Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Güzel olmuş ya bende istiyorum tul de mecalim olurmu onu takmaya bilmiyorum 😄 2 gecelik katladim hurc içine koydum nefes nefese
Canım sabah yatısa gıdınce takarsın.1 dakıkamı bıle almadı benım takmak.6 metre tül yetti bu arada.ya işte heveslendık ınsallah kullanabılırız ☺️☺️

Trendyolda ben bakmıstım 450 tl idi.90 tl ye aldım ben bugun çarsıda parti malzemesi satan bıryerden.
Sadece tül 98 TL almak isteyen olursa bırakın linkosunu 💕 renk seçenekleri var fiyat değişiyor

QUOTE="Vaveylay, post: 79078147, member: 1161544"]
Canim kizlarrrr biz iyiyiz hersey çok güzel geçti elhamdülillah hiç korkulacak bir şey de yok bebeğim de iyi bende iyiyim, insaAllah diğer doğum yapan arkadaşta iyidir. Fırsat buldukça deneyimleri ve detayları yazarım
[/QUOTE]
Gozun aydin cnm saglikla buyusun bebisin 😍

Sürekli sancı vuruyor kız şaka gibi 10 gündür yalancı sancıyla uğraşıyorum resmen ha doğdu doğacak diye tribe girdim erkenden ama ne gelen var ne giden ..
Belki açılmaya yumuşamaya faydası olur o sancıların bende yalancı sancı yok ama feci çatı kemik ağrıları var sancıyı seçemiyorum sanırım ama artık doğsalar frna olmaz korkarım bayrama doğru gelirlerse 🫣

Kızlar şu meşhur son haftalar da olan rahatlık geldimi size ben gün geçtikçe halsizlikten yere yapışasım geliyor ya şu an 37+0 haftadayım . 38. Hafta oluyor galiba .
Valla bebiş aşşa indi karnım indi diyodum bugün geri çıkmış kaburgamda tepiniyo eşek 😅 kasik bel rahim bacak çatı ne ağrısı ararsan var kaburga da eklendi.... Hareketlerim kısıtlı ve nefes nefese, açıklık da var sancı da arada var arada yok düzensiz 😂😂 iş yapınca geliyo genelde ben de dünden beri kendimi yoruyorum az önce de mutfağı hallettim çamaşır falan astım..... Hâlâ tepede bu çocuk 40 i görmek istiyor diye yorumladım 🥹🥹🥹 ne istemediysem başıma geliyo zaten karpuz olmasin marul iyidir dedim karpuz olacak sndbsjndjsndjsjd

Valla bebiş aşşa indi karnım indi diyodum bugün geri çıkmış kaburgamda tepiniyo eşek 😅 kasik bel rahim bacak çatı ne ağrısı ararsan var kaburga da eklendi.... Hareketlerim kısıtlı ve nefes nefese, açıklık da var sancı da arada var arada yok düzensiz 😂😂 iş yapınca geliyo genelde ben de dünden beri kendimi yoruyorum az önce de mutfağı hallettim çamaşır falan astım..... Hâlâ tepede bu çocuk 40 i görmek istiyor diye yorumladım 🥹🥹🥹 ne istemediysem başıma geliyo zaten karpuz olmasin marul iyidir dedim karpuz olacak sndbsjndjsndjsjd
Sen dogurmucan umudumu kestım kız senden😅😅😀

Back