• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
işte herkeste aynı olmuyor benim annemde çok çekmiş. Çok şükür bende ilkinde de olmadı bundada henüz bişi yok.
ben oglumda berbattim onu iyi hatirliyorum. yine bunda bir iki bisiler atistiriyorum. onda hic.mutfak degil kosesinden geçemiyordum

Kizlar kasiginiz orta kisminda cok
afedersiniz seyin ust tarafinda baski gbi bisey hissediyor musnz. Ben bugun biraz fazla iş yaptm korkuyorm simdi. Halilari hep kaldrdm bisey mi oldu acaba yoksa normal mi bu baski gibi agri
Valla ben halı kaldırmak ne kelime agır poset alsam karnım agrıyo hemen

bende bütün gün oturarak çalışıyorum. bazen ağrı yapıyor. diyorum çocuğu ezdim. kalkıyorum az tur atıp geliyorum.
Uykular ne durumda ben gunduz uyuyorum aksamm da uyurken hİÇ zorlanmadan uyuyorum keske her zaman boyle olsa hep uyku sorunum var cunku :KK45:

Uykular ne durumda ben gunduz uyuyorum aksamm da uyurken hİÇ zorlanmadan uyuyorum keske her zaman boyle olsa hep uyku sorunum var cunku :KK45:
ben gündüz işteyim ağırlık ve uyku basması olmuyor artık. Sadece çok bel ağrım var fıtıktan dolayı dün akşamda az tutuldum banyoda, Gece uykularım hep bölük pörçüktü hala öyle. Henüz hayatımda bişi değişmedi benim. :KK73:

Sabah işe geç kalacağım diye o kadar hızlı hareket ettim , o kadar hızlı eğilip kalktım ki saatlerdir karnımın alt kısmında ağrı var Sonrasında çok üzüldüm ama ne yapayım

Back