- 20 Haziran 2013
- 2.113
- 2.390
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlarr günlerdir telastan giremiyorum tabi yazışmalar almış yürümüş. 28 aralık sabahı doğum yaptım minik hanım geldi 3750 ama tabi verdi onun bi 300 unu.hersey yolunda çok şükür başta bi süt sorunu yaşadık. Çok şükür oda cozuldu gibi. Ama inanılmaz yara oldu göguslerim resmen ağlayarak emziriyorum.sarilik korkusuna sürekli emzirmem gerekiyormuş benim minnak baya uykucu ne sebekliklerle uyandırmaya calisiyoruz görmeniz lazım. Bu arada doğum yapan varsa hayırlı olsunn sağlıkla büyüsün minnaklar isalalhhj. Doğum yapcaklarada sezeryan benim evet ağrım. Varmı var yatsam dinlensem olmaz ama insan herşeyini kendi yapsın istiyor. Hiç korkmayin sezeryanima rahmen 2 ci gün altını aldim ben kokumla sakinlestigini gordüğüm an ağrı felan fOS iyileşiyor insan hemencik
Selam kızlar bi doğum haberide Benden
30.12.2017 de kendi sancimla normal doğum yaptım kızımı kucağıma aldım çok şükür darısı başınıza.
Arkadaşlar normal doğumda göbek kordonu kesiliyor ya plesantayi nasıl alıyorlar o rahime yapışık değil mi
3 ocak anneleri el kaldırsın bakalım kaç kişiyiz ona göre akşamdan listeye ekleyim bizleri
Birde gözden kaçan eklenecek varsa uyarır mısınız
Onları ekledim canım sağolasın
Tamam canım seni duruma göre eklerim haber verirsin hayurlısıylaCanım bende 3 Ocak annesi olabilirim. Yani 3 Ocakta suni sancı verilcek. İnşallah günlerce sürmez de 1 günde doğururum.
Saglikla buyutun evladiniziDurup dururken bı ağrı üstüne su gelmeye başlar ve 24 Ocak olan sezeryan tarihim 1ocak oluverir.cok stresliydi ama şükür 34+6 da acil sezeryanla doğdu oğlum. spinalin etkisi geçti şuan ağrı tavan yaptı ,biyandan emzirme çabamız dur durak bilmiyor...biz bu durumdayız...iyi geceler
Ben de 3 ocak annesi olucam insallah canim.3 ocak anneleri el kaldırsın bakalım kaç kişiyiz ona göre akşamdan listeye ekleyim bizleri
Allah yardımcımız olsun. Süt olsun diye bol kalorili değil bol vitaminli az kalorili şeyler yiyelimBen 23 kilo aldım heral de 25 le giderim doguma
Benim oğlumun 30 Ocak tahmini dogum tarihiydi 14 Şubat'ta doğduMerhaba Ocak anneleri..Tahmini Doğum tarihimiz 28 Aralıktı ama bizim oğlan gelmedi hala; içerisi rahatsa demekkive hala ses seda yok.nasipse yarın sabah sezaryen olacağım..başından beri hep aralık ayı anneleri sayfasını takip ettim ama ocak annesi olacağım kısmetse Dua bekliyorum..İnşallah hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza..
Canım bende 3 Ocak annesi olabilirim. Yani 3 Ocakta suni sancı verilcek. İnşallah günlerce sürmez de 1 günde doğururum.
Gecmis olsun ve gozun aydin saglikla buyusun paşan :)Durup dururken bı ağrı üstüne su gelmeye başlar ve 24 Ocak olan sezeryan tarihim 1ocak oluverir.cok stresliydi ama şükür 34+6 da acil sezeryanla doğdu oğlum. spinalin etkisi geçti şuan ağrı tavan yaptı ,biyandan emzirme çabamız dur durak bilmiyor...biz bu durumdayız...iyi geceler
Ben varımmm... artık saat sayıyorum ama sanki bir şeyler eksik bir şeyleri unutmuş gibiyim...3 ocak anneleri el kaldırsın bakalım kaç kişiyiz ona göre akşamdan listeye ekleyim bizleri
Evet canım saat sayıyoruz bende 7.30 da hastanede olacam heyecan var mıSaglikla buyutun evladinizi
Ben de 3 ocak annesi olucam insallah canim.
Sabah 8:30 da ameliyathaneye giricem. Artik gunleri geride biraktik saat sayiyoruz
Canım aynen saat sayıyoruz seni ne zaman alacaklar canım kontrollerini yap bişi eksik değildir inşallahBen varımmm... artık saat sayıyorum ama sanki bir şeyler eksik bir şeyleri unutmuş gibiyim...
aynen canım benim zaten kendini hic dusunmez dizleri agriyor ama oncelik cocuklar ve ev onun için..Canım insanın iyi bir kv varsa annesinden daha çok işine yarar valla sana da çocuklara da çok güzel bakar işte :)
canım benim merak ettim naptin gittinmi hastaneyeÇok şiddetli bel ağrım var kasığıma vuruyor dayanamıyorum artık bunlar yalancı sancı olamaz herhalde bir işaret olsun diye dua ediyorum
Aynen canım benim üçüncü bide cok dikkat etmem lazımAllah yardımcımız olsun. Süt olsun diye bol kalorili değil bol vitaminli az kalorili şeyler yiyelim