Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Kızlarr benim bebrk hala gelip yukarı dayanıyor doğum kanalına girmedi hâlâ hiç girecek gibi durmuyor yolu şaşırmış gibi 😀 bu arada sanırım covid geçirdim pıhtılaşma değerim yüksek çıktı kan sulandırıcı kullanmaya başladım. Aynı zamanda covid geçti ama sinüziti tetiklemiş sanırım şimdi de onunla uğrşaıyorum. Hastanelere asla maskesiz gitmeyin söylemiyorlar ama gelen hastaların çoğu covid
Benimkide makat geliş özellikte sola baskı ve şişkinlik yapiyo

Dnnxjdnxj evet durumu kontrol etmek için muayene ediyolar gidip gelip. Papagan gibi tekrar ediyorum ama sorun muayene edilmek değil, gereksiz yere muayene edilmesi. Su yok kivranmiyorum bebis iyi haftam erken sayılır. İndireceksin servise madem gözlem altında tutman gerekiyorsa. Doguranlarin içinde zorla doguralim diye insan koyulmaz. Saçma sapan iş yani. Neyse ben kurtulduk allah kimseyi oraya düşürmesin 🥹 sen de üzülme dinlen geçer yavaş yavaş ağrıların ❤️ belki prosedurleri farklidir benim hastahane için herkes kötü diyordu zaten kötü düşünme 🌸

Benim aynı gün içinde 4 ayrı doktor muayene etti bi de acilden gittiğimı sayarsam 5. İkisi erko sancı odasındaki ikisinin de eli sertti, bana yatış veren doktor da kadın o da acitmisti :( ilk o acitti zaten... Beni buraya sevk eden asıl dkktorum kadın nazikti 🥹, acilden gittiğim kadındı yine nazikti. Herkesin muayene şekli fark ediyo ben onu anladım. Rahatsız da edici malesef 🫠🫠🫠 doğuruyor olsak aktif olarak tamam, su patlamistir açılması artmalidir vs okeyy ama boşa kurcalayip yordulsr beni. İnşallah sizlere daha halden anlayan iyi davranan eli de hafif melek gibi doktorlar ebeler denk gelir 🥰🥰🥰
Ay insaallah cnm hepimize iyi ebeler dktorlar denk gelsin🙏 ben başima gelecekleri biliyordum hic açilmam yoktu beni bosyere tutacaklardi hastanede. Bide doktor diyorki ne guzel burda tv izlersin dinlenirsin yersin icersin. Ama ben yermiyim bu numaralari 😃😃

Kızlaar bı deneyım dedım tülü takabılcekmıyım dıye,hastanede zorlanmamak ıcın ayy cok duygulandım🥹aman durun covıd movıd demeyın bızım hastaneye gelen gıden cok olacak korkuyorum bı yandan bı yandan gelmeyın dıyemıyorum sonucta bızım gıttıklerımız iş arkadaslarımız,aılelerımızın aıle dostları,yakın arkadaslarımız zıyarete gelmek ıstıyor😀 bılemedım nasıl olacak en buyuk odayı tuttuk inşallah guzellıklerle gecer.kv de baklava su boregı yaptırcakmıs gelene gıdene hemsırelere ıkram etmek ıcın😅baya baya çadırı açıcaz oraya anlasıldı🤣bakalım benı neler beklıyor😅(not:10 yıllık evlıyım ve ılk cocuk ve muhtemelen son☺️) o yuzden herkes meraklı ve heycanlı etrafımızdakı😀

Eklentiler

• 4BBE3539-5503-41BA-99B2-F4D1FF9CEEF2.jpeg
    4BBE3539-5503-41BA-99B2-F4D1FF9CEEF2.jpeg
    141,2 KB · Görüntüleme: 49
Baş aşağı değilse sezeryan diye biliyorum ama devlette döndürmeye çalışıyorlar mi hic bir fikrim yok. Öyle bir durumda direkt sezeryana yönlendiriyorlarsa öyle olur büyük ihtimalle. Özelde diretmiyorlar vajinal doğum için xnnxnxnx yani yine buraya geldi konu ama dönmemiş işte kardeşim bi salin ya ne bu üstün caba snnxbdbxndnjd devlet takipliysen sor gittiğinde bu böyle ters dönmezse ne olacak diye

