2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kizlar Allaha sukurler olsun saat 12 de kombine epidural spinal anesteziyle sezeryanla saglikli bi sekilde bebegimi kucagima aldim agrim sizim suan icin yok hamdolsun kalkip yurudum henuz gaz cikarma durumum olmadi onuda hallettikten sonra dahada iyi olucam gibi 10 dk da hersey oldu bitti girmemle çıkmam bir oldu Rabbim bekleyenlerede hayırlısıyla kucağına almayi nasip etsin insallah
Gozun aydin saglikla buyusun melegin :)

Kizlar Allaha sukurler olsun saat 12 de kombine epidural spinal anesteziyle sezeryanla saglikli bi sekilde bebegimi kucagima aldim agrim sizim suan icin yok hamdolsun kalkip yurudum henuz gaz cikarma durumum olmadi onuda hallettikten sonra dahada iyi olucam gibi 10 dk da hersey oldu bitti girmemle çıkmam bir oldu Rabbim bekleyenlerede hayırlısıyla kucağına almayi nasip etsin insallah
Canım hayırlı olsun yarın da ben hastanedeyim kısmetse bakalım nasıl olacak. Allah saglıkla nüyütmeyi nasip etsin ama epidural spinal demişsin anlayamadım ikisi farklı olmuyor mu?

Gözünaydın canım allah anali babalı büyütsün darısı biz bekleyenlerin basina

Csnım sorun bende mi bilmiyorum cuma günü sezeryan oldum oturup kalkarken çok ama çok zorlanıyorum hala birde gaz sancım oluyor çok oda beni rahatsız ediyor sanırım çocuğun daha altını bile açamadım annem ilgileniyor bebekle
iyi aksamlar canım benim
bende sezeryanda bir hafta zorlanmistim olabilir boyle hatta iki hafta zorlanan da oluyor iki günde kalkanda sıkıntı yapma inşallah geçecek ..
bebeginin missmisskokusu yeter .. kucaginda hamdolsun

hadi gözün aydın allah'ım analı babalı büyütsün inşallah ...
sanada geçmiş olsun ne guzel cok iyi geçmiş maşallah sübhanallah..
rabbim sağlıkla buyumesini nasip etsin inşallah mutlu musmutlu büyütün....

sezeryanla dogum yapan arkadaslar hastanede bi gecemi iki gecemi kaliniyor ben çok merak ettim
ben bir gece kalip evde olmak istiyorum daaa

daha once gece 12 de sezeryanla dogum yaptim iki gece kalmış oldum simdi ne olur bilmiyorum

Takvimde kalan gün sayısı 10 :KK70: geri sayım başlamış bile :anneadayı:
canım seni merak ettim hala duruyorsun galiba agrilar devam mi canım..
benimde bugun 4 gundur adet agrisi gibi ağrıyor siddetlenme yok gunde 3 defa vurup geçiyor....
inşallah hepimizde sağlıkla alırız bebislerimizi kucagimiza

İki gece kalınıyor canım genellikle duyduğum hep bu yönde.
yaa ben hep birgece hayali kurmustum neyse sağlık olsun ..
ona gorede cantama ek iç camasiri hasta bezi fazla alayim iki takim pijama koymustum yetermi ki acaba ?

X