Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    101
Az ve sulu ama su gibi de değil anlatabildim mi bilmiyorum ama bizde de pütür yok pek. Yani sildikçe su gibi akıyor gibi geliyor ama sıvı da demem. Tarifi çook zor sulumsu ama su gibi de değil. Bizimki aşırı kaka yapıyor annemdeyken delirmiştir kakasına ve fışkırtmasına
😂😂ahahakslşsşs aynıyız. Ben diyorum bu kızın poposunun ayarı yok resmen kaçırıyor:) her gazı kakalı çıkıyor dediğin gibi az ve sulu.

Canım benim bebe de 10 dk bir memeyi emiyor sonra tak diye kitliyordu dudaklarını asla ikinci memeye geçemiyorduk. Kilo alımı iyi olduğu için sorun etmedim doktora söylemedim bile kilo alımı iyi dediği için.
Bende bu aralar sütünün azaldığını düşünüyorum kızım derin uykuya geçemeden birdaha emmek istiyor doymuyor sanırım diyorum ama bir memeden emerken diğer memem hep akıyor acaba bu akma süt çokluğundan mı oluyor yoksa diğer meme uyarıldığı için mi akıyor anlamış değilim
Canım büyük ihtimal sütün fazla olmasa uyarılsa da öyle çekmeden akmaz maşallah
Ahahaha bu kadar aynı oldular yaaaa😂 Annem de ben de kaç kere payımızı aldık o fışkırtmalardan. Kaan’ın kakasında pütürler var, bugün doktor randevusunda yaptı tam doktor baktı bir şey demedi. Sümüksü değil dedi sadece incelediğinde.
Benim de doktor gördü normal dedi o yüzden saldım. Kafama taktığım çok şeyler var 😅
😂😂ahahakslşsşs aynıyız. Ben diyorum bu kızın poposunun ayarı yok resmen kaçırıyor:) her gazı kakalı çıkıyor dediğin gibi az ve sulu.
ahaja evet geçen gece 3 bez ziyan etti, ben yanımda daha kalitesiz bezleri tutuyorum baktım işeyecek prima koymadsn hemen ona işetiyorum yoksa bir alt açmada 3 prima gidiyor😅

Canım büyük ihtimal sütün fazla olmasa uyarılsa da öyle çekmeden akmaz maşallah

Benim de doktor gördü normal dedi o yüzden saldım. Kafama taktığım çok şeyler var 😅

ahaja evet geçen gece 3 bez ziyan etti, ben yanımda daha kalitesiz bezleri tutuyorum baktım işeyecek prima koymadsn hemen ona işetiyorum yoksa bir alt açmada 3 prima gidiyor😅
Canım alt bakım örtüsü kullanıyor musun? Ben onu seriyorum onu ziyan ediyor açık bırakıyorum hatta biraz havalansın diye

Canım alt bakım örtüsü kullanıyor musun? Ben onu seriyorum onu ziyan ediyor açık bırakıyorum hatta biraz havalansın diye
Kullanıyorum aslında ebebekten aldım. ama sanki altına geçirecekmiş gibi geliyor bana o örtü rahat edemiyorum bir türlü.
Eski bir pike üstüne yıkanabilir alt açma matı üstüne tek kullanımlık😅 koltukta ya da yatakta aldığım için biraz ekstra dikkat ediyorum altına geçerse bana çıkaracağı iş büyük😅 annemlerde ev yerden ısıtmalı olunca yerde alıyordum aşırı rahat ettim

Kullanıyorum aslında ebebekten aldım. ama sanki altına geçirecekmiş gibi geliyor bana o örtü rahat edemiyorum bir türlü.
Eski bir pike üstüne yıkanabilir alt açma matı üstüne tek kullanımlık😅 koltukta ya da yatakta aldığım için biraz ekstra dikkat ediyorum altına geçerse bana çıkaracağı iş büyük😅 annemlerde ev yerden ısıtmalı olunca yerde alıyordum aşırı rahat ettim
Canım uyku durumunuz ne alemde bizimki yine uyumuyor.Artık göğsümde de çok çabuk uyanıyor.Psikolojik olarak iyice çöktüm.Kimle konuşsam geçecek diyor ama neredeyse 1 aylık olduk hâla geçmedi.Uzun uyku günde yine anxa 2-3 kez yapıyor onun dışında uyku yok.Böyle olunca evhammyapıyorum.Sütüm mü yetmiyor diye ama kusuyor ve yutkunma sesini duyuyorum.Bilemiyorum pzt doktoruna randevu aldım deli gibi o günü bekliyorum.

