Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Yaa ben kendımı ıyı hıssedersem hemen girer yazarım sıze cuma gunu 🥲🫠dahanonce bı kez amelıyat olmustum tum gun hıc telı elıme alamıstım kötüydü ilk gün inşalllah sezeryan öyle değildir ben hep hafif gececek olarak kodluyorum kafamda sımdı kızlar yazmayınca meraklandım🫣💙
Beni de korku sardi haber gelmeyince ya acaba cok mu agri oluyor sezeryan daha rahat diyoar ama arkadasim 15 saat normal dogsun diye ugrasmis en sonunda sezeryana aldilar sezeryan ol diye onermisti bana

Elinizle dürtün biraz benim doktorum öyle dedi 2-3 saat hareket hissetmezsem birazcık dürtüyorum, takip ediyorum. Doktoruma da ne zaman endişe etmeliyim dedim 4 saat hissetmezsen dedi. İçerde alanları kalmadığı için hareketleri daha az oluyor bu haftalarda.
Dürttüm ama yok stres oldum ufak tefek bı tekme atiyo cimcikleme sinek ısırığı gibi hareketleri oluyo doktorumda zaten en fazla 37 beklicez dedi erken alınma durumu var yarın gidicem olmadı kan akışına bakar belki çok stres yaptım ondan bugün böyle 😌 belki akşam yada gece hareketlenir

Yalnız varyaa o açilmayi kontrol ederken doktor oyle bi canimi acıttıki. Tüm gücüyle soktu elini bence. Hala kendime gelemedim😔 hastanede yatsaydim gelip gidip sokacaklardi ellerini of hayal edemedim
Dnnxjdnxj evet durumu kontrol etmek için muayene ediyolar gidip gelip. Papagan gibi tekrar ediyorum ama sorun muayene edilmek değil, gereksiz yere muayene edilmesi. Su yok kivranmiyorum bebis iyi haftam erken sayılır. İndireceksin servise madem gözlem altında tutman gerekiyorsa. Doguranlarin içinde zorla doguralim diye insan koyulmaz. Saçma sapan iş yani. Neyse ben kurtulduk allah kimseyi oraya düşürmesin 🥹 sen de üzülme dinlen geçer yavaş yavaş ağrıların ❤️ belki prosedurleri farklidir benim hastahane için herkes kötü diyordu zaten kötü düşünme 🌸
Evet olabilir. Benim doktor erkek oyle bi guç kullandiki bebegin suyunu patlatcak kesin dedim😃
Benim aynı gün içinde 4 ayrı doktor muayene etti bi de acilden gittiğimı sayarsam 5. İkisi erko sancı odasındaki ikisinin de eli sertti, bana yatış veren doktor da kadın o da acitmisti :( ilk o acitti zaten... Beni buraya sevk eden asıl dkktorum kadın nazikti 🥹, acilden gittiğim kadındı yine nazikti. Herkesin muayene şekli fark ediyo ben onu anladım. Rahatsız da edici malesef 🫠🫠🫠 doğuruyor olsak aktif olarak tamam, su patlamistir açılması artmalidir vs okeyy ama boşa kurcalayip yordulsr beni. İnşallah sizlere daha halden anlayan iyi davranan eli de hafif melek gibi doktorlar ebeler denk gelir 🥰🥰🥰

Devletde ufak birşeyi risk görüyorlar benimde crp 57 diye yatış verdiler ama bizde imza verip çıktık çünkü ordan oraya durmadan gönderdiler hastanede daha çok mikrop kapcaktim kendi doktorum ilaç bile icirmedi kendiliğinden düştü birde nst sancı da 70leri gördük iki kere onun içinde yatış vericeklerdi haftasonu kendi doktorumda 70 çıktı gayet normal dedi sadece çocuğun hareketlerini günde 10 say dedi o beni stres yaptı dünden beri hissetmiyorum sanki 😒
Bu 10 say muhabbeti insanı geriyor bence genel olarak hissediyorsan da korkma gerilme ❤️ cikolata vs yiyebilirsin türk kahvesi olabilir yine de içine sinmiyorsa git doktorun baksın ne olacak sanki emin olmuş olursun 🥰 ben de o gün hastahaneden çıkınca anladim mahfetmiş resmen hasta olacak gibi olmuşum 🥲 havadi ve hastalik fazla insanlarda mikrop dolu maske takan eden yok .... Felaket yani
Elinizle dürtün biraz benim doktorum öyle dedi 2-3 saat hareket hissetmezsem birazcık dürtüyorum, takip ediyorum. Doktoruma da ne zaman endişe etmeliyim dedim 4 saat hissetmezsen dedi. İçerde alanları kalmadığı için hareketleri daha az oluyor bu haftalarda.
Aynen benim böyle durtuyorum hatirlamadigim zaman cikolata mryve vs yiyince de hareket ediyo zaten. Ama 30-35 arası kadar zıpır değil yeri yok 😂😂
Beni de korku sardi haber gelmeyince ya acaba cok mu agri oluyor sezeryan daha rahat diyoar ama arkadasim 15 saat normal dogsun diye ugrasmis en sonunda sezeryana aldilar sezeryan ol diye onermisti bana
Öyle tavsiye mi olur canim, kimine öbürü zor gelir kimine bu. Olmayınca da olmuyor zaten normale diretmek de saçma ama normal de oluyor olabilir denemek istiyosundur boşver bak böyle uğraşıp dpguramayan da var direkt sezeryan ol demek de sacma. Korkma sen içinden nasıl geliyorsa öyle yap. İkisi de kendine göre ayrı zorluklara sahip zaten ❤️