Eğer makat geliş duruyorsa devlette de özelde de hiç bi doktor normal doğuma almıyor. İllaki normal doğurcam diyenler için belki bir iki doktor vardır ama risk.. bence almaya değmez

Benimkide makat geliş özellikte sola baskı ve şişkinlik yapiyo
Özelde takipliyim ama bi sorayım bakalım gerçi daha var gibi doğuma da ama çok belli kaburgamın altınfa top gibi şişlik yan duruyor gibi hatta😀 Aynen zorluyorlarsa da neyi zorluyorlar bebek nonu seçmiş kime ne 😀

Kızlaar bı deneyım dedım tülü takabılcekmıyım dıye,hastanede zorlanmamak ıcın ayy cok duygulandım🥹aman durun covıd movıd demeyın bızım hastaneye gelen gıden cok olacak korkuyorum bı yandan bı yandan gelmeyın dıyemıyorum sonucta bızım gıttıklerımız iş arkadaslarımız,aılelerımızın aıle dostları,yakın arkadaslarımız zıyarete gelmek ıstıyor😀 bılemedım nasıl olacak en buyuk odayı tuttuk inşallah guzellıklerle gecer.kv de baklava su boregı yaptırcakmıs gelene gıdene hemsırelere ıkram etmek ıcın😅baya baya çadırı açıcaz oraya anlasıldı🤣bakalım benı neler beklıyor😅(not:10 yıllık evlıyım ve ılk cocuk ve muhtemelen son☺️) o yuzden herkes meraklı ve heycanlı etrafımızdakı😀
Çok güzel olmuş 🥰 ama dikkat et yine de ben 3 haftadır perişanım bazen düşünüyorum kendimden başkasını bebişe nasıl yaklaştıracağım diye 😀

Çok güzel olmuş 🥰 ama dikkat et yine de ben 3 haftadır perişanım bazen düşünüyorum kendimden başkasını bebişe nasıl yaklaştıracağım diye 😀
Yoook bebıse yaklastırmamm koltuklar odanın dıger tarafında yatak ve besık dıger tarafta L şeklinde oda.bebısımı kımselere gosteremeeem😅😅benı gormelerı yeterlıııı🥰🥰🫣😀

Canim kizlarrrr biz iyiyiz hersey çok güzel geçti elhamdülillah hiç korkulacak bir şey de yok bebeğim de iyi bende iyiyim, insaAllah diğer doğum yapan arkadaşta iyidir. Fırsat buldukça deneyimleri ve detayları yazarım
Gözün aydın canım 🌸 Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah ❤️
Ay insaallah cnm hepimize iyi ebeler dktorlar denk gelsin🙏 ben başima gelecekleri biliyordum hic açilmam yoktu beni bosyere tutacaklardi hastanede. Bide doktor diyorki ne guzel burda tv izlersin dinlenirsin yersin icersin. Ama ben yermiyim bu numaralari 😃😃
rüşvet mi teklif ediyo bi de ksbxhshdjsjdsbkshdjs sevdim doktorun iyi birine benziyo 😂😂

Yoook bebıse yaklastırmamm koltuklar odanın dıger tarafında yatak ve besık dıger tarafta L şeklinde oda.bebısımı kımselere gosteremeeem😅😅benı gormelerı yeterlıııı🥰🥰🫣😀
Ben misafir falan geldikçe acıktı diye sürekli kaçmayı düşünüyorum başka odalara 😀

Çok güzel duruyor 😍😍😍😍 Sağlıkla gelsin bebişin 🥰

Ben misafir falan geldikçe acıktı diye sürekli kaçmayı düşünüyorum başka odalara 😀
Bence kendını bılen kımse bebısın örtüsünü açmaya calısmaz hele agladıgında hemen kalkar gıder.(diyeee umuud edıyoruuum😅) ya işte kımse gelmese ınsan uzulur kımsem gelmedı dıye,gelse baska dert,bu covıdı cıkaranların Allah belasını versın gercekten.eskıden hıc boyle dertlerımız yoktu ne guzel kalabalıklarla mutluyduk,sacma sapan bırsuru hastalık türedi.neyse bız ıyı dusunelım ıyı olsun guzelı cagıralım🥰🥰bızede ıyı olur hem kafamız dagılır ıkı cıcek falan gelır moral olur🥰🥰

