Ben de hep 9 ay 10 gün erkek
9 ay kız diye duydum
Ama dediğin gibi 40 41 de gelen bir sürü arkadaşımın kızı var
37 38 de gele bir sürü erkek bebek var
Canları ne zaman isterse gelsinler yeter ki sağlık olsun
Csnım bizim onunla düşünce yapılarımız o kadar farklı ki sana anlatamam ben olsam tek giderdim o kadar kalabalık bir eve sorun kayınvalidem neden geliyor değil damadı kısı torunu hepsinin birden gelmesi problem ayrı ayrı gelseler gene lafım YokBilen bilir kv soz.konusu olunca hep.olumsuz taraftayimdir. Ama smdi dusunuorum. Benm bi oglum var. Cocugu olacak evi de 2 saat kadar uzakta bi yerde gidip elin cocugunu gorur gibi gorup geri gelicem. Hastalanir yataklara duserim vallahi. Onlar gelmek istiosa balik iatifi yatmayi da goze almislardir zaten. Gelip on gun kalayim demio bi gece kalip gidicek. Senin torunun olsa yegenin olsa evin uzak olsa aman gelinim annesinde kalio bi iki saat goreyim.gideyim die dusunur muydun?
O kadar normalki, hüngür hüngür aglama geliyo sebepsiz, bes dakika sonra normal hayatima devamKizlar ya acayip bir duygu yogunlugu oldu anlayamiyorum oturdum simarik bebekler gibi agliyorum resmen su an. İnsaallah rahatlar icim. Hicbir sebebi yok aglamamin, yolunda gidiyor her sey aslinda, elhamdulillah. Dogum cok yaklasti, onun psikolojik etkisi midir nedir bu sacmalik?! Esim disarda Allah'tan yoksa delirdigimi dusunebilir.
Ne tatlisiniz, nasil guzel rahatlatti yazinizi okumak :)Amin inşallah bütün bebişleri korusun. Doğumdan da sakın korkmayın hanımlar. Ben kii canım inanılmaz tatlıdır. Oğlum doğduğu anda bütünn ağrılar anında kesiliyor mucize gibi bir şey. Zaten onun sesini duyunca Leyla gibi oluyorsunuzsancı esnasında bi daha çocuk istemiyorum falan diyorsunuz ama bebeğiniz doğunca hepsiiii unutuluyor. O anı bidaha yaşamak için 2. Çocuk düşüncesi falan beliriyor aklımda
Sakın kötü hikayeler anlatankarı da ciddiye almayın doğum mükemmel bi an. İsteyen herkes yaşasın inş.
masallah kuzuya allahin izniyle birlikte saglicakla çıkarsiniz hastaneden allah anali babalı büyutsün insallahSelam kızlar , Allah razı olsun @bshk1993 bilgi vermiş biraz zor bir Doğum oldu ama şükürler olsun şuan iyiyim..
Cumartesi 9 gibi nişan geldi kırmızı olunca geldik hastaneye açılmam 3 cmdi sancım aşırı değildi eve yolladı sıklaşınca gel dedi.
04:30 gibi geri geldik 5 dk 1 geliyordu düzensiz ritmik değildi.. sancım yiksekdi diye yatış yaptılar. Nst sancı açılma öyle geçirdik zamanı açılmam çok fazla yavaş ilerliyordu öğleden sonra 15:30 kadar 6 cm olmuştı ancak bide oğlum sağolsun başından beri Doğum kanalında olan o kafayı çekince hem açılma hemde kanala girmesini beklemek zorunda kaldık. Daha da zordu.
Ebelere yalvardım suni sancı diye çünkü sıkıldım başka bir hasta da gelince doktorumda gelecekti dr onayı ile suni sancı taktılar , açılma için fitil verdiler , suyu da patlattılar Bebeğin kafasının kanala girmesi lazımdı.