Ayyyy ben yeni uyandım 4 den beri falan uyumuşum skxbjsndjsjdj rüyamda acildeydim ve salak doktor muayeneyi yanlış anladı açıklığa değil de makattan parmak attı aoxhauxuauhdjsxiahxkd ben şok 😂😂😂 çok konuştuk bu konuyu kapatalım benim psikoloji kaldırmıyor direkt ruyama giriyo hepsi artık 😅😅😅

Ayyyy ben yeni uyandım 4 den beri falan uyumuşum skxbjsndjsjdj rüyamda acildeydim ve salak doktor muayeneyi yanlış anladı açıklığa değil de makattan parmak attı aoxhauxuauhdjsxiahxkd ben şok 😂😂😂 çok konuştuk bu konuyu kapatalım benim psikoloji kaldırmıyor direkt ruyama giriyo hepsi artık 😅😅😅
Yaa çok güldüm 😂😂😂
Allah iyiliğini versin

Ay kızlar bende şuan 36+4üm. 32+1ken sabaha karşı sancılandım karnım sertleşti iğne batar gibi acılar oldu bir saat sürdü bende acile gittim. Nstde sancılar çıkınca yatış verdiler sancı kesmek için ilaç vs ciğer geliştirici yapıldı, serum taktılar. Bir gece kaldıktan sonra sancılarım kesilince taburcu ettiler. Tam 3 hafta sonra tekrar kontrole gittiğimde sancı var diye tekrar yatış verdiler açıklık vs yok bu arada. Karnım sertleşiyor sadece herhangi başka belirti yok birde nişan geldiğinden şüpheliydim ama kontrol etti doktor. Bende risk yok diye çıkmak istedim hastaneden. Sancı kesmek için turuncu bi hap veriyolardı hastanede. Onu çıkarken reçete etmişler riskler için imza falan alıp gönderdiler beni. Günde 4 tane iç dediler. Taburcu olduğumun akşamında Çocuğun hareketlerinde azalma hissettim bide üstüne üç tane ilaç içmiştim duramadım hastaneye gittim çocuk nerdeyse yarı baygın normalde hareketleri baya yoğun oluyodu. Kendi doktorum muayene etti hareket var ama az. Biz o ilacı reçete etmiyoruz sadece hastanede veriyoruz dedi. Bu haftalarda hiç vermiyoruz dedi. Kontrole gitmesem allah bilir neler olcaktı. Aynı hastane farklı doktor birde. Yani neye göre yapıyolar oda belli değil.

Kızlarr benim bebrk hala gelip yukarı dayanıyor doğum kanalına girmedi hâlâ hiç girecek gibi durmuyor yolu şaşırmış gibi 😀 bu arada sanırım covid geçirdim pıhtılaşma değerim yüksek çıktı kan sulandırıcı kullanmaya başladım. Aynı zamanda covid geçti ama sinüziti tetiklemiş sanırım şimdi de onunla uğrşaıyorum. Hastanelere asla maskesiz gitmeyin söylemiyorlar ama gelen hastaların çoğu covid

