2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
ikigun icinde baya bi dogum haberi alacağız görünüyor
sağlıkla kucaginiza alin inşallah..

B Belkibiumut
bu gece senden haberler gelecek icime oyle doğuyor..
yeterki sağlıkla gelsin bebegin aksam sabah fark etmez ..
bukadar ağrıyla normal gelmezse bebegin sezeryanla dogurturlar .

Aynen canım 28. Haftadan beri geliyor çok zor beklemesi dediler şimdide yok kızım hiç doğum yapacak gibi değilsin der ebeler :KK70: ne zor bir süreç atlattık ya sayılı günler geçmiyor ama 38+3 oldum 10 hafta 3 gündür şiddetle çektiriyor :anne:

Az kaldı canım sabret. Hayırlısıyla kucağımıza alacağız inşallah. =)

Genel cnm. epidural 2 3 cm açılmada yapıyorlarmış. Bende açıklık olmadi

aaa nasil sezeryan olunca epidurali 2 3 cm acilma olunca mi yapiolar mis ben kombine anestezi alicam acilmaya bakilmicak bile kafam karıştı :KK64:napcaklar bana :ıslık:

Ay Allah korusun canım sezaryn olmam ben normalden memnunum ben çok hareketliyim ameliyata katlanamam herhalde inşallah sağlıkla hayırla kendi sancisiyla normal gelir kızım :) sağ ol canım desteğin için
ikigun icinde baya bi dogum haberi alacağız görünüyor
sağlıkla kucaginiza alin inşallah..

B Belkibiumut
bu gece senden haberler gelecek icime oyle doğuyor..
yeterki sağlıkla gelsin bebegin aksam sabah fark etmez ..
bukadar ağrıyla normal gelmezse bebegin sezeryanla dogurturlar .

Hey maşallah canım takvimi bitirdin :) çokça amin
Bugün son kontrolüm var. Ah 9 ay ne tez geçti daha ilk gün yaptığım testi hatırlıyorum, ilk kontrole gittiğim günü , ilk kalbinin attığı günü. :anneadayı:

Rabbim sen evlat hasretiyle yananlara da bu duyguları yaşat Allahım..:KK200:

Herkese merhaba,kalbimde bir sıkıntıdan dolayı normal doğum yapamıycam ama sezeryan konusunda da ben epidural istiyorum eşim de epidural biraz sıkıntılı olduğunu söylüyor genel anestezi olarak doğumda yapabiliriz doktorumla daha henuz bu konuda konuşamadık deneyimli annelerden genel anestezi alarak doğum yapanlar zorlukları nelerdir? Daha once hiç ameliyat vs geçirmedim canlar
benimde kalbimde sorun var surekli gittigim hastane burda dogum yapamazsin raporu verdi kardioloji yogun bakimi olan hastanelere yonlendirdi yuzde 90 birsey olmaz ama yuzde 10 riske atamayiz dedi ...
bende degigistirdim hastanemi benim zaten sezeryandi yine öyle olacak spinal olmuştum sorun yasamadim esin rahat olsun birde bebegini hemen gostermeleri çok guzel oluyor güç veriyor
ama en iyi karari doktorun verir sonucta kalbinde sorun varmis benim gibi

Ay Allah korusun canım sezaryn olmam ben normalden memnunum ben çok hareketliyim ameliyata katlanamam herhalde inşallah sağlıkla hayırla kendi sancisiyla normal gelir kızım :) sağ ol canım desteğin için
bende ikinciyi aglayarak doguma girdim onu hatirladim
sezeryan olmak istemiyordum korkuyordum ama bir sekilde o bebek cikacak en basta sağlıkla kucagina almak nasip olsun ...
rabbim gonlunden geceni nasip etsin inşallah
inşallah güzel haberlerini alırız duamda kalbimde seninle
stres yapma olacak bitecek ve kollarina alip gogsunde buyutmek nasip olsun

bende ikinciyi aglayarak doguma girdim onu hatirladim
sezeryan olmak istemiyordum korkuyordum ama bir sekilde o bebek cikacak en basta sağlıkla kucagina almak nasip olsun ...
rabbim gonlunden geceni nasip etsin inşallah
inşallah güzel haberlerini alırız duamda kalbimde seninle
stres yapma olacak bitecek ve kollarina alip gogsunde buyutmek nasip olsun
Çok sağ ol canım hayırlısı neyse o olsun inşallah hepimiz için amin ❤️ ama ben 10 Ocak diye tahmin ediyorum bu ağrılar daha çok cektirecek

Ben kimseyi istemiyorum geçen gece kv hastaneye gittim ilk defa sancim coktu hemşire doğum olabilir dedi banane ben gidecem kocası gelsin beraber ne yapıyorlarsa yapsınlar dedi çok sinirimi bozdu sanki ihtiyacım var ona ne cins bir insan ya
Sende tavrını koy canım kimsenin canını sikmasina izin verme
Canım ben onlar için canımı sıkmayı bırakalı çok oldu
Sadece eşim üzüldüğü için ister istemez üzülüyorum
Benim tavrım net olduğu için zaten inat ediyor yaaa
Biz istemiyoruz dedikçe iyice yokuşa sürüyor
Gelmemesi gelmesinden daha hayırlı
En azindan burada eşimin canını sıkmaz
İnşallah ta gelmez
İnsanlar nasılda kendilerini böyle nimetten sayıyorlar
El olsa yardım edilir ama güya aileyiz yaa işte ondan dolayı senin kayınvalide de istememistir

