlik olur busekilde birakamam ..
cumartesi günü kuran okutacagiz alış verise cikacagim nasil giderim bilmiyorum

Kızlar yardım dünden beri ateşim 38 altına düşmüyor titreme üşüme sol göğsümün koltuk altı tarafı sert. Sağ dediler sıcak su torbası koy dediler hepsiniyaptım başına böyle bir şey gelen var mo nolır yardım edin

Kızlar yardım dünden beri ateşim 38 altına düşmüyor titreme üşüme sol göğsümün koltuk altı tarafı sert. Sağ dediler sıcak su torbası koy dediler hepsiniyaptım başına böyle bir şey gelen var mo nolır yardım edin

Sütünü sağ canım her ıkı göğüs de mutlaka bosalt. Çok geçmiş olsun

Doktora danışıp parasetamol kullan bence minoset ya da parol. Bana da arada fazla üşüme geliyor, sıtma gibi tutuyor emziriyorum sağıyorum, geçmezse minoset alıyorum iyi geliyor. Geçmiş olsun.

Back