• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Hayirli olsun ilk esyaniz cok guzelmis gule gule kullanin ins.
Benim erkek olursa oglumdan gecinel kiz olursa bastan al ama insan yine de hic mi hic dayanamiyor.

Sağlıkla doğsunlar inşallah. Teşekkür ederim :) bakalım ya abisinden giyinecek sizinki ya da cicili bicili süslü kıyafetler alınacak desenize

Aaaa öyle miymiş:)

Öyle diyenler çok :) açıkçası kendi yengemde de görmüştüm. Kız yeğenimde bayağı saçı başı dağıtmış, güzelliğini vermişti. (tabi doğumdan sonra düzeliniyor :)) ama erkekte hiç değişmemişti aynı kalmıştı. Tabii Allah bilir :)

İnşallah canım Allah kolaylığını veriyor çok şükür ama bu sivilceye ne yapıcam bilemedim. Sen ne uyguluyorsun

Arada baticon suruyorum. Gunde bir kere... Normalde cabucak kuruturdu. Ama bunlar inatci yahu, normal zamandaki sivilceler gibi degil.

Herkese hayırlı ramazanlar oruc tutanların Allah yardımcısı olsun, Allah kabul etsin kızlar

8+3 ikinci adet döngüne denk geliyor sanirim, bir arkadaşım gebeliği boyunca her adet döngüsünde adet oluyormuş gibi agri çekmişti. benzer bir sey olabilir mi ki.

Dediğin gibi adet zamanım geliyor ondan sanırım batma gibi kasık ağrısı oluyor :(
Sonları hayırlı olsun inşallah mübarek günlerin hürmetine :)

Benim uykumun ve halsizliğimin sebebi troid hormonu yetersizliği hamilelikte oluştu.içtiğim ilaçta daha beter yaptı aşırı yorgunluk varsa yaptırmadıysan troid tahlili yaptır istersen
Henuz yaptirmadim pazartesi yaptiracagim. Benim de ufakta yuksekti tsh yetersiz kaliyordu. İlac daha fena ettibenide. Muhtemel simdi de cikmis olabilir. Pazartesi tum tahliller yapilacak bskalim.

Öyle diyenler çok :) açıkçası kendi yengemde de görmüştüm. Kız yeğenimde bayağı saçı başı dağıtmış, güzelliğini vermişti. (tabi doğumdan sonra düzeliniyor :)) ama erkekte hiç değişmemişti aynı kalmıştı. Tabii Allah bilir :)
Sağlıklı ve hayırlı evlat olsun da kız da olsa bizim erkek te olsa bizim:)

Arada baticon suruyorum. Gunde bir kere... Normalde cabucak kuruturdu. Ama bunlar inatci yahu, normal zamandaki sivilceler gibi degil.
Ben de çam yağı sürdüm ama geçmedi kızardılar kızardı. Bi de ben yağlı yiyorum cildim de yağlı zaten normalde de sivilce sorunum vardı maalesef :(

Kızlar hayirli sahurlar benim ayin 20 inde adet olmam gerekiyordu 24 ünden kan testi verdim sonuç 1.2 negatif.ama hala adet olmadım ve midem felaket yanıyor ve şişkinlik var sizce psikolojik ve stresdenmi hamissiniz bunlar belirtimidir..
Bence tekrar test verin. Çünkü 1,2 bile şüpheli normalde 0,02 filan oluyor. Geç döllenme olmuş olabilir

Alışveriş için daha erken belki biliyorum ama hevesim vardı görünce dayanamadım aldım:sus:
Bebeğimin ilk eşyası olarak burada dursun buda :)
Harika.Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. Bebişinizin mutlulukla uyanıp kendi kendine gülüp konuştuğu görüntüler izleyin

Bizim Allah nasip ederse ilk bebeğimiz olacak ama eşim de ben de kız istiyoruz. Ancak tüm hurafelere göre ve Çin takvimine göre de erkek çıkıyor. Erkek fikrine alışmaya çalışıyorum ben de

Back