@Hayrosgiller -15.11.2017- :emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
2- @TurkuazM -02.12.2017-:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
3- @deryali08 -06.12.2017-:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
4- @yanne -07.12.2017-:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
5- @pamukprenses60 -08.12.2017:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
6- @dortyapraklipapatya -08.12.2017:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
7- @nev_ra -11.12.2017-:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
8- @chiLL-13.12.2017-:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
9- @pamukkksekerrr -15.12.2017:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
10- @Serpilzorlu-16.12.2017:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
11- @Esseyel -18.12.2017:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
12- @Bebegimgelsin -19.12.2017:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
13- @2306 -20.12.2017:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
14- @bshk1993 -20.12.2017:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
15- @denizxx -20.12.2017:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
16-@asya ali -22.12.2017:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
17- @speedy-gonzales -24.12.2017:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
18- @minnak123456789minnak -24.12.2017:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
19- @llylzll -25.12.2017:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
20- @_WhitePearl_ -25.12.2017:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
21- @Zorbuisler -27.12.2017:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
22- @gogo7_ -28.12.2017:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
23- A Alaraa53 -29.12.2017:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
24- @Kimmik -30.12.2017:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
25- @ferayegul -31.12.2017:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
26- @Aybkee -31.12.2017:emir_bebek::anne::nazar:

maşallah ocak annelerine aralikta pıtır pıtır dogurdu ..
darisi biz ocak annelerin basina inşallah hepimizde sağlıkla alırız bebislerimizi kucagimiza..
liste cok guzel görünüyor inşallah bizlerde bu listeye gireceğiz hayırlısı ile saglikla gelsinler inşallah ..
Çok sağol csnım amin hayırlısı ile sizlerde kurtulun inşallah

benimde kalbimde sorun var surekli gittigim hastane burda dogum yapamazsin raporu verdi kardioloji yogun bakimi olan hastanelere yonlendirdi yuzde 90 birsey olmaz ama yuzde 10 riske atamayiz dedi ...
bende degigistirdim hastanemi benim zaten sezeryandi yine öyle olacak spinal olmuştum sorun yasamadim esin rahat olsun birde bebegini hemen gostermeleri çok guzel oluyor güç veriyor
ama en iyi karari doktorun verir sonucta kalbinde sorun varmis benim gibi

Ben kalbimde ağrı ile gittim delik var dediler sizde neydi sorun

Evet canım saat sayıyoruz bende 7.30 da hastanede olacam heyecan var mı

Canım aynen saat sayıyoruz seni ne zaman alacaklar canım kontrollerini yap bişi eksik değildir inşallah
Akşam eklerim listeye bizi:KK49:
Heyecan dorukta bu gece bile uyuyamadim.
Ben de hastanede 7 de olup 8:30 da ameliyata girecektim ama sezaryen saati saat 10 a alinmis. Aslinda daha erken olmasi daha cok isime geliyordu ama vardir bi hayir

Hayır sen desen kötü olmazsın de muhakkak
Yada bir kişiyi önceden bilgilendir sen sut sagacagın zaman ona söyle
O kişi odayı boşaltsın

Ben direk söylüyordum kimsede alınıp kırılmadı kırılamazda senin önceliğin bebek kimse sana 5 çayına gelmiyor o gün
Dogru dedin kuzum bide.ben ole herkesin icinde cikaramam kadinda olsa fark etmez. Bide sezeryan olacam ya sizin nasildi toparlanabildinizmi ay cok heyecanliyim ilk ya ne yapacagimi ne yasayacagimi hic bilmiyorum ona nasil bakicam ne yapicam ne guzel bi duygu sizin bebisler nasil

Canım ben sancı çektim ama doğum sancısı değil nst de hic çıkmadı zaten. başka birşeyler oldu bende nöbet geçirir gibiydim sedyeye bağlanarak götürüldüm o yüzden benim doğum öyküm kimseye kısas olmasın ve korkmayın :) Anesteziste yalvaririm vur artık iğneyi diyordum en son o yüzden genel anestezini bir zorluğunu görmedim çünkü doktoru gördüm akabinde gördüğüm şeyde bebeğimdi. :) Ama su geldikten sonra uzun süre sancı cekmemin faydası direkt sutum geldi şükür :)
Canimm gozun aydin cok sukur atlattin haa. Sezeryandan sonrami hemen sutun geldi canim ayy icime su serptin simdi

Kızlar bizde pazartesi ye gün alacağız ama acayip heyecanlıyım
Normalde spinal olacağım ama diyorum acaba korkar miyim yada çok mu heyecanlanirım ama minik meleği mi öyle görmek istiyorum ki anlatamam
Bide doğum yaklaştıkça kafamda deli sorular acaba doktorum kötü mü iyi mi bir sürü belirsizlik
Aslında bulunduğum şehirde ki en iyi doktorlardan biri hatta sezeryan konusunda daha iyi
Çünkü normal doğum gibi diğer gün rahatlıkla yaşamını sürdürebiliyormusşun ama korkular korkular

Kızlar bizde pazartesi ye gün alacağız ama acayip heyecanlıyım
Normalde spinal olacağım ama diyorum acaba korkar miyim yada çok mu heyecanlanirım ama minik meleği mi öyle görmek istiyorum ki anlatamam
Bide doğum yaklaştıkça kafamda deli sorular acaba doktorum kötü mü iyi mi bir sürü belirsizlik
Aslında bulunduğum şehirde ki en iyi doktorlardan biri hatta sezeryan konusunda daha iyi
Çünkü normal doğum gibi diğer gün rahatlıkla yaşamını sürdürebiliyormusşun ama korkular korkular
Gozun aydin canim benimde persembe olacak tosbikimin suyu azalmis ayni heyecan bendede var uyuyamiyorum bile kafamda deli sorular nasil olacak ne olacak bolbol dua edelim Rabbim yardimcimiz olsun

Back