2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canım hayırlı olsun yarın da ben hastanedeyim kısmetse bakalım nasıl olacak. Allah saglıkla nüyütmeyi nasip etsin ama epidural spinal demişsin anlayamadım ikisi farklı olmuyor mu?

Allah razı olsun canim darisi basina kolaylikla insallah anestezide ikisi birlikte veriliyomus canim kombine anestezi oluyomus bende doktordan ogrenmistim gayet rahat bi dogum oldu

Gözünaydın canım allah anali babalı büyütsün darısı biz bekleyenlerin basina
Allah razı olsun darisi bekleyen herkesin basina :)

Amiin insallah cumlesinin evladi Allah razı olsun :)

@NehirAsya Allah analı babalı büyütsün canım gözünüz aydın :) rahat bir doğum geçirmene de ayrıca sevindim moral oluyor valla
Allah razi olsun canim darisi basiniza insallah
Cok sukur en ufak bi agrim yok sadece kendimi cok kasmisim sanirim gogus kafesimde agri var oda baya azaldı insallah tum bekleyenler boyle rahat bi dogum geçirir :)

Seni yakalamışken sorayım canım :) sütün de geldi mi? Umarım gelmiştir ya da gelmek üzeredir

Valla doktorun benim kafadan en güzeli en mantiklisi her kadın doğuma uygundur ve sans verilmelidir sen şanslısın bence 41 42 ye beklemek te en güzeli yakın takip ile tabiki :)

Evet canım bol bol ağrı var kasilmalar artık 30u geçiyor bacaklarıma vuran ağrı var ama bakalım su gelmeden hastane yok artık

Hiç sorma ya kendimize kıymet vermiyoruz bugün pazardan dönerken 10dk falan yürüdüm bi poşetleri sayayım dedim 15 kilo ellerim belim koptu

Canım evet güzel geçmişti çok şükür ama psikolojik olarak resmen dağıldım ben hiç birşeyi böyle hayal etmemiştim kendimi çok kötü hissediyorum desteğin için çok sağol

Cnm hayırlı uğurlu olsun. Msj icin tskler bana ilham oldu

Sezeryan ile Doğum yapan arkadaşlar birşey sorucsm benim ara sıra adet sancısı şeklinde ağrım oluyor sizde de oluyor mu

yaa ben hep birgece hayali kurmustum neyse sağlık olsun ..
ona gorede cantama ek iç camasiri hasta bezi fazla alayim iki takim pijama koymustum yetermi ki acaba ?
Iki gece kalınıyor cnm. 3.sabahı cıkıyosun. Bende durup durup cantantalari kontrol ediyorum varmi eksik diye. Heyecandan tüm bunlar

Seni yakalamışken sorayım canım :) sütün de geldi mi? Umarım gelmiştir ya da gelmek üzeredir

İste o kisim biraz sıkıntı oldu hemsireye gore sutum var aslinda ama gogus ucu sorunu yasadim bebek emmek istemiyo tam yakalayamadigi için esim simdi silikon gogus uclarindan alip geldi onu denicez ins ise yarar

Sezeryan ile Doğum yapan arkadaşlar birşey sorucsm benim ara sıra adet sancısı şeklinde ağrım oluyor sizde de oluyor mu

Benimde oluyor canım geceleri bazen gündüzleri nst de 80 lerde 90 larda sancı çıkıyor 1 2 ama düzenli ve artan olmadıkça doğum sancısı diyemiyorum hayırlısı hepimiz için:)

İste o kisim biraz sıkıntı oldu hemsireye gore sutum var aslinda ama gogus ucu sorunu yasadim bebek emmek istemiyo tam yakalayamadigi için esim simdi silikon gogus uclarindan alip geldi onu denicez ins ise yarar
İnşallah yarar canım sütün varsa bebeğin alacaktır bi şekilde hiiiiç üzüntü yapma cok cok sesler gelir birazdan :)

Yarın çatı muayenem vAr biraz Bi tedirginim sanki dikkat etmem ve doktora sormam gereken şeyler nedir acaba tavsiyeleriniz var mı arkadaşlar

İnşallah yarar canım sütün varsa bebeğin alacaktır bi şekilde hiiiiç üzüntü yapma cok cok sesler gelir birazdan :)

hic bi ise yaramadi ilk 3 gun bole olmasi normalmis hemsireler oyle dedi mama verdiler ins yarin daha iyi olur sut arttirici cayda iciyorum bakalim nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…