Haftada mı demek istedinizBenim ilk hamileligimde 6. Ayda bulanti başlamıştı 12 de bitmişti insallah fa olmaz ya cabuk biter hepimizin bulanti cok zor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haftada mı demek istedinizBenim ilk hamileligimde 6. Ayda bulanti başlamıştı 12 de bitmişti insallah fa olmaz ya cabuk biter hepimizin bulanti cok zor
Ben 9+0 ım. Üç haftadır lekelenme ve ağrım var. Haftanın birkaç günü oluyor mutlaka. Artı öğleden sonra 2ye kadar aşırı mide bulantısı. Yediğim her şeyi çıkarıyorum. İki üç kere. Ben de artık yememeye başladım aç duruyorum. Sinirlerim o kadar bpzuk ki yemek görünce ağlıyorum
Agrı cok normal ben 8 +3 olmama ragmen adet olacakmıs gıbı agrılarım arada oluyor doktorum gayet normal dedı lekelenme dr olabılır panık yapma dedı (olmadı) yeterkı adet gıbı fazla kanaman olmasın o zmn hemne ara dedı cnm bırde magnorm dıye ılac verdı hem vıtamn hemde agrını kesıcek dedı
Ben doktora sordum normal dedi çok rahat bi tavırla o yüzden çok takmıyorum. Ama doktorum da çok rahat ya her şeye normal diyor :) endişelenmeli miyim bilemedim şimdiBenim de midem fena ama çıkarmıyorum Allah'tan
Lekelenme panik yaptırıyor ya
Benim doktorum da stres yapma dedi ama ben panikleyince iğne vurulmamı söyledi. Çünkü Harika stresimle bebeğe zarar verme ihtimalim de doğuyor haliyleBen doktora sordum normal dedi çok rahat bi tavırla o yüzden çok takmıyorum. Ama doktorum da çok rahat ya her şeye normal diyor :) endişelenmeli miyim bilemedim şimdi
Evet canım kesede bebekte göründü ama hala kalp atışını dinleyemedik bugün gittik hftaya yine gidicemCANIM kese gözüktü mü senin
Ne olmuş ki??
Ya hamilelik sürecinde ayva yenilmesi tavsiye edilmişti de..
Bende ayva alıyorum.
Arada bi yiyorum. Unutuyorum bazen yemeyi ama aklıma geldikçe yiyorum.
Bu mevsimde bulmak zor.
Benim gibi inat edip arayisa giren oldu mu merak ettimdi. :)
uzman bir doktor var bugün ona gittim. Daha önce buhara hastanesin de çalışmış. Bebeği gösterdi. Canlanmış falan dedi. Ekran da kalp atışlarını gösterdi. Oruç konusuna gelince dayanabiliyorsam tutabileceğimi söyledi.sen naptin canim geçmişte goremedim atladim mi acaba.
Arkadaşlar ya sizde sivilce çıkıyor mu
Ben ankarada size cok iyi bir iki doktor onerebilirim ozel muayene ise kutlugul yuksel cihangir çakici veya tolga ecemiş hhastane ise medical park ta ertan ozturk ben yarin tolga ecemişe basliycam...kızlarr ANKARA da olan yok mu hangı hastane doktora gıdıyorsunuz :)
İnşallah canım Allah kolaylığını veriyor çok şükür ama bu sivilceye ne yapıcam bilemedim. Sen ne uyguluyorsunHem de cook. Ben de bundan muzdaribim normalde de tek tuk cikardi ama bu sefer ayni anda 3-4 tane, iri iri ve gecmeleri cok uzun suruyor, tam gecicekken yenileri basliyor. Ilk gebeligimde olmamisti boyle bir sey.
Zaten ilkinden oldukca farkli yasiyorum ikinci gebeligimi. Aserme, az da olsa bulanti, devamli ve asiri mide kazintisi, kabizlik, sivilceler, yemekten igrenicegimi sanma (allahtan yemeye baslayinca igrenmeden yiyorum cok sukur, insallah boyle gider), surekli limon yeme istegi gibi tuhaf seyler... hafif mide kazintisi disinda bunlarin HICBIRI yoktu ilkinde.
Halime sukrediyorum tabi, o ayri. Sag salim kucagimiza alalim da...
HEM de nasıl.her yerde minik minik alnım zaten pütür pütür oldu elimi sürünce ben yazacaktım kaç gündür sen yazmışsınArkadaşlar ya sizde sivilce çıkıyor mu
Arkadaşlar ya sizde sivilce çıkıyor mu
Napcaz bu sivilceleri İlaç kullanamıyoruz ama valla sıkasım var çok kötüNe ergenlik döneminde ne regl dönemimde hiç sivilcem çıkmazdı. 7 haftalığınız maşallah kendi haberinden önce sivilceleri geldi