2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canım benim sen daha anlatmAdan yüreğim hopladı canı sağolsun evlatlarımız iyi olsundaaa bizim ne cekçeğimiz dedğim gibi belli değil rabbim analı babalı büyütsün buarada gözünaydın sezeryanmı oldun ?
Sağol canım hepimizinkini inşallah...evet genel anestezi ile oldum canım

Canım çok şükür iyiyiz insanın ici gidiyor bakınca kendimin fazlasiyla sevecen bir yapıya burunecegini tahmin etmezdim :) Sezeryandan evet bende korkuyordum ama tahmin ettiğim kadar zor geçmedi en azından su 2 gün inşallah sonrasinda da rahat ederim :) Bebişin çıktığı yer biraz açıyor ama sürekli ağrı kesici iğne ve hap veriliyor o yüzden minimum düzeyde hissediyorsun. Birde ayakta gezindikçe rahatlıyorsun. Fazla Oturursan dikisler kalkarken zorlar. Spinal mı genel mı olacaksın bilmiyorum. Ama beni 5.30 da ameliyathaneye aldılar 10 dk sonra bebiş gelmiş :) 40 dk sonrada ben gelmişim. Endişe etme hepsi geçiyor Allahın izniyle :)
Canim sen genel yaptin di mi.
Valla oyle de guzel guzel tatli tatli anlatmissin ki iyi geldi :KK66:
Su an sut ve mama birlikte mi gidiyo canim ve hangi mamayi kullaniyolar hastanede

Arkadaşlar sabah 5.30 ta sezeryan ile doğum yaptım. Doğum sürecim malesef çok sancılı geçti. Hayatım boyunca hatırlamak istemediğim bir anı olarak kaldı. Detayları sizlerle paylaşıp kimseyi endiselendirmek istemem bu konuda sonuçta herkesin doğum serüveni farklı kimseyle kıyaslamamak lazım. Ama ben de böyle hayal etmemiştim. Herneyse herşeye rağmen sağlıklı bir kızım oldu çok güzel koklamaya doyamıyorum. inşallah kalan arkadaslarimizda sağlıkla evlatlarını kucaklar :)
Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım

Canım çok şükür iyiyiz insanın ici gidiyor bakınca kendimin fazlasiyla sevecen bir yapıya burunecegini tahmin etmezdim :) Sezeryandan evet bende korkuyordum ama tahmin ettiğim kadar zor geçmedi en azından su 2 gün inşallah sonrasinda da rahat ederim :) Bebişin çıktığı yer biraz açıyor ama sürekli ağrı kesici iğne ve hap veriliyor o yüzden minimum düzeyde hissediyorsun. Birde ayakta gezindikçe rahatlıyorsun. Fazla Oturursan dikisler kalkarken zorlar. Spinal mı genel mı olacaksın bilmiyorum. Ama beni 5.30 da ameliyathaneye aldılar 10 dk sonra bebiş gelmiş :) 40 dk sonrada ben gelmişim. Endişe etme hepsi geçiyor Allahın izniyle :)
Canım iki günü atlattıysan bundan sonrası daha kolay geçecek inşallah. Valla yazın moral oldu. Aşkla, sağlıkla büyüt bebeğini ❤️

Peki seni en cok zorlayan ne oldu canim sancilari cekip acilma olmamasi mi sezeryan mi bu arada genel mi aldin anesteziyi ?

Sağol canım hepimizinkini inşallah...evet genel anestezi ile oldum canım
Sorumun cevabi varmis cnm gormedim ,
Benimde cumaya kadar bi karar vermem lazim da o yuzden sormustum sezeryandan korkuyorum normal istiyorum ama doktorda pek bi fark yok birinde once birinde sonra agri cekiyorsun planli programli olsun diyor

Kizlarr günlerdir telastan giremiyorum tabi yazışmalar almış yürümüş. 28 aralık sabahı doğum yaptım minik hanım geldi 3750 ama tabi verdi onun bi 300 unu.hersey yolunda çok şükür başta bi süt sorunu yaşadık. Çok şükür oda cozuldu gibi. Ama inanılmaz yara oldu göguslerim resmen ağlayarak emziriyorum.sarilik korkusuna sürekli emzirmem gerekiyormuş benim minnak baya uykucu ne sebekliklerle uyandırmaya calisiyoruz görmeniz lazım. Bu arada doğum yapan varsa hayırlı olsunn sağlıkla büyüsün minnaklar isalalhhj. Doğum yapcaklarada sezeryan benim evet ağrım. Varmı var yatsam dinlensem olmaz ama insan herşeyini kendi yapsın istiyor. Hiç korkmayin sezeryanima rahmen 2 ci gün altını aldim ben kokumla sakinlestigini gordüğüm an ağrı felan fOS iyileşiyor insan hemencik:KK66:
Sağlıkla büyüt cnm bebeğini..
1- ayva çekirdeklerini az suya ıslayıp o jeli sürmenin iyi geldiğini duydum..
2-kardeşim kendi sütünü sürüp diğer emzirmeye kadar streçle kapatıyordu
3- nette biri karbonatlı zeytinyağlı su ile sildiğini ve hiç sorun yaşamadığını yazmıştı..

Benim de bugün kontrolüm vardı. Doktorum bebeğin kanala girmediğini söyledi ve günde toplam 300 defa bir yerden destek alarak squat yapmamı istedi. Ama nerde 30 tane arka arkaya bile yapamadım. :/ Biraz dinleneyim derken koltukta uyuyakalmışım ^-^ Uyandığımda ayağa kalkacak dermanım yoktu yavaş yavaş açıldı bacaklarım. Nasıl yapacağım hiç bilmiyorum yani :/
Bir de bebeğin kordonunun çok uzun olduğunu bu yüzden hareketlerine ekstra dikkat gostermememi söyledi. Haftaya da kontrol için çağırdı.

Sorumun cevabi varmis cnm gormedim ,
Benimde cumaya kadar bi karar vermem lazim da o yuzden sormustum sezeryandan korkuyorum normal istiyorum ama doktorda pek bi fark yok birinde once birinde sonra agri cekiyorsun planli programli olsun diyor
Ben de perşembeye kadar Bi karar vermeliyim. Sezaryen ile ilgili artı eksi bilgiler edinirsen benle de paylaşabilir misin canım

sen ne ile oldun cnm genel spinal yada epidural

Ben de perşembeye kadar Bi karar vermeliyim. Sezaryen ile ilgili artı eksi bilgiler edinirsen benle de paylaşabilir misin canım
Edinirsem tabiki de paylasirim sende benimle paylas :) ya ilk gebelik oldugu icin herseyin normalinden yanayim aslinda ama doktorumun sezeryan onerileri kafami karistiriyor birde 40. Hafta yoda bekleyip agri olup acilma olmazsa agri olmazsa falan diye de dusunuyorum oyle karisigim

Edinirsem tabiki de paylasirim sende benimle paylas :) ya ilk gebelik oldugu icin herseyin normalinden yanayim aslinda ama doktorumun sezeryan onerileri kafami karistiriyor birde 40. Hafta yoda bekleyip agri olup acilma olmazsa agri olmazsa falan diye de dusunuyorum oyle karisigim
Tabiki paylaşırım:) doktorun neden sezaryen öneriyor ki

X