Canım herkeste var galiba bu sorun bize de biogaoi verdi 40 günlük bnm kızımda ama yine de varArkadaşlar bebeğimin 15 günlük ve surekli gazdan ağlıyor hiç bir iş yapamiyrm deli gibi oldum , biogaoia gaz damlasi kullaniyodum susmanynca gasodex surup aldm bugün ama yine susmuyor ,yediklerinde dikkat ediyrm rezene anason kimyon tuketitorum ama olmuyor artık cildiricaz esimle nolur yardım edin
Canım benim ki 1.5 aylık oldu hala aynı o ağlıyor ben ağlıyorum allah yardımcın olsunArkadaşlar bebeğimin 15 günlük ve surekli gazdan ağlıyor hiç bir iş yapamiyrm deli gibi oldum , biogaoia gaz damlasi kullaniyodum susmanynca gasodex surup aldm bugün ama yine susmuyor ,yediklerinde dikkat ediyrm rezene anason kimyon tuketitorum ama olmuyor artık cildiricaz esimle nolur yardım edin
Cnm bebisin sünneti yaptırdınmı :)
Ay yok canim ya cesaret edemedim valla
1. Ay kontrole gidince duruma bakacağız artik :)
Elektrikli süt sağma makinası da çok işe yarıyor. Bikaç dakka süt sağıp ucu çıktıktan sonra bebeğe verebilirsinCanlar göğüs ucu problemim var yazık bebiş kavrayamıyor varmı bir cözüm yolu emmek istiyor ama alamayınca ağzına ağlıyor sürekli
Evdeki hesap carsiya uymuyomus gercekten :)
Kolik olabilir. Sadece anne sutu veriosan gazli yiyeceklerden uzak dur. Bebek emdikten sonra gazini gazini cikarmadan yatirma. Mama biberon falan kullaniosan kolik mamasi al antikolik biberon al. Bizimkide surekli agliodu. Biogaia ishal etti 3 gunde 1 3 damla veriorum daha az aglio mama destegi veriorum aptamil conformil avent antikolik biberon aldim. Sagdigim sutu de onunla veriorum. Bu biberonla gaz buyuk.olcude azaldi. Bide kundaklamaya basladm son zamanda. Daha da rahatladik. Ayagina ve gobegine aci rlma yagiyla masaj yapabilirsin bideArkadaşlar bebeğimin 15 günlük ve surekli gazdan ağlıyor hiç bir iş yapamiyrm deli gibi oldum , biogaoia gaz damlasi kullaniyodum susmanynca gasodex surup aldm bugün ama yine susmuyor ,yediklerinde dikkat ediyrm rezene anason kimyon tuketitorum ama olmuyor artık cildiricaz esimle nolur yardım edin
Anneminde dikisleri acilmis zamaninda. Smdi hala kendimi zorlasam orasi acilir dio. Bence ihmal etme git tekrar.diksinler. kol bacak diilki kendi kapansin die bekleyesin. Ihmal etme nolur. Bebegin kalbine ne dediler hersey yolundadir insallahBende öyle oturuyordum zaten tam halen oturamıyorum bende bakar diye biliyordum ayni gün bebegide götürdüm ayni gün kalbine bakacaklardı ondan sıkıntıya girdim kendimi unuttum
Allah seninde yardımcın olsun inan ki ayakta duracak halim kalmadi artik naptysam boşCanım benim ki 1.5 aylık oldu hala aynı o ağlıyor ben ağlıyorum allah yardımcın olsun
Canim Sadece emziriyorum baska hicbirsey vermiyorum yediklerime çokta dikkat ediyorum ama olmuyor, biogaoia ilacını canım aç mı yok mu kullaniyonKolik olabilir. Sadece anne sutu veriosan gazli yiyeceklerden uzak dur. Bebek emdikten sonra gazini gazini cikarmadan yatirma. Mama biberon falan kullaniosan kolik mamasi al antikolik biberon al. Bizimkide surekli agliodu. Biogaia ishal etti 3 gunde 1 3 damla veriorum daha az aglio mama destegi veriorum aptamil conformil avent antikolik biberon aldim. Sagdigim sutu de onunla veriorum. Bu biberonla gaz buyuk.olcude azaldi. Bide kundaklamaya basladm son zamanda. Daha da rahatladik. Ayagina ve gobegine aci rlma yagiyla masaj yapabilirsin bide
İlk ay aşısında Ateş olmuyor 2.aydaki aşı zormuşKızlar bebiş için 1.ayda yapilan aşıya gitmeden önce ateş düşürücü verdinizmi? Hangisini kullaniyorsunuz?
