2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canım tabiki normal. Ben de zorlanıyorum bugün bir hapsurdum canım çok yandı. Kalkarken destek verecek biri varsa kaldırmasını istiyorum ama kendimde kalkabiliyorum. Egilmemeye ozen gosteriyorum ama muhakkak yerden 1 2 kez birsey aliyorum ki alissin diye. yani aneliyatsiz bir hayat gibi degil. Afersin wc de kolay olmuyor ama geçecek öyle düşün :)
Ay Allah kolaylık versin canım ben korktum şimdi ama yaaaa:KK43: sezaryen kolay olur diye düşünüyordum

Aldım canım benzeri birseyi azonce 1 hafta sonra ancak kullanırım :)
herkes farkli dusunebilir ama ben 11 gibi sezaryan oldum aksam 5-6 gibi korseyi taktim nerdeyse yatarken bile cikartmayacagim o derece rahat ettiriyo.bence bir an once dene :))isim olarak ne koydunuz meraklardayim:)kizceni benim icinde kokla annesi

Kizlarrr biz yarin sabah kizimiza kavusuyoruz 8 de kucagimda olur kuzum duanizi eksik etmeyin.
hadi hayırlısı ile saglikla gelsin kucagina inşallah
inşallah güzel haberlerini alırız duamda kalbimde seninle minnak yavrunu kucagina almak nasip olsun

herkes farkli dusunebilir ama ben 11 gibi sezaryan oldum aksam 5-6 gibi korseyi taktim nerdeyse yatarken bile cikartmayacagim o derece rahat ettiriyo.bence bir an once dene :))isim olarak ne koydunuz meraklardayim:)kizceni benim icinde kokla annesi
canım benim korsenin markasi nedir merak ettim dogumdan sonra bende alacagim

Aynı soruyu ben soracaktım :)
F ferayegul canım adı belli oldu mu miniğin?

Eklentiler

• Screenshot_2017-12-29-19-29-48.png
    Screenshot_2017-12-29-19-29-48.png
    209,3 KB · Görüntüleme: 54
iki gecedir uyudum bu gece yine uyuyamadim
ayaklarim yaniyor sinir stres basti yine kafam ağrıyor kızlar yine nobetteyi.

Hayırlı geceler kızlar
Bu aksam doktorumun cuma günü gideceğini öğrendim
Başka bir yere tayini çıkmış
Tabi ben soka girdim pazartesi doğum olacaktı ve ben bir kaç günde yeni doktoru nasıl bulup güvenecektim
Ağlamaktan helak oldum
Sonra doktoruma yazdım oda yarın gel dedi
Yani bu sabah sezeryan olacağım bende
Aslında doktorum cuma olsun demişti onun istediği zamana denk gelcek gibi 37+6 da kucağıma almış olacağım
Erken mi diye tedirginim
Ana doktorum iyi birisi bir kaç günde yeni birini bulup güvenmek benim.için bir hayli zor olacaktı
Umarim en doğru kararı almışızdır dua edin kızlar korkuyorum
Çok ani gelişti hersey

mecburen ağrı kesici ictim minoset agri git gide daha belirgin oldu basim degil kafam arkalari agriyordu inşallah fayda eder

Hayırlı geceler kızlar
Tabi ben soka girdim pazartesi doğum olacaktı ve ben bir kaç günde yeni doktoru nasıl bulup güvenecektim
Ağlamaktan helak oldum
Aslında doktorum cuma olsun demişti onun istediği zamana denk gelcek gibi 37+6 da kucağıma almış olacağım
Erken mi diye tedirginim
Ana doktorum iyi birisi bir kaç günde yeni birini bulup güvenmek benim.için bir hayli zor olacaktı
Çok ani gelişti hersey
Canım mutlaka bunda bir hayır vardır. Güzel doğumlar diliyorum sana dualarım seninle.

Hayırlı geceler kızlar
Ağlamaktan helak oldum
Erken mi diye tedirginim
Çok ani gelişti hersey
canım benim birkac gun sıkıntı olmaz icini rahat tut stres yapma hersey guzel olacak rabbim senide bebeğini de korusun inşallah kucagina almak nasip olsun güzel haberlerini alırız duamda kalbimde seninle inşallah

X