Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aman allahim nst cok sıkıci canim daraliyor resmen bugun kontrolum var ben dua ediyorum kizkar ayin 12 sine kadar dogum olmasin die cok onemli islerim var .halletmem gereken....bakalim
Küvöz durumunun doğduğu haftayla pek ilgisi yok eğer 28-32-34 civarlarında doğmadıysa. Allah korusun ama doğum esnasındaki basit bir sebep bile küvöze neden olabilir ya da annenin gebelikte geçirdiği bir enfeksiyon yine sebep olabilir. İyi düşünelim iyi olsun inşallah.
Küvöz durumunun doğduğu haftayla pek ilgisi yok eğer 28-32-34 civarlarında doğmadıysa. Allah korusun ama doğum esnasındaki basit bir sebep bile küvöze neden olabilir ya da annenin gebelikte geçirdiği bir enfeksiyon yine sebep olabilir. İyi düşünelim iyi olsun inşallah.
Kızlar selam bugün sezeryan olan arkadaşlar Allah kolaylık versin inşallah rahat geçmiştir inşallah doğumunuz. Biz 40 +0 olduk bugün doktor kontrolündeyiz 41 42 devam artık bakalım ne zaman gelecek zaman geçtikçe tedirgin oluyorum ya sancim gelmez ise diye