Ac veriorum ben. Beslemeden hemen once. Cok zordaysan doktoruna sorup gunde 1 ogun en azindan gece kolik mama verebilirsin bi kac saat o da sende uyursunuzCanim Sadece emziriyorum baska hicbirsey vermiyorum yediklerime çokta dikkat ediyorum ama olmuyor, biogaoia ilacını canım aç mı yok mu kullaniyon
Bende prima premium care , molfiks ve sleppy aldım sleppy ve prima güzel ama molfiks yan bantları sert gibi bebeğimde iz çıkıyor tedirgin oldum.. birde huggies hariç bezlerde cinsiyet olayı varmı? kardeşim kız ve erkek bebeklerin bezleri farklı dedi ama baktım tek huggiesde gözüme çarptıCanım küçücük zaten bezin içinde kayboluyorevet bittiği gibi 2 numaraya gececem Molfix çok güzel ben çok memnun kaldım oglanda sleppy hiç kullanmadım
bende ne düşündüklerini ve hissettiklerini bilebilsem diyorum:)Bezi cok dolu dolu olmasa da gunde 5 6 kez degistiriyoruz benim gogsumde ilk basta sut yok skiyorum bisi gelmiyo bebek cekince biraz geliyo oyle bi sut sizmasi falan yok makineyle saginca zaten hicbisi gelmiyo gozle görebildiğim bisey yok keşke bebekler in karninda gosterge olsa :)
Biogia bnm kızımda da ishal yaptı hiç aklıma gelmedi ondan oldugu açıkçası baska bir seyd n diye düşünüyordum. İyi oldu söylediğiniz bnde de una sorarımKolik olabilir. Sadece anne sutu veriosan gazli yiyeceklerden uzak dur. Bebek emdikten sonra gazini gazini cikarmadan yatirma. Mama biberon falan kullaniosan kolik mamasi al antikolik biberon al. Bizimkide surekli agliodu. Biogaia ishal etti 3 gunde 1 3 damla veriorum daha az aglio mama destegi veriorum aptamil conformil avent antikolik biberon aldim. Sagdigim sutu de onunla veriorum. Bu biberonla gaz buyuk.olcude azaldi. Bide kundaklamaya basladm son zamanda. Daha da rahatladik. Ayagina ve gobegine aci rlma yagiyla masaj yapabilirsin bide
aynisi bende kullandim damlanin bebegim cok siddetli agligordu kasiyordu kendini burda bir arkadas nurse harveys surup paylasti aldim ve hamdolsun şükürler olsun o siddetli aglamalari gitti simdi sadece kakasini yapacagi zaman iik viyak ediyor ve gaz la birlikte kakasini yapip susuyor ..Arkadaşlar bebeğimin 15 günlük ve surekli gazdan ağlıyor hiç bir iş yapamiyrm deli gibi oldum , biogaoia gaz damlasi kullaniyodum susmanynca gasodex surup aldm bugün ama yine susmuyor ,yediklerinde dikkat ediyrm rezene anason kimyon tuketitorum ama olmuyor artık cildiricaz esimle nolur yardım edin
Gidicem zaten en geç bir iki güne benimde tek korkum ya kapanmassa zaten bebegim çok ağladı muayene sırasında doktor iyi bakamadı ondan 1 ay sonraya tekrar randevu verdi hem ağlıyor hemde küçük dedi 1 aya kadar biraz büyümüş olur dediAnneminde dikisleri acilmis zamaninda. Smdi hala kendimi zorlasam orasi acilir dio. Bence ihmal etme git tekrar.diksinler. kol bacak diilki kendi kapansin die bekleyesin. Ihmal etme nolur. Bebegin kalbine ne dediler hersey yolundadir insallah
Tsk ederim cevabin icin cnmİlk ay aşısında Ateş olmuyor 2.aydaki aşı zormuş
Cnm kafam karıştı şimdi. Diger arkadaşlar 1.aydaki aşda gerek yok dedi. Yarin danişirim ebeye tsk ederimSaglik ocagindaki hemsiremiz dolven ver dedi bi cay kasigi atesinin cikmaisni beklemeden asidan sonra verdim ki iyikide vermisim o halde bile huzursuzlandi yavrum iki gun
Benim oğlumda aynı. Sürekli gazlı sürekli ağlıyor gece uyurken bile ıkınıp duruyor gündüz uykusu hiç yok biogaia kullandım şişe bitti ama hiçbi ise yaramadı. Nurse harvey surup aldık 2 gundur onu kullanıyoruz bakalım yarayacak mi. Buarada çok ağlama krizine girdiği anda telefondan saç kurutma makine sesi yada çamaşır makine sesi açıyorum anında sakinliyor. İlk kızım da aynı şekilde bu seslerde susuyordu.Arkadaşlar bebeğimin 15 günlük ve surekli gazdan ağlıyor hiç bir iş yapamiyrm deli gibi oldum , biogaoia gaz damlasi kullaniyodum susmanynca gasodex surup aldm bugün ama yine susmuyor ,yediklerinde dikkat ediyrm rezene anason kimyon tuketitorum ama olmuyor artık cildiricaz esimle nolur yardım edin