2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Birde aramış diyorlar ki biz sen hastaneden çıktıktan Sonra gelelim iki gün annen de evde olmayacak bizimle kim ilgilenecek yani inşam bunu söylerken bari utanır ama yok bana kızıyorsunuz belki arkadaşlar ama kayınvalidem hiç bir anımda yanımda yoktu dügüne bile misafir gibi geldi misafir gibi gitti eşime üzülmesem söylenecek çok şey var ams susuyorum bu arada kendisi dr misafirden nefret eden bir insan 5 senelik geliniyim 3 kere mutfağına girdim tövbe ettim yüzüne de söyledim birşey pişirmek istiyorum mesela basımda bekler oraya onu koyma buraya bunu koyma ama kendisi asla düşünmez gelir benim evimi karıştırır
Ev senin olsa yine hadi diycem gelsin kalsinlar ev senin degil.annenin evi yani siz o evde minimum 4 kisi yasiosunuz .hadi geldin kayinvalden kayinpederin gelsin 6 7 kisiyle 1 30 saatlik yoldan yatili gelmek nedir ya komedi......

Doğum yapmış olan arkadaşlar doktorun ultrasondan tahmin ettiği kilo ile bebeğin doğduğu kilo yakin mi

Merhabalar arkadaşlar dün akşam 7 itibarı ile sancilarim 5 dk bir düzenli gelince takibimin yapıldığı hastaneye geldim doğum başlamış 2 saat içinde sezeryana alındım bebeğimin çok ciddi bir sıkıntısı yokmuş hafif derecede solunum sıkıntısı sebebi ile kuvesde şimdi isterdimki bir hafta daha dursun fakat iki kadın doğumcu gitmiş eski ameliyat yerlerim açılmak uzereymis ki zaten 1 hafta daha kalsa büyük olasılıkla benim hayatı tehlikem olurmuş Rabbim en doğru en hayırlı olanı bile Elhamdulillah.
Hayırlı olsun canım sağlıkla kavuşmuşsun çok şükür hayırlısıyla darısı biz kalanların başına artık :)
llylzll llylzll canım inşallah sağlıkla kucağına almışsındir Allah hayırlı evlat etsin devamı sağlıkla hayırla kolaylıkla gelsin :)

Yarın randevum var bakalım doktor ne diyecek çatı muaynesi yapsa bari de ne olacak bilip beklesem diyorum :KK43:
Benim de bugun 6da çatı da yapacak:/
Ne olup ne bitecek konuşuruz artık.
Sana da tahminimce yarın yapılabilir çatı
Hayırlı haberlerle dönelim inşallah:KK66:

Canım sorma yaaaaa, iple çekiyorum cumayı. Nst de ağrım da çıktı 1 kere (90) ama ben hissetmiyorum hiçbirşey. Bu hafta geçsin inş sağ salim.
hamileliğimde tek zor şey bu çatı ağrısı oldu
zor yürümeye başladım
ama benim bu oğlan iş yerimi seviyor
evdeyken böyle değildi burada oldukça hareketli
ama sancı gibi birşey hissetmiyorum
acaba bende de varmıdır ki?

Canım doktor yumuşama olmazsa bir ilaç veriyoruz alttan dedi bana yanlış anlamadıysam
Daha zamani var bekleyecez dedi canım doğuma ait bir belirti olursa fitil ilaç falan veriyorlar suyu açıyorlar ama bende sadece şiddetli ama nstde 25 50 çıkan sancılarım var

Canım gelen benim kayınvalide değil @Alaraa53 un kv.si:KK48: Bende yatılı misafiri hic sevmem kimsede de gidip kalmam. Ama adetlerimiz de var işte böyle birşey eşin hatrına katlanılır şimdi 1 gece için kendini strese sokmamak lazim bebeğe yazık günah biz gerilince onların kaçacak yerleri de yok karnimizda bizle geriliyorlar :)
Hatlar karismis canim yorgunluktan.....

Benim de bugun 6da çatı da yapacak:/
Ne olup ne bitecek konuşuruz artık.
Sana da tahminimce yarın yapılabilir çatı
Hayırlı haberlerle dönelim inşallah:KK66:
Valla ben yarın direk hadi doğuma demesini bile bekliyorum aslında :KK70: ben öyle doğmuşum annem kontrole gittiğinde doğuma almışlar :)
Yoksa 41 e doğru gidicem gibi ...

X