- 8 Mart 2013
- 1.342
- 1.322
- 32
Ay bence su hastanede gelsin ben istemiyorumİnşallah su ve sancı es zamanlı gelip kısa sürede sağlıkla hayirlisiyla kucağımiza alırız insallah :)
Gozun aydin saglikla buyusun melegin :)Kizlar Allaha sukurler olsun saat 12 de kombine epidural spinal anesteziyle sezeryanla saglikli bi sekilde bebegimi kucagima aldim agrim sizim suan icin yok hamdolsun kalkip yurudum henuz gaz cikarma durumum olmadi onuda hallettikten sonra dahada iyi olucam gibi 10 dk da hersey oldu bitti girmemle çıkmam bir oldu Rabbim bekleyenlerede hayırlısıyla kucağına almayi nasip etsin insallah
Ay bence su hastanede gelsin ben istemiyorum
Canım hayırlı olsun yarın da ben hastanedeyim kısmetse bakalım nasıl olacak. Allah saglıkla nüyütmeyi nasip etsin ama epidural spinal demişsin anlayamadım ikisi farklı olmuyor mu?Kizlar Allaha sukurler olsun saat 12 de kombine epidural spinal anesteziyle sezeryanla saglikli bi sekilde bebegimi kucagima aldim agrim sizim suan icin yok hamdolsun kalkip yurudum henuz gaz cikarma durumum olmadi onuda hallettikten sonra dahada iyi olucam gibi 10 dk da hersey oldu bitti girmemle çıkmam bir oldu Rabbim bekleyenlerede hayırlısıyla kucağına almayi nasip etsin insallah
Gözünaydın canım allah anali babalı büyütsün darısı biz bekleyenlerin basinaKizlar Allaha sukurler olsun saat 12 de kombine epidural spinal anesteziyle sezeryanla saglikli bi sekilde bebegimi kucagima aldim agrim sizim suan icin yok hamdolsun kalkip yurudum henuz gaz cikarma durumum olmadi onuda hallettikten sonra dahada iyi olucam gibi 10 dk da hersey oldu bitti girmemle çıkmam bir oldu Rabbim bekleyenlerede hayırlısıyla kucağına almayi nasip etsin insallah
Sabahta benim bulanıyor Du Kız ama gectiMidem bulanıyor canım acaba bu da bir belirti mi
iyi aksamlar canım benimCsnım sorun bende mi bilmiyorum cuma günü sezeryan oldum oturup kalkarken çok ama çok zorlanıyorum hala birde gaz sancım oluyor çok oda beni rahatsız ediyor sanırım çocuğun daha altını bile açamadım annem ilgileniyor bebekle
hadi gözün aydın allah'ım analı babalı büyütsün inşallah ...Kizlar Allaha sukurler olsun saat 12 de kombine epidural spinal anesteziyle sezeryanla saglikli bi sekilde bebegimi kucagima aldim agrim sizim suan icin yok hamdolsun kalkip yurudum henuz gaz cikarma durumum olmadi onuda hallettikten sonra dahada iyi olucam gibi 10 dk da hersey oldu bitti girmemle çıkmam bir oldu Rabbim bekleyenlerede hayırlısıyla kucağına almayi nasip etsin insallah
benimde sabah midem bulaniyor kahvalti yapinca geciyor iki ucgunden beride ögürtüyle bulaniyorSabahta benim bulanıyor Du Kız ama gecti
İki gece kalınıyor canım genellikle duyduğum hep bu yönde.sezeryanla dogum yapan arkadaslar hastanede bi gecemi iki gecemi kaliniyor ben çok merak ettim
ben bir gece kalip evde olmak istiyorum daaa
daha once gece 12 de sezeryanla dogum yaptim iki gece kalmış oldum simdi ne olur bilmiyorum
canım seni merak ettim hala duruyorsun galiba agrilar devam mi canım..Takvimde kalan gün sayısı 10geri sayım başlamış bile
yaa ben hep birgece hayali kurmustum neyse sağlık olsun ..İki gece kalınıyor canım genellikle duyduğum hep bu yönde.
Bi de onda acil gitmek gerek arabamız da yokOrtalık batmasin diyosun mantikli aslında :)
Ben de iki tane koydum yeter bence canımyaa ben hep birgece hayali kurmustum neyse sağlık olsun ..
ona gorede cantama ek iç camasiri hasta bezi fazla alayim iki takim pijama koymustum yetermi ki acaba ?
Çok iyi geçer inşallah doğumun. Sağlıkla alırsın yavrunu kucağına :)Hanımlar ben de yarın spinal sezaryen olacağım dua edin