Yaa çok güldüm 😂😂😂
Allah iyiliğini versin
Valla şuan ben de gülüyorum ama rüya anında hiç komik değildi snbdhsbdjshsjsjdjdjjf bi de doktor ay pardon niye demiyosunuz vajinal muayene olduğunu diyor aksbhsbdjsjs abi salak insanlar rüyada da beni buluyor öyle şanslı biriyim 😂😂😂
Ay kızlar bende şuan 36+4üm. 32+1ken sabaha karşı sancılandım karnım sertleşti iğne batar gibi acılar oldu bir saat sürdü bende acile gittim. Nstde sancılar çıkınca yatış verdiler sancı kesmek için ilaç vs ciğer geliştirici yapıldı, serum taktılar. Bir gece kaldıktan sonra sancılarım kesilince taburcu ettiler. Tam 3 hafta sonra tekrar kontrole gittiğimde sancı var diye tekrar yatış verdiler açıklık vs yok bu arada. Karnım sertleşiyor sadece herhangi başka belirti yok birde nişan geldiğinden şüpheliydim ama kontrol etti doktor. Bende risk yok diye çıkmak istedim hastaneden. Sancı kesmek için turuncu bi hap veriyolardı hastanede. Onu çıkarken reçete etmişler riskler için imza falan alıp gönderdiler beni. Günde 4 tane iç dediler. Taburcu olduğumun akşamında Çocuğun hareketlerinde azalma hissettim bide üstüne üç tane ilaç içmiştim duramadım hastaneye gittim çocuk nerdeyse yarı baygın normalde hareketleri baya yoğun oluyodu. Kendi doktorum muayene etti hareket var ama az. Biz o ilacı reçete etmiyoruz sadece hastanede veriyoruz dedi. Bu haftalarda hiç vermiyoruz dedi. Kontrole gitmesem allah bilir neler olcaktı. Aynı hastane farklı doktor birde. Yani neye göre yapıyolar oda belli değil.
Bir doktorun dedigini bir doktorunki tutmuyor. Kime guvenelim artık her verileni söyleneni gidip dogrulatmak mi lazim cidden interneti anliyorum bilgi kirliliği de bu doktorlara noluyo yav.... Şuan nasılsın bebiş nasıl canim 🥹
Kızlarr benim bebrk hala gelip yukarı dayanıyor doğum kanalına girmedi hâlâ hiç girecek gibi durmuyor yolu şaşırmış gibi 😀 bu arada sanırım covid geçirdim pıhtılaşma değerim yüksek çıktı kan sulandırıcı kullanmaya başladım. Aynı zamanda covid geçti ama sinüziti tetiklemiş sanırım şimdi de onunla uğrşaıyorum. Hastanelere asla maskesiz gitmeyin söylemiyorlar ama gelen hastaların çoğu covid
İnfluenza dedikleri domuz gribi degil miydi öyle duymuştum covidleri gizlemek için mi isim degistiler :d şaka gibi ya... Senin bebiş baş aşağı ama ayaklari mi yukarı dayiyor onu diyorsan ayniyim bugün fenaydi karnıma dokunamadim acitiyodu :((( kanala inmezse napacuk :(((((

Valla şuan ben de gülüyorum ama rüya anında hiç komik değildi snbdhsbdjshsjsjdjdjjf bi de doktor ay pardon niye demiyosunuz vajinal muayene olduğunu diyor aksbhsbdjsjs abi salak insanlar rüyada da beni buluyor öyle şanslı biriyim 😂😂😂

Bir doktorun dedigini bir doktorunki tutmuyor. Kime guvenelim artık her verileni söyleneni gidip dogrulatmak mi lazim cidden interneti anliyorum bilgi kirliliği de bu doktorlara noluyo yav.... Şuan nasılsın bebiş nasıl canim 🥹

İnfluenza dedikleri domuz gribi degil miydi öyle duymuştum covidleri gizlemek için mi isim degistiler :d şaka gibi ya... Senin bebiş baş aşağı ama ayaklari mi yukarı dayiyor onu diyorsan ayniyim bugün fenaydi karnıma dokunamadim acitiyodu :((( kanala inmezse napacuk :(((((
İnfluenza diyorlar ama çoğu covid hatta birbirine de karışıyormuş maalesef 😞
Ay yok kaburgama ya başını dayıyor yada yan duruyor poposu 😀 çünkü avuç içi kadar bir yuvarlak oluyor orada 😀 bence ters dönmedi hâlâ dönmezseee sezaryen oluyor galiba yanlış mı biliyorum ki 🤔

Ay yok kaburgama ya başını dayıyor yada yan duruyor poposu 😀 çünkü avuç içi kadar bir yuvarlak oluyor orada 😀 bence ters dönmedi hâlâ dönmezseee sezaryen oluyor galiba yanlış mı biliyorum ki 🤔
Baş aşağı değilse sezeryan diye biliyorum ama devlette döndürmeye çalışıyorlar mi hic bir fikrim yok. Öyle bir durumda direkt sezeryana yönlendiriyorlarsa öyle olur büyük ihtimalle. Özelde diretmiyorlar vajinal doğum için xnnxnxnx yani yine buraya geldi konu ama dönmemiş işte kardeşim bi salin ya ne bu üstün caba snnxbdbxndnjd devlet takipliysen sor gittiğinde bu böyle ters dönmezse ne olacak diye

Eğer makat geliş duruyorsa devlette de özelde de hiç bi doktor normal doğuma almıyor. İllaki normal doğurcam diyenler için belki bir iki doktor vardır ama risk.. bence almaya değmez

Dürttüm ama yok stres oldum ufak tefek bı tekme atiyo cimcikleme sinek ısırığı gibi hareketleri oluyo doktorumda zaten en fazla 37 beklicez dedi erken alınma durumu var yarın gidicem olmadı kan akışına bakar belki çok stres yaptım ondan bugün böyle 😌 belki akşam yada gece hareketlenir
Cikolata yiyip soluna yatıp elini karnına koymayi dene istersen. Doktorum öyle demisti🫠

Ay çok şükür şuan iyi oğluşum nasıl böyle bir risk alıyorlar anlamıyorum 🤦🏻‍♀️

Back