- 10 Mayıs 2017
- 3.024
- 4.306
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Midem bulanıyor canım acaba bu da bir belirti miBence korse işe yarıyor ben öbürleri de de aldım amma hep yanlış secimler yüzünden takamadım bunda da aldım bu sefer olucak
Canım owli iyi diye duydumArkadaşlar doğumdan sonra kullanmayı dusunmedigim için korse bakmamıştım paylaşımları da çok okumamıştım. Korse alanlar marka yazabilir mı bana
39 olduk hadi bakalım, doğurtan dua bilen varsa okusunda rahatlayalım artık
Ben de aynı durumdayım canım.Ne sanci var ne de bir belirti. Yarın doktor kontrolüm var benim doktor en fazla 41. haftaya kadar bekleme taraftariyim dedi. Hayırlısı bakalım umarım sağlıkla gelir bebişlerimizKızlar selam bugün sezeryan olan arkadaşlar Allah kolaylık versin inşallah rahat geçmiştir inşallah doğumunuz. Biz 40 +0 olduk bugün doktor kontrolündeyiz 41 42 devam artık bakalım ne zaman gelecek zaman geçtikçe tedirgin oluyorum ya sancim gelmez ise diye
evet canim cirt cirtli.mutlaka korse kullanmalisin bence.korse varken cok daha rahat hareket ediliyor.cırt cirtli mı bu cnm
Csnım sorun bende mi bilmiyorum cuma günü sezeryan oldum oturup kalkarken çok ama çok zorlanıyorum hala birde gaz sancım oluyor çok oda beni rahatsız ediyor sanırım çocuğun daha altını bile açamadım annem ilgileniyor bebekleCanım benim ilk doğum daha önce epidural ya da başka birşey denemedim hangisi daha rahat bilmiyorum ama genel anestezide sen uyuyorsun uyanıyorsun olay bitmiş. Ben zor bir yanını yaşamadım. Sadece dikisler oturup kalkarken zorluyor biraz o kadar. Ama ben çocuğa da baktım yürüyüşte yaptım en az 60 kez otur kalkta yaptım zaten istesende yatamıyorsun :)
Ben de aynı durumdayım canım.Ne sanci var ne de bir belirti. Yarın doktor kontrolüm var benim doktor en fazla 41. haftaya kadar bekleme taraftariyim dedi. Hayırlısı bakalım umarım sağlıkla gelir bebişlerimiz
Hadi bakalım hayırlısı :) Haberleselim canim :)Insallah canım bizim de yakın takip ile 42 olur dedi doktor. Bakalım seninki mı benimki mı hızlı davranacak haberleşelim:)
Kizlar Allaha sukurler olsun saat 12 de kombine epidural spinal anesteziyle sezeryanla saglikli bi sekilde bebegimi kucagima aldim agrim sizim suan icin yok hamdolsun kalkip yurudum henuz gaz cikarma durumum olmadi onuda hallettikten sonra dahada iyi olucam gibi 10 dk da hersey oldu bitti girmemle çıkmam bir oldu Rabbim bekleyenlerede hayırlısıyla kucağına almayi nasip etsin insallah
Senin ki de birden bire gelirBenim de salı her gittiğimde giriyorum boş boş 20 30 çıkıyor sancı manci yok yani :)
Senin ki de birden bire gelir
Benim de az once sancim gelip gelip gıttı cok korktumBu gece yattığımdan beri belim sırtım ağrıyordu. 3 saat uyumaya çalıştıktan sonra kalktım. Duş aldım ve geçti. Yalancı sancı olduğunu biliyordum ama bi ara ben de 3 Ocak ta doğursam ne güzel olur diye düşünmedim de değil ^-^ Karnım hala burnumda maalesef.. Kanala girmeden doğum sancısının başlama ihtimali var mı ki? :/
Agridan baskidan baska birsey yok canim dogursaydik keske bukadar agrilardansaZ Zeynepaltug kız bir gün önümdesin yok mu bir belirti