- 8 Mart 2015
- 25.387
- 29.837
ALLah razı olsunAllah şifa versin canım doğuma girecekler bugün dua etsinler inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ALLah razı olsunAllah şifa versin canım doğuma girecekler bugün dua etsinler inşallah
cnm yasamadik böyle birşey şükürler olsun38+5 te doğunca Bi sıkıntı yaşanmıyo kuvöz falan gerek kalmıyor di mi
Çok şükür canım bana da doktor sezaryen kararı alırsak 38+5 te yaparız demişti de erken mi olur diye düşünüyorumcnm yasamadik böyle birşey şükürler olsun
Ay maşallah ne güzelYok canım biri burda 34 haftalık doğum yapmıştı kuvezde kalmamış
Korkma canım tansiyon düşük çıktıysa ödemin yoksa ne diye protein çıksın ki ben yüksek tansiyonla bile normal doğum yaptım bir sorun olmadı
Benimki farklı canım, böbrek fonksiyonlarım bozuldu hamilelikte, o yüzden protein çıkıyor ama yüksek değil, kreatinin düşüyor. Geçen hafta bahsettiğim değer 274e çıktı, 300 olsa yatıracaktı ama Allahtan dün 172ye düşmüş, şimdi beklemedeyiz bakalım :) Son 13 gün, hiç açılma yok, nstde sancı yok, nişan yok, su yok, bebiş tam kanalda değil ama ben normal doğum istiyorum, bakalım nasıl olacak :)
Korseye inanmıyorum ya ameliyatlisin zaten şimdi takamazsin iyice iyileş spora basla hiç bir yağ sarkma kalmaz canımArkadaşlar doğumdan sonra kullanmayı dusunmedigim için korse bakmamıştım paylaşımları da çok okumamıştım. Korse alanlar marka yazabilir mı bana
canim ben doktorumun onerisiyle medikalleede satilan bu korseden aldimArkadaşlar doğumdan sonra kullanmayı dusunmedigim için korse bakmamıştım paylaşımları da çok okumamıştım. Korse alanlar marka yazabilir mı bana
Bende haftaya cuma sezaryan olcam ins. Cnm ve 38+5 olcak. Dr 37den sonra korkma dediÇok şükür canım bana da doktor sezaryen kararı alırsak 38+5 te yaparız demişti de erken mi olur diye düşünüyorum
O zaman sıkıntı olmaz inşallah. Ay hadi hayırlısı :)Bende haftaya cuma sezaryan olcam ins. Cnm ve 38+5 olcak. Dr 37den sonra korkma dedi
Aman allahim nst cok sıkıci canim daraliyor resmen bugun kontrolum var ben dua ediyorum kizkar ayin 12 sine kadar dogum olmasin die cok onemli islerim var .halletmem gereken....bakalimBenim de salı her gittiğimde giriyorum boş boş 20 30 çıkıyor sancı manci yok yani :)
Küvöz durumunun doğduğu haftayla pek ilgisi yok eğer 28-32-34 civarlarında doğmadıysa. Allah korusun ama doğum esnasındaki basit bir sebep bile küvöze neden olabilir ya da annenin gebelikte geçirdiği bir enfeksiyon yine sebep olabilir. İyi düşünelim iyi olsun inşallah.38+5 te doğunca Bi sıkıntı yaşanmıyo kuvöz falan gerek kalmıyor di mi
Arkadaşlar doğumdan sonra kullanmayı dusunmedigim için korse bakmamıştım paylaşımları da çok okumamıştım. Korse alanlar marka yazabilir mı bana
Canim sen 38+5te doğum yaptın değil mi darısı başıma :)Benim evde elit korse vardı onu kullanıyorum çokta rahat.
İnşallah canım sağsalim alalım beneklerimizi kucağımıZaKüvöz durumunun doğduğu haftayla pek ilgisi yok eğer 28-32-34 civarlarında doğmadıysa. Allah korusun ama doğum esnasındaki basit bir sebep bile küvöze neden olabilir ya da annenin gebelikte geçirdiği bir enfeksiyon yine sebep olabilir. İyi düşünelim iyi olsun inşallah.
bende istemiyorum cnm ama doktor tak dedi annemde basımda korse tak diye geziniyor şimdiKorseye inanmıyorum ya ameliyatlisin zaten şimdi takamazsin iyice iyileş spora basla hiç bir yağ sarkma kalmaz canım
cırt cirtli mı bu cnmcanim ben doktorumun onerisiyle medikalleede satilan bu korseden aldim
Bizimkilerde uzun bir şal bagla karnın kalmasın dediler ama yapmadim herkes bir şeyler söylüyor canım sezaryni bilemem doktor demisse yapbende istemiyorum cnm ama doktor tak dedi annemde basımda korse tak diye geziniyor şimdi