16:20 oğlun dünyaya geldi 3490 olarak 51 cm çok şükür iyi solunum sıkıntısı yaşadığından yanımda değil müşahede alanında kan şekeri de düşük süt sağıp veriyoruz.
Bende iyiyim çok şükür sağlıkla kavuştum gğzel olan herşey zordur.
Rabbim buyuk seni büyük bi sınavdan korumuş allahin izniyle birlikte evinize gidersiniz insallah maşallah subhannallah sizeMerhabalar arkadaşlar dün akşam 7 itibarı ile sancilarim 5 dk bir düzenli gelince takibimin yapıldığı hastaneye geldim doğum başlamış 2 saat içinde sezeryana alındım bebeğimin çok ciddi bir sıkıntısı yokmuş hafif derecede solunum sıkıntısı sebebi ile kuvesde şimdi isterdimki bir hafta daha dursun fakat iki kadın doğumcu gitmiş eski ameliyat yerlerim açılmak uzereymis ki zaten 1 hafta daha kalsa büyük olasılıkla benim hayatı tehlikem olurmuş Rabbim en doğru en hayırlı olanı bile Elhamdulillah.
dünden beri kasılmalarım sıklaştıO zaman belki seninki tam gününde olur. :) Gerçi bende de söylediklerine ek olarak arada bir kasılma var.Başka bir şey yok :) Ocağın ilk haftasında olur gibi hissediyorum bakalım :) Kimin önce olacak
Bizimkide öyle ya yerini sevdi herhalde hiç niyeti yok. Anasını meraktan çatlatacak kızçeHa doğdu ha doğacak derken tam bugun 38. haftayi bitirdik 39. haftayi doldurmaya merhaba :) Birde kızlar erken gelir derler bizimkisi tembel çıktı iyi mi :)
Benim ablam yılbaşı doğumlu, bizimkide teyzesine ayak uyduracak galibaTembellik iyidir
Yeni yılı bekliyor benim kız da
Aynen gerçi dün gece lavaboya kalktıgımda o kadar uykum vardı ki aman iyi ki daha doğmamış yoksa şuan yatağa geri dönmek yerine bebeği emzirmek zorunda kalacaktım diye düşündüm :) tabi max 2 haftası var bizim bu rahatlığın da :)Bizimkide öyle ya yerini sevdi herhalde hiç niyeti yok. Anasını meraktan çatlatacak kızçe
Ayyy kiyamam ben sana tum dualarim guzel dileklerim yaninda canim ....Gécen sene ocak ayinda 6nci tüp bebek tedaviside tutmayinca doktor cok yiprandiniz birakın ve kabullenin olmuyosa zorlamayın cok yiprandiniz demişti..eşimle eve kadar hiç konuşmadan ve agliyarak gelmiştik...........
Sımdi Yarin sabah 39+1 de sezeryan için gidiyorum allahın izniyle ..normal doguramiyacagima karar verdik doktorumla panik atak ve heycanımdan dolayı ..beni bu tedaviler ve umutsuz konusan doktorlar bu hale soktu galibaa...ama ben onlara degil rabbime inandim hamd olsun ki dualarım kabul oldu ...genel anestezi olucam direk .umarim hersey yolunda gider bende mucize bebegime saglikla kavusurum..evimize 3 kişi olarak saglikla gelirim ....hamile ve lohusa arkadaşlarim dualarinizi bekliyorum ..iyi gecelerr
Türk insaninda neden otel kavrami yok anlamiyorum ben her sehirde oteller var ....1 gece kaliversinker beni eve yatili geken insanlar rahatsiz ediyor.ayni tuvalet ayni banyo kullanmak hiç hoş degil ben kimsede kalmam hep bi gece de olsa gider otelde kalirim misafir gider yatak yorgan yika havlu yika bi arkadasim var bir yakinim da degil bir kac kere aradi ben geliyorum..1 gece kaliyor ....yatak yorgan havlu yika yemek yap .....hizmetcimiyiz biz yani ananede yazik his dogru degil yapilan sana ve anneneCanım gorumcenin eşinin gelmesi fazla olabilir ama arabayla o getiriyor ise ondan geliyordur. Ayrıca 1 gece için birşey olmaz bence birsey deme idare edilebilir bir durum gibi gözüküyor :)
