Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    107
Yaa ne güzel konuşuyorsun teşekkürler 🙏🏻 ilk bebeğim de öyle çok savaşçıydı. 34te doğdu ama yoğun bakıma ihtiyaç duymadı. Bu bebiş inşallah gününü bekler diyorum. İçimde şu an ne yapıyorsa bir saniye durmuyor🙈 dün ultrasonda iyi ayağı da başında gördük 🤣

Ya kızlar gebelik şekeri olanlar. Ben bir süredir ölçümüyorum şekeri çünkü zaten diyet yapıyorum. Bu akşam nohut yemeği yedim bir de tam buğday ekmekli gözleme ama küçücük yani. 138 çıktı şekerim. Neden öyle oldu acaba

Ya kızlar gebelik şekeri olanlar. Ben bir süredir ölçümüyorum şekeri çünkü zaten diyet yapıyorum. Bu akşam nohut yemeği yedim bir de tam buğday ekmekli gözleme ama küçücük yani. 138 çıktı şekerim. Neden öyle oldu acaba
Bana doktorum tokluk şekerin 140’ı geçmesin demişti yemekten 1 saat ve 2 saat sonra. Yedikten ne kadar süre sonra ölçtün? 138 sıkıntı değil aslında

Yaklaşık 2 saat sonra ölçtüm. Evet çok fazla değil de şekeri yükseltecek bir şey yemeyince şaşırdım

Sonuçlarım çıkmış idrarda 1-2 lökosit çıkmış az miktarda enfeksiyon var bide Crp 20 kusurlerdeydı benim 15e düşmüş çok şükür 🙏 ben yarından itibaren kuru dut almıştım onu demleyip içeceğim bir fıncan . 10 gün sonra kontrole gitmeden tekrar tahlıl vereceğim bakalım etkisi ne kadar olacak.
Deneyen var mı dut kurusunu demleme içip crp düşüren

Sonuçlarım çıkmış idrarda 1-2 lökosit çıkmış az miktarda enfeksiyon var bide Crp 20 kusurlerdeydı benim 15e düşmüş çok şükür 🙏 ben yarından itibaren kuru dut almıştım onu demleyip içeceğim bir fıncan . 10 gün sonra kontrole gitmeden tekrar tahlıl vereceğim bakalım etkisi ne kadar olacak.
Deneyen var mı dut kurusunu demleme içip crp düşüren
Geçmiş olsun daha iyi olmana sevindim🙏🏻. Benim idrar enfeksiyonu geçmek bilmedi de dut çayını hiç denemedim. Gebelik şekerim olduğu için bir zararı var mı bilmiyorum. Genelde kuru meyveler de yasak çünkü.

Tok karna normal çıkmış şekeriniz

Geçmiş olsun daha iyi olmana sevindim🙏🏻. Benim idrar enfeksiyonu geçmek bilmedi de dut çayını hiç denemedim. Gebelik şekerim olduğu için bir zararı var mı bilmiyorum. Genelde kuru meyveler de yasak çünkü.
Dut çayı çok tatlı şekerinizi yükselebilir tüketmeyin bence.

Selam güzel hamişler🙃 35 haftalık olduk kızımla. Bugün kontrolü vardı. Nst’ye alındım, gelişimi vs her şeyi yolunda sancım falan da yok çok şükür. Yalnız doktora pozisyonunu sordum. Ters döndüğünü düşünüyordum artık çünkü uzun süre yürüyünce vajinamda ve kasıklarımda felaket bir baskı hissediyorum birkaç haftadır. Doktor dedi ki yoo dönmemiş hatta oblik duruşta dedi. Anlamış gibi yaptım ben de 😅 çarpraz durmak anlamına geliyormuş galiba baktım internetten. Pek iç açıcı şeyler yazmıyor. Sezeryan istemiyorum ama bu duruş için sezeryan doğum uygun falan yazmışlar hep. Tabi bu 38-39-40. Haftalar için sanırım. Ama bilemedim. Doktor dedi ki senin hareket miktarına bağlı doğum olayı 38. Haftada karar vericez dedi. Bebeği benzer pozisyonda olup sonradan normal baş aşağı pozisyon alan var mı? Bilgisi olan varsa beni bilgilendirebilir misiniz doğru düzgün bir şey bulamadım da
Sağlığı yerinde olsun da sezeryanda bi doğum sekli sonuçta hangisi iyi olcaksa o olsun 🤲 norml pozisyonunda olsa bile sezeryan olabilir öyle düşün hangisi olursa olsun tadini cikar ❤️

Back