2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
iyi aksamlar canım benim
bende sezeryanda bir hafta zorlanmistim olabilir boyle hatta iki hafta zorlanan da oluyor iki günde kalkanda sıkıntı yapma inşallah geçecek ..
bebeginin missmisskokusu yeter .. kucaginda hamdolsun
Çok kötü hissediyorum kendimi sürekli ağlıyorum

Çok kötü hissediyorum kendimi sürekli ağlıyorum
Canım duygusal boşalma yaşıyorsun muhtemelen çünkü zor bir yolu tamamladın. Sen güçlü bir annesin. Bebeğin sana güç verecek olan senin parçan. Ağrıların bir iki güne geçecektir operasyonun başarılı geçmişti diye hatırlıyorum. Bırakma kendini.

Kızlar benim bugün randevum vardı 37.haftamdayiz çatı muayneyesino sordum doktora dediği şuydu:"gözle görülür kısa boylu biri değilsiniz,çatı muaynesine gerek yok zaten cati muaynesi yapıyoruz diyen doktorlar 20cm içerdeki kemiği nasıl olcebiliyorlar aklım almıyor.hicbir kitapta bu geçmiyor ben her kadına normal doğum şansı verilmeli diye düşünüyorum " dedi 26 ocağa kadar dogurmazsan bakcaz doğum şekline dedi çatı muaynesi şart mı sizce doktorunuz buna nasıl yaklasti

Kizlar kontrolden geldim suyum azalmis haftaya yine cagirdi kontrol edecek ...ona gore sezeryan tarihim degisebilir .....dinken dedi cok hareketliydim kendimi kotu hissettim ben dinlenmeyi bilmiyorum .....kendime suan kiziyorum .....cok gerginim kizimda beni zorluyor anne sunu yapalim bunu yapalim ......evde bir cocuk olunca ve calisiyor olunca oldukca zor ...........

İnşallah sizin için hayırlı olacak bir vakitte çok güzel bir doğum gerçekleştirirsin. Bizim seninle peş peşe gümlerimiz kendimi 18e adapte ettim ben de farkında olmadan. Bu ara yoğundun nasıl dinleneceksin peki umarım o vakti bulabilirsin. Allah yardımcın olsun

Canım hayırlı olsun yarın da ben hastanedeyim kısmetse bakalım nasıl olacak. Allah saglıkla nüyütmeyi nasip etsin ama epidural spinal demişsin anlayamadım ikisi farklı olmuyor mu?

Allah razı olsun canim darisi basina kolaylikla insallah anestezide ikisi birlikte veriliyomus canim kombine anestezi oluyomus bende doktordan ogrenmistim gayet rahat bi dogum oldu

Gözünaydın canım allah anali babalı büyütsün darısı biz bekleyenlerin basina
Allah razı olsun darisi bekleyen herkesin basina :)

Amiin insallah cumlesinin evladi Allah razı olsun :)

@NehirAsya Allah analı babalı büyütsün canım gözünüz aydın :) rahat bir doğum geçirmene de ayrıca sevindim moral oluyor valla
Allah razi olsun canim darisi basiniza insallah
Cok sukur en ufak bi agrim yok sadece kendimi cok kasmisim sanirim gogus kafesimde agri var oda baya azaldı insallah tum bekleyenler boyle rahat bi dogum geçirir :)

Seni yakalamışken sorayım canım :) sütün de geldi mi? Umarım gelmiştir ya da gelmek üzeredir

Valla doktorun benim kafadan en güzeli en mantiklisi her kadın doğuma uygundur ve sans verilmelidir sen şanslısın bence 41 42 ye beklemek te en güzeli yakın takip ile tabiki :)

Evet canım bol bol ağrı var kasilmalar artık 30u geçiyor bacaklarıma vuran ağrı var ama bakalım su gelmeden hastane yok artık

Hiç sorma ya kendimize kıymet vermiyoruz bugün pazardan dönerken 10dk falan yürüdüm bi poşetleri sayayım dedim 15 kilo ellerim belim koptu

Canım evet güzel geçmişti çok şükür ama psikolojik olarak resmen dağıldım ben hiç birşeyi böyle hayal etmemiştim kendimi çok kötü hissediyorum desteğin için çok sağol

Cnm hayırlı uğurlu olsun. Msj icin tskler bana ilham oldu

Sezeryan ile Doğum yapan arkadaşlar birşey sorucsm benim ara sıra adet sancısı şeklinde ağrım oluyor sizde de oluyor mu

yaa ben hep birgece hayali kurmustum neyse sağlık olsun ..
ona gorede cantama ek iç camasiri hasta bezi fazla alayim iki takim pijama koymustum yetermi ki acaba ?
Iki gece kalınıyor cnm. 3.sabahı cıkıyosun. Bende durup durup cantantalari kontrol ediyorum varmi eksik diye. Heyecandan tüm bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…