geçmiş olsun rabbim korusun daha buyugundenGünaydın kızlar, sabah sabah güne depremle başlamak..... Allahım sen koru..
Gozunuz aydin gecmis olsun ne guzel kavusmussunuz, Rabbim herseyin en hayirlisini bilenMerhabalar arkadaşlar dün akşam 7 itibarı ile sancilarim 5 dk bir düzenli gelince takibimin yapıldığı hastaneye geldim doğum başlamış 2 saat içinde sezeryana alındım bebeğimin çok ciddi bir sıkıntısı yokmuş hafif derecede solunum sıkıntısı sebebi ile kuvesde şimdi isterdimki bir hafta daha dursun fakat iki kadın doğumcu gitmiş eski ameliyat yerlerim açılmak uzereymis ki zaten 1 hafta daha kalsa büyük olasılıkla benim hayatı tehlikem olurmuş Rabbim en doğru en hayırlı olanı bile Elhamdulillah.
Sağol canım, İzmir körfezi, 4.8sürdü 10sn kadar, ama insana o kadar uzun geliyo ki o 10sn. Allahım daha kötülerinden korusungeçmiş olsun rabbim korusun daha buyugunden
nerde oldu nekar sürdü canım benim sakin strese sokma kendini
âmin inşallah canım tekrar geçmiş olsunSağol canım, İzmir körfezi, 4.8sürdü 10sn kadar, ama insana o kadar uzun geliyo ki o 10sn. Allahım daha kötülerinden korusun
2400 doğdu kuvesde sadece kilosu düşük olduğu için duruyomus çok hafifte oksijen küves içine herhangi bir makina cihaz vs bağlı değilmiş çok sukurCanımmmm hayırlı uğurlu olsun. Bak ne güzel önemli bir sıkıntısı da yokmuş. Kaç kg doğdu? Bir de küvezde ne kadar kalacakmış söylediler mi?
MerhabaMerhaba hanımlar.Ne güzel tatlı heyecan içerisindesiniz. Ben ağustos annesiyim . Oğlum 5aylık oldu çok şükür. 6 ay önce bende sizin gibi heyecanla bekliyordum . Yazdıklarınızı okuyunca aklıma o anlar geldi. Allah hepinize sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin.
âmin inşallah canım benim allah razı olsun inşallahMerhaba hanımlar.Ne güzel tatlı heyecan içerisindesiniz. Ben ağustos annesiyim . Oğlum 5aylık oldu çok şükür. 6 ay önce bende sizin gibi heyecanla bekliyordum . Yazdıklarınızı okuyunca aklıma o anlar geldi. Allah hepinize sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin.
âmin aminnn inşallahMerhaba
Oğluşunu sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin Rabbim :)
Ben de kızımı bekliyorum artık akşam sabah ne zaman gelirse :)
Allah herkesin evladını bağışlasın ve acılarını göstermesin
canım benim senin nekadar kaldi iste bu cuma mi?bugun sezeryan olacak arkadaşımız da güzel haberle gelsın ınsallah