2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Günaydın. Şükür bende hiç sivilce falan çıkmadı.
Oruc konusunda doktor tutabilirsın dedi. Bende tuttum şu an problem yok şükür❤:))

Vallahi doktor günde 3 lt. su iç ve sık sık aralıklarla ye dedi. Kan değerlerimde sınırın altında. Ben bebeğimi düşünüp tutmuyorum sonra borçlarımı tutacağım. Bebeğim iyi olsun yeter ki

HEM de nasıl.her yerde minik minik alnım zaten pütür pütür oldu elimi sürünce ben yazacaktım kaç gündür sen yazmışsın

Sizde bebekler kız mı acaba :) Kız annenin güzelliğini alır sivilce yapar derler. Takip edeceğim kız çıkarsa inanacağım bu hurafelere :) :)

Vallahi doktor günde 3 lt. su iç ve sık sık aralıklarla ye dedi. Kan değerlerimde sınırın altında. Ben bebeğimi düşünüp tutmuyorum sonra borçlarımı tutacağım. Bebeğim iyi olsun yeter ki
Günde kaç lt su içebiliyor sunuz kızlar? Ben 1.5 lt ancak içiyorum midem bulanıyor bulanmadıgı zamanlarda da bi garip o yüzden zorlanıyorum su içmekte

Günde kaç lt su içebiliyor sunuz kızlar? Ben 1.5 lt ancak içiyorum midem bulanıyor bulanmadıgı zamanlarda da bi garip o yüzden zorlanıyorum su içmekte

Bende 1,5 litre falan içiyorumdur muhtemelen. Taş çatlasın 2 olur doktorun dediği kadar içemiyorum

Ben de tutmadım. Allah müsade etmiş sonuçta. 4 sene bunun için bekledim riske atamam bebeğimi. İnşallah ömrüm olursa kazasını tutarım

Alışveriş için daha erken belki biliyorum ama hevesim vardı görünce dayanamadım aldım
Bebeğimin ilk eşyası olarak burada dursun buda :)

Eklentiler

• Adsız.png
    345,3 KB · Görüntüleme: 117
Aynen adet ağrısına benzer ağrı oluyor bazen, doktor stres yapma dedi ama arada gelen lekelenmeye panik oluyorum
8+3 ikinci adet döngüne denk geliyor sanirim, bir arkadaşım gebeliği boyunca her adet döngüsünde adet oluyormuş gibi agri çekmişti. benzer bir sey olabilir mi ki.

hayırlı olsun bebişin ilk alışverişi :)
benimde ilgimi direk bebek eşyaları çekiyor ama tutuyorum kendimi

Bende şuan tutuyorum. Eşimin arkadaşı hediye almak isteyince bende bunu tercih ettim. Eşe dosta bir liste çıkarmayı planlıyorum zaten yakın zamanda :)

Gunaydin kizlar
Bende oruç tutmadim tutanlara allah kolaylik versin
Bu yolk sac tan drlar bana hic bahsetmedi sonucta kesem var kalp atimida var o tam olarak ne ise yariyor ki.
Bu arada ben ruyamda hep erkek goruyorum sanirim bu da erkek olacak.

Sizde bebekler kız mı acaba :) Kız annenin güzelliğini alır sivilce yapar derler. Takip edeceğim kız çıkarsa inanacağım bu hurafelere :) :)
Ya pek güvenmiyorum o hurafelere:) bir önceki kız var benim hiç böyle birşey olduğunu hatırlamıyorum gebeliğimde.:)

Bende şuan tutuyorum. Eşimin arkadaşı hediye almak isteyince bende bunu tercih ettim. Eşe dosta bir liste çıkarmayı planlıyorum zaten yakın zamanda :)
Hayirli olsun ilk esyaniz cok guzelmis gule gule kullanin ins.
Benim erkek olursa oglumdan gecinel kiz olursa bastan al ama insan yine de hic mi hic dayanamiyor.

Ya pek güvenmiyorum o hurafelere:) bir önceki kız var benim hiç böyle birşey olduğunu hatırlamıyorum gebeliğimde.:)

Bende inanmıyorum ama etrafta inanan söyleyen çok oluyor işte :) Sen tecrübelisin tabi benim daha ilk hamileliğim :) ama yinede cinsiyet belli olunca beni de etiketle lütfen

Gunaydin kizlar
Bende oruç tutmadim tutanlara allah kolaylik versin
Bu yolk sac tan drlar bana hic bahsetmedi sonucta kesem var kalp atimida var o tam olarak ne ise yariyor ki.
Bu arada ben ruyamda hep erkek goruyorum sanirim bu da erkek olacak.
Yolk sac ın tam olarak görevi bilinemese de bebeği ilk başlarda besleyen yapı olarak geçiyor bilgilerde.zaten bebek büyüdükçe zamanla kayboluyor.bevek ve kalp atımı duyulunca yolk sac ın pek bir önemi kalmıyor o yüzden bahsetmemiştir dr.bir de yolk sac varsa boş gebelik olma riski azalıyor.

Bende inanmıyorum ama etrafta inanan söyleyen çok oluyor işte :) Sen tecrübelisin tabi benim daha ilk hamileliğim :) ama yinede cinsiyet belli olunca beni de etiketle lütfen
Rabbim sağlıcakla o günlere ulaştırır inşallah o zaman ilk sayfadaki tabloya ekletirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…