- 7 Temmuz 2017
- 668
- 1.230
- 37
Hayırlısıyla evladını sağsalim al kucağına canım spinalle epidural arasındaki fark ne ?Hanımlar ben de yarın spinal sezaryen olacağım dua edin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısıyla evladını sağsalim al kucağına canım spinalle epidural arasındaki fark ne ?Hanımlar ben de yarın spinal sezaryen olacağım dua edin
Çok kötü hissediyorum kendimi sürekli ağlıyorumiyi aksamlar canım benim
bende sezeryanda bir hafta zorlanmistim olabilir boyle hatta iki hafta zorlanan da oluyor iki günde kalkanda sıkıntı yapma inşallah geçecek ..
bebeginin missmisskokusu yeter .. kucaginda hamdolsun
Bebekler kıllı mı acaba öyle olunca bulanır derlerbenimde sabah midem bulaniyor kahvalti yapinca geciyor iki ucgunden beride ögürtüyle bulaniyor
nerdeyse kusacam
Canım duygusal boşalma yaşıyorsun muhtemelen çünkü zor bir yolu tamamladın. Sen güçlü bir annesin. Bebeğin sana güç verecek olan senin parçan. Ağrıların bir iki güne geçecektir operasyonun başarılı geçmişti diye hatırlıyorum. Bırakma kendini.Çok kötü hissediyorum kendimi sürekli ağlıyorum
aynen banada öyle diyorlarBebekler kıllı mı acaba öyle olunca bulanır derler
İnşallah sizin için hayırlı olacak bir vakitte çok güzel bir doğum gerçekleştirirsin. Bizim seninle peş peşe gümlerimiz kendimi 18e adapte ettim ben de farkında olmadan. Bu ara yoğundun nasıl dinleneceksin peki umarım o vakti bulabilirsin. Allah yardımcın olsunKizlar kontrolden geldim suyum azalmis haftaya yine cagirdi kontrol edecek ...ona gore sezeryan tarihim degisebilir .....dinken dedi cok hareketliydim kendimi kotu hissettim ben dinlenmeyi bilmiyorum .....kendime suan kiziyorum .....cok gerginim kizimda beni zorluyor anne sunu yapalim bunu yapalim ......evde bir cocuk olunca ve calisiyor olunca oldukca zor ...........
Canım hayırlı olsun yarın da ben hastanedeyim kısmetse bakalım nasıl olacak. Allah saglıkla nüyütmeyi nasip etsin ama epidural spinal demişsin anlayamadım ikisi farklı olmuyor mu?
Allah razı olsun darisi bekleyen herkesin basina :)Gözünaydın canım allah anali babalı büyütsün darısı biz bekleyenlerin basina
Amiin insallah cumlesinin evladi Allah razı olsun :)hadi gözün aydın allah'ım analı babalı büyütsün inşallah ...
sanada geçmiş olsun ne guzel cok iyi geçmiş maşallah sübhanallah..
rabbim sağlıkla buyumesini nasip etsin inşallah mutlu musmutlu büyütün....
Allah razi olsun canim darisi basiniza insallah@NehirAsya Allah analı babalı büyütsün canım gözünüz aydın :) rahat bir doğum geçirmene de ayrıca sevindim moral oluyor valla
Seni yakalamışken sorayım canım :) sütün de geldi mi? Umarım gelmiştir ya da gelmek üzeredirAllah razı olsun canim darisi basina kolaylikla insallah anestezide ikisi birlikte veriliyomus canim kombine anestezi oluyomus bende doktordan ogrenmistim gayet rahat bi dogum oldu
Allah razı olsun darisi bekleyen herkesin basina :)
Amiin insallah cumlesinin evladi Allah razı olsun :)
Allah razi olsun canim darisi basiniza insallah
Cok sukur en ufak bi agrim yok sadece kendimi cok kasmisim sanirim gogus kafesimde agri var oda baya azaldı insallah tum bekleyenler boyle rahat bi dogum geçirir :)
Kızlar benim bugün randevum vardı 37.haftamdayiz çatı muayneyesino sordum doktora dediği şuydu:"gözle görülür kısa boylu biri değilsiniz,çatı muaynesine gerek yok zaten cati muaynesi yapıyoruz diyen doktorlar 20cm içerdeki kemiği nasıl olcebiliyorlar aklım almıyor.hicbir kitapta bu geçmiyor ben her kadına normal doğum şansı verilmeli diye düşünüyorum " dedi 26 ocağa kadar dogurmazsan bakcaz doğum şekline dedi çatı muaynesi şart mı sizce doktorunuz buna nasıl yaklasti
Evet canım bol bol ağrı var kasilmalar artık 30u geçiyor bacaklarıma vuran ağrı var ama bakalım su gelmeden hastane yok artıkcanım seni merak ettim hala duruyorsun galiba agrilar devam mi canım..
benimde bugun 4 gundur adet agrisi gibi ağrıyor siddetlenme yok gunde 3 defa vurup geçiyor....
inşallah hepimizde sağlıkla alırız bebislerimizi kucagimiza
Aynen canım sağlıkla gelsinler de napalım anayiz biz :))Agridan baskidan baska birsey yok canim dogursaydik keske bukadar agrilardansa
Kizlar kontrolden geldim suyum azalmis haftaya yine cagirdi kontrol edecek ...ona gore sezeryan tarihim degisebilir .....dinken dedi cok hareketliydim kendimi kotu hissettim ben dinlenmeyi bilmiyorum .....kendime suan kiziyorum .....cok gerginim kizimda beni zorluyor anne sunu yapalim bunu yapalim ......evde bir cocuk olunca ve calisiyor olunca oldukca zor ...........
Canım evet güzel geçmişti çok şükür ama psikolojik olarak resmen dağıldım ben hiç birşeyi böyle hayal etmemiştim kendimi çok kötü hissediyorum desteğin için çok sağolCanım duygusal boşalma yaşıyorsun muhtemelen çünkü zor bir yolu tamamladın. Sen güçlü bir annesin. Bebeğin sana güç verecek olan senin parçan. Ağrıların bir iki güne geçecektir operasyonun başarılı geçmişti diye hatırlıyorum. Bırakma kendini.
Cnm hayırlı uğurlu olsun. Msj icin tskler bana ilham olduKizlar Allaha sukurler olsun saat 12 de kombine epidural spinal anesteziyle sezeryanla saglikli bi sekilde bebegimi kucagima aldim agrim sizim suan icin yok hamdolsun kalkip yurudum henuz gaz cikarma durumum olmadi onuda hallettikten sonra dahada iyi olucam gibi 10 dk da hersey oldu bitti girmemle çıkmam bir oldu Rabbim bekleyenlerede hayırlısıyla kucağına almayi nasip etsin insallah
Canım ama su gelmeye bilir ki benim ikisinde de gelmedi meselaEvet canım bol bol ağrı var kasilmalar artık 30u geçiyor bacaklarıma vuran ağrı var ama bakalım su gelmeden hastane yok artık
Iki gece kalınıyor cnm. 3.sabahı cıkıyosun. Bende durup durup cantantalari kontrol ediyorum varmi eksik diye. Heyecandan tüm bunlaryaa ben hep birgece hayali kurmustum neyse sağlık olsun ..
ona gorede cantama ek iç camasiri hasta bezi fazla alayim iki takim pijama koymustum yetermi ki acaba ?