2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Benim de midem fena ama çıkarmıyorum Allah'tan
Lekelenme panik yaptırıyor ya

Aynen adet ağrısına benzer ağrı oluyor bazen, doktor stres yapma dedi ama arada gelen lekelenmeye panik oluyorum

Ooo burda çok tatliş bi topic varmış. Beni kim kaydedecek. Yollarını beklediğim bebişim muhtemel Doğum tarihi 22.01.2018. Lütfen listeye ekler misiniz Benide. Kendisi tüp bebektir. Küçücük fıçıcık içi dolu turşucuk kesesi görünmüştür. Allah'ım kucaklarımıza almayı nasip etsin

Selam yeni gelen herkese hayırlı olsun.
Kg vermeme rağmen bildiğiniz karnım toparlandı. Başta Doğumdan kalan göbek diyordum ama anlamadım tek değişimdir inşallah.
Doktora sorduğumda ikinci gebelikte daha erken çıkar falan dedi.

Ben doktora sordum normal dedi çok rahat bi tavırla o yüzden çok takmıyorum. Ama doktorum da çok rahat ya her şeye normal diyor :) endişelenmeli miyim bilemedim şimdi
Benim doktorum da stres yapma dedi ama ben panikleyince iğne vurulmamı söyledi. Çünkü Harika stresimle bebeğe zarar verme ihtimalim de doğuyor haliyle
Allah sağ sağlim kavuştursun bebişlerimize :)

Nerden buldun ayvayı

Uy
sen naptin canim geçmişte goremedim atladim mi acaba.
uzman bir doktor var bugün ona gittim. Daha önce buhara hastanesin de çalışmış. Bebeği gösterdi. Canlanmış falan dedi. Ekran da kalp atışlarını gösterdi. Oruç konusuna gelince dayanabiliyorsam tutabileceğimi söyledi.

Arkadaşlar ya sizde sivilce çıkıyor mu

Hem de cook. Ben de bundan muzdaribim normalde de tek tuk cikardi ama bu sefer ayni anda 3-4 tane, iri iri ve gecmeleri cok uzun suruyor, tam gecicekken yenileri basliyor. Ilk gebeligimde olmamisti boyle bir sey.

Zaten ilkinden oldukca farkli yasiyorum ikinci gebeligimi. Aserme, az da olsa bulanti, devamli ve asiri mide kazintisi, kabizlik, sivilceler, yemekten igrenicegimi sanma (allahtan yemeye baslayinca igrenmeden yiyorum cok sukur, insallah boyle gider), surekli limon yeme istegi gibi tuhaf seyler... hafif mide kazintisi disinda bunlarin HICBIRI yoktu ilkinde.

Halime sukrediyorum tabi, o ayri. Sag salim kucagimiza alalim da...

İnşallah canım Allah kolaylığını veriyor çok şükür ama bu sivilceye ne yapıcam bilemedim. Sen ne uyguluyorsun

Kızlar hayirli sahurlar benim ayin 20 inde adet olmam gerekiyordu 24 ünden kan testi verdim sonuç 1.2 negatif.ama hala adet olmadım ve midem felaket yanıyor ve şişkinlik var sizce psikolojik ve stresdenmi hamissiniz bunlar belirtimidir..

Ne ergenlik döneminde ne regl dönemimde hiç sivilcem çıkmazdı. 7 haftalığınız maşallah kendi haberinden önce sivilceleri geldi
Napcaz bu sivilceleri İlaç kullanamıyoruz ama valla sıkasım var çok kötü

Günaydın :)

Herkes bebeğinin ultrasonunu atmışş. Bende atayım bari dün kalp atışını ilk defa duyduktan sonra aldım bunu.
Allah sağlıkla kucaklarımıza almamızı nasip etsin. Sağlıklı, hayırlı, mutlu evlatlar olsunlar inşallah :)

Eklentiler

• 20170527_092129.png
    475,4 KB · Görüntüleme: 66
benden de patladı bir iki tane bu arada oruçlu olan var mı dün doktorumla görüştüm kendisi de oruç tutar bana tutma daha bebiş çok küçük saatler çok uzun susuz kalma ihtimali var dedi. sizler ne durumdasınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…