• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Peki ilk çocuklarının cinsiyeti ne? Merak ettim. Acaba cinsiyetle alakası var mi:)
İkisi de erkek cnm. Belirtilerin cinsiyetle alakali oldugunu dusunmuyorum. Benim bunyem cok zayif ve rahmim ters. Bu durum her sekilde zorluyor beni. He su var meyve ye kiz olur derler buyulte meyve delisiydim

İkisi de erkek cnm. Belirtilerin cinsiyetle alakali oldugunu dusunmuyorum. Benim bunyem cok zayif ve rahmim ters. Bu durum her sekilde zorluyor beni. He su var meyve ye kiz olur derler buyulte meyve delisiydim
Hmm hakkımızdan hayırlısı olsun. Önemli olan sağlıklı olması tabi:)

Ah yavrum nasıl da tatlılar ya, şükürler olsun ben dün hem sana hem kendime dua etmiştim:) benim de bugün randevum vardi. hatta bebegi biraz daha net gördük. kanama alanı da düzelmis şükürler olsun ki. şaşkına döndüm gecen hafta 7.5mm idi bugün 1.5cm olmuş. 2 katina çıkmış. kalbi de 129 atiyordu 157 ye cikmiş :) hatta usg yi de paylasıyorum, masallah hepsine
Merhaba hayırlı olsun bu ilk ultrason resimleri hangi ultrason oluyor bana böyle hiç göstermedi dr um :(

Cok sinir bozucu ya sanki ictim ictim de ayilamaz durdayim acikinca uyaniyor doyunca uyuyorum. Ben ilkte cok uyurdum. İkincide cingoz gibi gece gunduz uyumazdim.
Benim uykumun ve halsizliğimin sebebi troid hormonu yetersizliği hamilelikte oluştu.içtiğim ilaçta daha beter yaptı aşırı yorgunluk varsa yaptırmadıysan troid tahlili yaptır istersen

iyi olur canım. ben ilk hamileliğimde ilk 5 ay kilo almadım. sonra 14 kilo aldım. ama doğumdan 1 ay sonra hamile kaldığım kilodaydım. hepsi gitti üstelik hergün yarım tepsi kek yedim. doğurduktan sonra aşerdim ben :) hergün canım kek istedi

Ben ilkinde asiri kilo aldigim icin, doktorum bu sefer 20 haftaya kadar sık kendini, 29'den sonra saliverirsin dedi. Artik 15 mi alirsin, bilemedin 20 dedi (ilkinde 42 almistim da). O yuzden dikkatimi cekti, ayni doktorumun dedigi gibi olmus senin :)

Bebegin kac kg dogmustu?

kızlar merhaba. ben bugün karından muayene oldum doktorun ultrasonuna göre 6+0 günlük çıktı kesem. ama bebeği henüz göremedi doktor. bu normal mi??

Cok normal. Alttan bakmaya da gerek olmadigi icin bir dahaki kontrolu beklemistir doktorun. Bu da cok normal.

Sanırım kimsede lekelenme yada herhangi bir ağrı yok, sevindim sizlerin adına
Agrı cok normal ben 8 +3 olmama ragmen adet olacakmıs gıbı agrılarım arada oluyor doktorum gayet normal dedı lekelenme dr olabılır panık yapma dedı (olmadı) yeterkı adet gıbı fazla kanaman olmasın o zmn hemne ara dedı cnm bırde magnorm dıye ılac verdı hem vıtamn hemde agrını kesıcek dedı

Sanırım kimsede lekelenme yada herhangi bir ağrı yok, sevindim sizlerin adına
Ben 9+0 ım. Üç haftadır lekelenme ve ağrım var. Haftanın birkaç günü oluyor mutlaka. Artı öğleden sonra 2ye kadar aşırı mide bulantısı. Yediğim her şeyi çıkarıyorum. İki üç kere. Ben de artık yememeye başladım aç duruyorum. Sinirlerim o kadar bpzuk ki yemek görünce ağlıyorum

Ben 9+0 ım. Üç haftadır lekelenme ve ağrım var. Haftanın birkaç günü oluyor mutlaka. Artı öğleden sonra 2ye kadar aşırı mide bulantısı. Yediğim her şeyi çıkarıyorum. İki üç kere. Ben de artık yememeye başladım aç duruyorum. Sinirlerim o kadar bpzuk ki yemek görünce ağlıyorum
Benim ilk hamileligimde 6. Ayda bulanti başlamıştı 12 de bitmişti insallah fa olmaz ya cabuk biter hepimizin bulanti cok zor

Back