2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Seni yakalamışken sorayım canım :) sütün de geldi mi? Umarım gelmiştir ya da gelmek üzeredir :KK66:

İste o kisim biraz sıkıntı oldu :KK43: hemsireye gore sutum var aslinda ama gogus ucu sorunu yasadim bebek emmek istemiyo tam yakalayamadigi için esim simdi silikon gogus uclarindan alip geldi onu denicez ins ise yarar :KK43:

Sezeryan ile Doğum yapan arkadaşlar birşey sorucsm benim ara sıra adet sancısı şeklinde ağrım oluyor sizde de oluyor mu

Benimde oluyor canım geceleri bazen gündüzleri nst de 80 lerde 90 larda sancı çıkıyor 1 2 ama düzenli ve artan olmadıkça doğum sancısı diyemiyorum hayırlısı hepimiz için:)

İste o kisim biraz sıkıntı oldu :KK43: hemsireye gore sutum var aslinda ama gogus ucu sorunu yasadim bebek emmek istemiyo tam yakalayamadigi için esim simdi silikon gogus uclarindan alip geldi onu denicez ins ise yarar :KK43:
İnşallah yarar canım sütün varsa bebeğin alacaktır bi şekilde hiiiiç üzüntü yapma cok cok sesler gelir birazdan :)

Yarın çatı muayenem vAr biraz Bi tedirginim sanki dikkat etmem ve doktora sormam gereken şeyler nedir acaba tavsiyeleriniz var mı arkadaşlar

Yarın çatı muayenem vAr biraz Bi tedirginim sanki dikkat etmem ve doktora sormam gereken şeyler nedir acaba tavsiyeleriniz var mı arkadaşlar
Dikkat etmen gereken kasmaman ben kastım ve dr um normal dogum istiyorsun bu kadar kasılmamalısın dedi ve haklıydı ayrıca öyle agrı falan da olmuyor yani hep duyduklarımızdan bu tedirginlik rahat olman gerekir

taze annişş

kokladinmi miss kokulunu :anne:

iyice sabirsizlandik bizde yarin ola hayrola gun verecekler sezeryan için :KK51:

taze annişş

kokladinmi miss kokulunu :anne:

iyice sabirsizlandik bizde yarin ola hayrola gun verecekler sezeryan için :KK51:

Allah herkese nasip etsin insallah bu duyguyu degisik bi araftayim benimmi degilmi bi kavrayamadim degisik hisler :) Saglikla herkes kucağına alsin insallah :)

Dikkat etmen gereken kasmaman ben kastım ve dr um normal dogum istiyorsun bu kadar kasılmamalısın dedi ve haklıydı ayrıca öyle agrı falan da olmuyor yani hep duyduklarımızdan bu tedirginlik rahat olman gerekir
Ay inşallah kasılmam yaaa tuhaf Bi durum

Csnım sorun bende mi bilmiyorum cuma günü sezeryan oldum oturup kalkarken çok ama çok zorlanıyorum hala birde gaz sancım oluyor çok oda beni rahatsız ediyor sanırım çocuğun daha altını bile açamadım annem ilgileniyor bebekle
Canım tabiki normal. Ben de zorlanıyorum bugün bir hapsurdum canım çok yandı. Kalkarken destek verecek biri varsa kaldırmasını istiyorum ama kendimde kalkabiliyorum. Egilmemeye ozen gosteriyorum ama muhakkak yerden 1 2 kez birsey aliyorum ki alissin diye. yani aneliyatsiz bir hayat gibi degil. Afersin wc de kolay olmuyor ama geçecek öyle düşün :)

X