- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:) :) hahah süpersin ya, merak etme ne takiliyorsa kafamiza hepsi rüyamızda masallah. Allah istedigin gibi nasip etsin insallah canım,Kızlar rüyada doktora gittim tek bebek dördüz olmuştu ultrasyonda 4 oğlan vardı psikolojim bozuldu galiba
bende adetime 9 gün kala kan verdim, 0.1 cikti. yok dedim doktoruma ben kendimi hamile hissediyorum. doktorum güldü, iyi ozaman 1 hafta sonra bir daha bakalim dedi. 1 hafta sonra gittim, 27 olmuş :) doktorum bi odama gelir misin dedi. anlattirdi bana nasil anladigimi falan. o sebeple geç döllenmeyse eger cikmamış olabilir, tabiki umutlandirmak istemem ancak idrar testi de yapabilirsin. ben comfort test almistim kendime hatta kandan önce netice vermisti. comfort şüpheli ilişkiden 5 gün sonra sonuç veren bir test.Bence tekrar test verin. Çünkü 1,2 bile şüpheli normalde 0,02 filan oluyor. Geç döllenme olmuş olabilir
Sağlıklı ve hayırlı evlat olsun da kız da olsa bizim erkek te olsa bizim:)
Bizim Allah nasip ederse ilk bebeğimiz olacak ama eşim de ben de kız istiyoruz. Ancak tüm hurafelere göre ve Çin takvimine göre de erkek çıkıyor. Erkek fikrine alışmaya çalışıyorum ben de
Normal gebelik 7 yadinda bir kizim var 2. Kese bazen yok oluyor kendi kendine dedi dr 6 sina randevu verdiNormal gebelik mi canım inş hayırlısı olur :)
Bence tekrar test verin. Çünkü 1,2 bile şüpheli normalde 0,02 filan oluyor. Geç döllenme olmuş olabilir
kızlar kesem göründü bugün hiç beklemiyordum geçen hafta 85,7 idi sonucum doktor bile şaşırdı
İnşallah canım. Ben daha cinsiyetini merak etmiyorum ilk üç ayı atlatıp bizimle kalıcak mı yoksa melek olup gidicek mi karışıklığındayımAynen öyle ben bazen içimden prensesim diyorum sonra erkekse alınacak diyorum kendi kendime çok değil 2 aya öğreniriz heralde hayırlısıyla
Bende tutuyorum cok su ıcesım var ama beklediğimden ıyı aclık durumumBenimde alnımın ortasında sivilce çuktı normalde hiç çıkmazdi
Bugün oruç turtum şimdilik iyi gidiyor aksam iftarda bolca su içmeliyim ama
Benım de ıcımden hep erkek gecıyor bır kızım var ona kız kardes isterim gonlumden gecen o bakalım hayırlısıVallahi herkesin bir fikri var ancak benim içimden hiç birşey geçmiyor. Hiç içime doğmuyor :) arada yanlışlıkla prensesim diyorum sonra erkekse alınır diye susuyorum :))
Lohusa döneminde de olurmus diyorlar :))) aslinda en guzel emzirirken verilirmiş insallah bakalım :)iyi olur canım. ben ilk hamileliğimde ilk 5 ay kilo almadım. sonra 14 kilo aldım. ama doğumdan 1 ay sonra hamile kaldığım kilodaydım. hepsi gitti üstelik hergün yarım tepsi kek yedim. doğurduktan sonra aşerdim ben :) hergün canım kek istedi
Bende koru ya gidiyorum canim suan memnunum ama yine de araştırmalarım devam ediyor :) sen bu zamana kadar nereye gittinBen de ankaradayim ve hastane veya doktor ariyorum önerisi olan var mi
Kutlugün hanımı biliyorum tepelerine da idi sanki yeri gitmiştim daha önce ona kist tedavisi icin ama işte klinikler de çok pahalı diğer doktorlar o bilmiyorum canim nasıl fiyatlarBen ankarada size cok iyi bir iki doktor onerebilirim ozel muayene ise kutlugul yuksel cihangir çakici veya tolga ecemiş hhastane ise medical park ta ertan ozturk ben yarin tolga ecemişe basliycam...
babanin doğum yılına 4, anneninkine 3 yıl ekleyiñ, taaki 2017 yi bulana kadar. hamile kaldiginiz tarih babanin kine yakinsa erkek, anneninkine yakinsa kiź olur. kendi anne babanizla kendi cinsiyetinizi hesaplayarak ispatlayabilirsiniz. yillar ikisi de 2017 ye denk gelirse nasil hesaplandigini bilmiyorum. misal benim dogum yilima 3 ekliyorum sürekli tam 2017ye bir sonraki de 2020 ye denk geliyor. eşime de 4 ekliyorum sürekli 2016 ve bir sonraki 2020 ye denk geliyor. bu hesaba göre benimki kiz olacak. erkek olmasi icin 2016 da yapmaliydik. 2020 de de ne olacagi belli degil cunku cakisiyor. bu hesabı bana biyoloji ogretmenin gostermisti yillaaaaar önce :) misal annemle babamdan baktim hakikatten benim kiz abimin erkek olmasi gerekoyormuş olmuşuz:)Kızlar çin takvimi doğru diyorlar siz ne düşünüyorsunuz