Birde aramış diyorlar ki biz sen hastaneden çıktıktan Sonra gelelim iki gün annen de evde olmayacak bizimle kim ilgilenecek yani inşam bunu söylerken bari utanır ama yok bana kızıyorsunuz belki arkadaşlar ama kayınvalidem hiç bir anımda yanımda yoktu dügüne bile misafir gibi geldi misafir gibi gitti eşime üzülmesem söylenecek çok şey var ams susuyorum bu arada kendisi dr misafirden nefret eden bir insan 5 senelik geliniyim 3 kere mutfağına girdim tövbe ettim yüzüne de söyledim birşey pişirmek istiyorum mesela basımda bekler oraya onu koyma buraya bunu koyma ama kendisi asla düşünmez gelir benim evimi karıştırırTürk insaninda neden otel kavrami yok anlamiyorum ben her sehirde oteller var ....1 gece kaliversinker beni eve yatili geken insanlar rahatsiz ediyor.ayni tuvalet ayni banyo kullanmak hiç hoş degil ben kimsede kalmam hep bi gece de olsa gider otelde kalirim misafir gider yatak yorgan yika havlu yika bi arkadasim var bir yakinim da degil bir kac kere aradi ben geliyorum..1 gece kaliyor ....yatak yorgan havlu yika yemek yap .....hizmetcimiyiz biz yani ananede yazik his dogru degil yapilan sana ve annene
Canım gelen benim kayınvalide değil A Alaraa53 un kv.siTürk insaninda neden otel kavrami yok anlamiyorum ben her sehirde oteller var ....1 gece kaliversinker beni eve yatili geken insanlar rahatsiz ediyor.ayni tuvalet ayni banyo kullanmak hiç hoş degil ben kimsede kalmam hep bi gece de olsa gider otelde kalirim misafir gider yatak yorgan yika havlu yika bi arkadasim var bir yakinim da degil bir kac kere aradi ben geliyorum..1 gece kaliyor ....yatak yorgan havlu yika yemek yap .....hizmetcimiyiz biz yani ananede yazik his dogru degil yapilan sana ve annene
Hahahaha sen beni güldürdün Allah’da seni güldürsün csnım doğru çocuk top oluyor ben sıkılınca karnımdaCanım gelen benim kayınvalide değil A Alaraa53 un kv.siBende yatılı misafiri hic sevmem kimsede de gidip kalmam. Ama adetlerimiz de var işte böyle birşey eşin hatrına katlanılır şimdi 1 gece için kendini strese sokmamak lazim bebeğe yazık günah biz gerilince onların kaçacak yerleri de yok karnimizda bizle geriliyorlar :)
canım kendini kasma bu kadarBirde aramış diyorlar ki biz sen hastaneden çıktıktan Sonra gelelim iki gün annen de evde olmayacak bizimle kim ilgilenecek yani inşam bunu söylerken bari utanır ama yok bana kızıyorsunuz belki arkadaşlar ama kayınvalidem hiç bir anımda yanımda yoktu dügüne bile misafir gibi geldi misafir gibi gitti eşime üzülmesem söylenecek çok şey var ams susuyorum bu arada kendisi dr misafirden nefret eden bir insan 5 senelik geliniyim 3 kere mutfağına girdim tövbe ettim yüzüne de söyledim birşey pişirmek istiyorum mesela basımda bekler oraya onu koyma buraya bunu koyma ama kendisi asla düşünmez gelir benim evimi karıştırır
Hadi hayırlısı olsunBenim ablam yılbaşı doğumlu, bizimkide teyzesine ayak uyduracak galiba