2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Aynen oyle hediyelik ve süsleri hazir olmadan once inanilmaz stresliydim ya yetistiremezsem diye bide erken gelie falan dediler iyice paniklemistim ama suan herseyimiz hazir cok sukur hayirli zamanda saglikla gelsinler insallah ozletmek istiyolar demekki kendilerini iyice :)

Csnım bizim onunla düşünce yapılarımız o kadar farklı ki sana anlatamam ben olsam tek giderdim o kadar kalabalık bir eve sorun kayınvalidem neden geliyor değil damadı kısı torunu hepsinin birden gelmesi problem ayrı ayrı gelseler gene lafım Yok

O kadar normalki, hüngür hüngür aglama geliyo sebepsiz, bes dakika sonra normal hayatima devam
Ediyorum hicbisey olmamis gibi

Ne tatlisiniz, nasil guzel rahatlatti yazinizi okumak :)

masallah kuzuya allahin izniyle birlikte saglicakla çıkarsiniz hastaneden allah anali babalı büyutsün insallah

Rabbim buyuk seni büyük bi sınavdan korumuş allahin izniyle birlikte evinize gidersiniz insallah maşallah subhannallah size

O zaman belki seninki tam gününde olur. :) Gerçi bende de söylediklerine ek olarak arada bir kasılma var.Başka bir şey yok :) Ocağın ilk haftasında olur gibi hissediyorum bakalım :) Kimin önce olacak
dünden beri kasılmalarım sıklaştı
bebek resmen poposunu havaya kaldırıyor
göbeğim tepe oluyor
bana da öyle geliyor
eşime göre 8 ocak tahmini

Bizimkide öyle ya yerini sevdi herhalde hiç niyeti yok. Anasını meraktan çatlatacak kızçe
Aynen gerçi dün gece lavaboya kalktıgımda o kadar uykum vardı ki aman iyi ki daha doğmamış yoksa şuan yatağa geri dönmek yerine bebeği emzirmek zorunda kalacaktım diye düşündüm :) tabi max 2 haftası var bizim bu rahatlığın da :)

Ayyy kiyamam ben sana tum dualarim guzel dileklerim yaninda canim ....

Canım gorumcenin eşinin gelmesi fazla olabilir ama arabayla o getiriyor ise ondan geliyordur. Ayrıca 1 gece için birşey olmaz bence birsey deme idare edilebilir bir durum gibi gözüküyor :)
Türk insaninda neden otel kavrami yok anlamiyorum ben her sehirde oteller var ....1 gece kaliversinker beni eve yatili geken insanlar rahatsiz ediyor.ayni tuvalet ayni banyo kullanmak hiç hoş degil ben kimsede kalmam hep bi gece de olsa gider otelde kalirim misafir gider yatak yorgan yika havlu yika bi arkadasim var bir yakinim da degil bir kac kere aradi ben geliyorum..1 gece kaliyor ....yatak yorgan havlu yika yemek yap .....hizmetcimiyiz biz yani ananede yazik his dogru degil yapilan sana ve annene

Birde aramış diyorlar ki biz sen hastaneden çıktıktan Sonra gelelim iki gün annen de evde olmayacak bizimle kim ilgilenecek yani inşam bunu söylerken bari utanır ama yok bana kızıyorsunuz belki arkadaşlar ama kayınvalidem hiç bir anımda yanımda yoktu dügüne bile misafir gibi geldi misafir gibi gitti eşime üzülmesem söylenecek çok şey var ams susuyorum bu arada kendisi dr misafirden nefret eden bir insan 5 senelik geliniyim 3 kere mutfağına girdim tövbe ettim yüzüne de söyledim birşey pişirmek istiyorum mesela basımda bekler oraya onu koyma buraya bunu koyma ama kendisi asla düşünmez gelir benim evimi karıştırır

Canım gelen benim kayınvalide değil A Alaraa53 un kv.si Bende yatılı misafiri hic sevmem kimsede de gidip kalmam. Ama adetlerimiz de var işte böyle birşey eşin hatrına katlanılır şimdi 1 gece için kendini strese sokmamak lazim bebeğe yazık günah biz gerilince onların kaçacak yerleri de yok karnimizda bizle geriliyorlar :)

Hahahaha sen beni güldürdün Allah’da seni güldürsün csnım doğru çocuk top oluyor ben sıkılınca karnımda

canım kendini kasma bu kadar
sonuçta onlarında torunu gelsinler 1 gece kalırlar
tabi bu fedakarlığı onlar için değil eşin için yapmalısın
benim kayınvalidemler geldiği zaman beni hiç bir şey yerine koyarlar
kendileri yapar, pişirir ama amaç yardımdan öte
yönetmektir
önceleri öyle çok üzülürdüm ki çünkü eşim benim ailemi el üstünde ağırlardı
bende onunkileri ağırlamak istemiştim
ama sonra baktım ki böyle daha iyi işten eve gider yatarım
onlar yemek hazırlayınca kaldırırlardı
şimdi hele çocuğum olacak hiç aldırış etmem
kendileri böyle istedi
benim kendi evimde canım birşey istese yaparken hepsi eli belinde sorguya çeker
ama inan ki eşimin hatrı için ben herşeye tahammül edebilirim
çünkü onu seviyorum ve onun benim için yaptıklarını kimse yapmadı
eğer eşin buna değerse 1 günden birşey olmaz
heleki kendini bu kadar üzmeye değmez bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…