Canım uyku durumunuz ne alemde bizimki yine uyumuyor.Artık göğsümde de çok çabuk uyanıyor.Psikolojik olarak iyice çöktüm.Kimle konuşsam geçecek diyor ama neredeyse 1 aylık olduk hâla geçmedi.Uzun uyku günde yine anxa 2-3 kez yapıyor onun dışında uyku yok.Böyle olunca evhammyapıyorum.Sütüm mü yetmiyor diye ama kusuyor ve yutkunma sesini duyuyorum.Bilemiyorum pzt doktoruna randevu aldım deli gibi o günü bekliyorum.
Biz dün geceden beri uyumadık, bugün mesela hala hiç uzun uyku yapmadık en uzun uykumuz 1.5 saatti bir de arabada uyudu işte 😅 kalanı hep kucak. benim kucağım, annemin kucağı ve halasının kucağı😅.
Süt olayını ben de düşünüyorum ama o kadar emmiyor ki ağzımdaki sütleri görüyorum ve çok emdikten sorma gaz çıkarmalarında süt çıkarıyor hep. Demek ki çok geliyor ki çıkıyor diyorum senin gibi.
Ama ben daha betermişim bebekken demek ki bana çekmiş diye saldım ben. Ama şimdi kendi evime geçtim anne desteği yok artık napıcam bilmiyorum, bizim de 1. Ay kontrolü perşembe orada soracağım ben de napabiliriz diye. Peki seninki de gaz sancısı krizlerine giriyor mu bir de biz de sancı da var 🫤

Biz dün geceden beri uyumadık, bugün mesela hala hiç uzun uyku yapmadık en uzun uykumuz 1.5 saatti bir de arabada uyudu işte 😅 kalanı hep kucak. benim kucağım, annemin kucağı ve halasının kucağı😅.
Süt olayını ben de düşünüyorum ama o kadar emmiyor ki ağzımdaki sütleri görüyorum ve çok emdikten sorma gaz çıkarmalarında süt çıkarıyor hep. Demek ki çok geliyor ki çıkıyor diyorum senin gibi.
Ama ben daha betermişim bebekken demek ki bana çekmiş diye saldım ben. Ama şimdi kendi evime geçtim anne desteği yok artık napıcam bilmiyorum, bizim de 1. Ay kontrolü perşembe orada soracağım ben de napabiliriz diye. Peki seninki de gaz sancısı krizlerine giriyor mu bir de biz de sancı da var 🫤
Yani kucakta uyuma olayı da bitti bizde max yarım saat uyuyor sonra mızırdanarsk uyanıyor.Bende aynen bebekken böyleymişim.Herşeyiyle kocama benzeyen oğlum gitmiş benden bir tek bu özelliği almış.Sancımız var olmaz mı hemde deli gibi.Probiyotşk kullanıyoruz ama gün içinde sürekli sancılanıyor.Mesela bugün 15:00 dan beri hiç yarım saati geçen uyku uyumadı.Ikına ıkına uyanyor.Yapsa da bir süre rahatlıyo sonra tekrar.Çünkü sürekli emiyor bizimkiler.Bundan dolayı da fazlaca gaz oluyor.Emzirdikten sonra gazını alıp yatırın diyolar ama ne mümkün o şwkilde yaparsam hele hiç uyumuyor tümmuykusu kaçıyor.Kontrolden sonra nolur doktor ne dediyse yazın.Evde tek durmak herşeye alışmak güzel ama kendinizi iyi hissetmediğiniz an bence destek almaya devam edin.Benim annem taşındı ve malesef gidemiyorum heryer heryerde.Kv de de kayınbabam var rahat rahat emziremiyorum hep yatak odasındayım hâl böyle olunca evde durmayı tercih ediyorum.Ama insan yanında hep birini arıyor.İnşallah şu lohusalık biter bir an önce.Psikolojik olarak çöktüm.

Back