Çok güzel olmuş, çokta şirin 😍 Ben de hastaneye gelsinler görsünler istiyorum eve gelsinler istemiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum ramazan da giriyor muhtemelen kırkı çıktıktan sonra gelip görmek isteyecekler bayramdan sonra bakalım 😃

Bence kendını bılen kımse bebısın örtüsünü açmaya calısmaz hele agladıgında hemen kalkar gıder.(diyeee umuud edıyoruuum😅) ya işte kımse gelmese ınsan uzulur kımsem gelmedı dıye,gelse baska dert,bu covıdı cıkaranların Allah belasını versın gercekten.eskıden hıc boyle dertlerımız yoktu ne guzel kalabalıklarla mutluyduk,sacma sapan bırsuru hastalık türedi.neyse bız ıyı dusunelım ıyı olsun guzelı cagıralım🥰🥰bızede ıyı olur hem kafamız dagılır ıkı cıcek falan gelır moral olur🥰🥰
öyle cidden böyle düşünüp bir de hediyelik hazırlıyorum gelecek misafirlere 🤣 Ama covid gerçekten berbat bir şey antibiyotik iğne hamiileyken ve bunların vicdan azabı. Ve ilk çıktığı zamanlardaki gibi resmen tat koku fln da yok. İnsan da ister istemez mesafe koyuyor dışarıya karşı ama yapacak bir şey yok

Canim kizlarrrr biz iyiyiz hersey çok güzel geçti elhamdülillah hiç korkulacak bir şey de yok bebeğim de iyi bende iyiyim, insaAllah diğer doğum yapan arkadaşta iyidir. Fırsat buldukça deneyimleri ve detayları yazarım
Hadi geçmiş olsun canım ♥️
Özelde takipliyim ama bi sorayım bakalım gerçi daha var gibi doğuma da ama çok belli kaburgamın altınfa top gibi şişlik yan duruyor gibi hatta😀 Aynen zorluyorlarsa da neyi zorluyorlar bebek nonu seçmiş kime ne 😀
Hareketleri nasıl hissediyorsunuz peki o pozisyonda benimde sol göğüs altında kocaman semsert bişey toplaniyo

Ayyyy ben yeni uyandım 4 den beri falan uyumuşum skxbjsndjsjdj rüyamda acildeydim ve salak doktor muayeneyi yanlış anladı açıklığa değil de makattan parmak attı aoxhauxuauhdjsxiahxkd ben şok 😂😂😂 çok konuştuk bu konuyu kapatalım benim psikoloji kaldırmıyor direkt ruyama giriyo hepsi artık 😅😅😅
Ayyyy offffff güldürdünnn hdhdjjdnjdjjdj 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Güzel olmuş ya bende istiyorum tul de mecalim olurmu onu takmaya bilmiyorum 😄 2 gecelik katladim hurc içine koydum nefes nefese

Hadi geçmiş olsun canım ♥️

Hareketleri nasıl hissediyorsunuz peki o pozisyonda benimde sol göğüs altında kocaman semsert bişey toplaniyo
Ben de sağ göğsümün altında top gibi hissediyorum, gerilmesini de orada hissediyorum. Tekmesini sol alt kasığıma doğru hissediyorum. Çapraz ayakta duruyor galiba 😂 ama tekmesini yer değiştirebiliyor sağ altta sol atta ama göğsümün altında hep top gibi şişlik var kasılınca flnda

Oh be birinizden ses geldi🎉🎉🎉🎉 ay çok sevindim hayırlı olsun canım gözün aydın olsun sen atlattın darısı bizlere olsun inşallah. Allah analı babalı büyütsün 🤲🏻❤️

Back