- 26 Aralık 2015
- 12.383
- 20.458
- 398
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
- #31.401
Salıya az kaldı heyecandan kalbim sıkışıyor kızlar heyecan, korku, sevinç, kaygı,mutluluk hepsi bir arada

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bu masaj yağını duydum ve doğacak yavruya deneyeceğim faydası oluyor mu gerçekten birde farklı ürünlerini de denedinizmi memnun kaldınız mıYaa doğum yapmışsın canım çok sevindim sağlıkla kucağına almanabenim bebiş de ilk 3 ay gaz sancısı çekti sürekli. Clinikid masaj yağı alıp gobusune ayak altına masaj yaptık. Kovaya su koyup içine oturttuk. Bir de sürekli masaj yaptık karnına ayak altına. İlk aylar gaz zorluyor
ama sonra rahatlayacaksiniz
![]()
Az kaldı kizzzSalıya az kaldı heyecandan kalbim sıkışıyor kızlar heyecan, korku, sevinç, kaygı,mutluluk hepsi bir arada![]()
Onun ikinci bebisi olcakti sanirim deneyimliAz kaldı kizzzburaya kaka sormaya giricen artık
sağlıkla gelsin minik kuşun inşallah
![]()
![]()
Ciğer geliştirici yapıldı serum devam ediyor sancı azalmıyor bir türlüİyi misin herhangi bir gelişme var mı?
Olsun yine sorar hcgjjfjijgujhOnun ikinci bebisi olcakti sanirim deneyimli![]()
İnşallah tarihini bekler sağlıkla bebişinCiğer geliştirici yapıldı serum devam ediyor sancı azalmıyor bir türlü
Geçmiş olsun canım gece bende doğum sancı ile acile gittim ciğer geliştirici iğne oldum ama rahim agzim kapaliymis sizin acikmiymis yarında ignemi olcam bı iki günede doğumu gerçekleştiririz heralde sizin sancı nasildiDaha 3 gün önce muayene oldum her şey iyi demişti doktor ama ebe muayene etti şimdi rahim ağzı yumuşamış sancım 4 dk da bir düzenli geliyor2.serumu taktılar ama azalmadı hala
Çok şükür evinde annesi daha iyi bakacak minik savasciya herşey daha güzel olcak inşallahYarın oğlum doğalı 32 gün olacak ama ben yeni doğum yapacak gibi heyecanlıyım. Bilmeyenler için bebeğim küvezdeydi ve Allah'ın izniyle yarın çıkarıyoruz. Heyecan, panik, korku aşırı var. Nasıl bakacağız biz bu çocuğa, ya doğru yapamazsak ya çocuk elimizde rezil olursa korkusu, ilk kez tam kavuşacak olmanın heyecanı, bebek konusunda bilgisizliğin paniği. Doğuma giderken bu yüzden heyecanlanıyormuşsunuz demek. Ben kuveze gireceğini de biliyordum bir de kontrole gidip doğuma girince bu duyguları yaşamamıştım
Oyy illa erken gelecek bebiş inşallah biraz daha dayanabilir. Vaktini kendi seçiyor yapacak bir şey yok maalesef. Sağlıkla gelsin de hiç korkmayın. Doğum olunca hemen süt sagmaya geçin. Bana söylememişlerdi. Hemen sağın bir şırınga dahi olsa bebeğinize gönderin anne sütü alsın yavrucak. İhtiyacı çok çok az olacak midesi küçücük olduğundan ama yine de anne sütü alsınCiğer geliştirici yapıldı serum devam ediyor sancı azalmıyor bir türlü
Benim rahim ağzı yumuşamış açılma başlamış galiba bana 12 saat sonra 2.dozu vuracaklarmış ama daha çok küçüğüz 32+4Geçmiş olsun canım gece bende doğum sancı ile acile gittim ciğer geliştirici iğne oldum ama rahim agzim kapaliymis sizin acikmiymis yarında ignemi olcam bı iki günede doğumu gerçekleştiririz heralde sizin sancı nasildi
Daha doğuma da hazır değildim psikolojik olarak bir de onun korkusu var üstümde şimdiOyy illa erken gelecek bebiş inşallah biraz daha dayanabilir. Vaktini kendi seçiyor yapacak bir şey yok maalesef. Sağlıkla gelsin de hiç korkmayın. Doğum olunca hemen süt sagmaya geçin. Bana söylememişlerdi. Hemen sağın bir şırınga dahi olsa bebeğinize gönderin anne sütü alsın yavrucak. İhtiyacı çok çok az olacak midesi küçücük olduğundan ama yine de anne sütü alsın
Canım benim zamanını kendisi seçmiş sağlıcakla gelsin inşallahBenim rahim ağzı yumuşamış açılma başlamış galiba bana 12 saat sonra 2.dozu vuracaklarmış ama daha çok küçüğüz 32+4regl gibi ama daha fazlası kasıklarımdan bacaklarına belime vuruyordu
Adet agrisinin 20 katı belki daha fazlası bende 37 giricem Perşembe sezeryan günüm var ama bebek gelişimi 2 hafta geride yarın ikinci dozu olcaz duruma göre Perşembe beklermi doktor bakalimBenim rahim ağzı yumuşamış açılma başlamış galiba bana 12 saat sonra 2.dozu vuracaklarmış ama daha çok küçüğüz 32+4regl gibi ama daha fazlası kasıklarımdan bacaklarına belime vuruyordu
Benim de bu sefer kesi yerimin etrafı morardı. Hani iki tarafa açılsın diye mandal gibi bir şeyle tutuyorlar ya onun etkisi sanırım. Ama mide bulantısı beni de çok rahatsız etmişti.En üzüldüğüm nokta annemin bile var hastane 90 larda bu teknolojinin içinde benim yok acıdan öyle bir vazgeçiş
Hatırlıyorum canım benim o süreci beraber çok konuşmuştuk benimde yine yükselmişti karaciğer değerlerim sen artık akışına bırak çok az kaldı sağlıcakla inşallah![]()
Bana da verdiler ama mideme çok bastırdı sanki bu sefer doktor ondan mı oldu acaba dedim göbekmdeliğimin etrafı biraz morardı heyecan da olabilir tabi canım
Benim muhtemelen tokluk ya da bastırmadan oldu canım ilkinde de bulanmıştı ama çıkarmamıştım![]()
Hiç merak etme sevginle ona en iyi bakan sen olacaksın. Heyecanınız o kadar güzel ki. Sağlıcakla kavuşun yarın inşallah. Çok ayrı kalmışsınız Allah bir daha hiç ayırmasınYarın oğlum doğalı 32 gün olacak ama ben yeni doğum yapacak gibi heyecanlıyım. Bilmeyenler için bebeğim küvezdeydi ve Allah'ın izniyle yarın çıkarıyoruz. Heyecan, panik, korku aşırı var. Nasıl bakacağız biz bu çocuğa, ya doğru yapamazsak ya çocuk elimizde rezil olursa korkusu, ilk kez tam kavuşacak olmanın heyecanı, bebek konusunda bilgisizliğin paniği. Doğuma giderken bu yüzden heyecanlanıyormuşsunuz demek. Ben kuveze gireceğini de biliyordum bir de kontrole gidip doğuma girince bu duyguları yaşamamıştım
Ayyy hadi iki çocuklu hayata gel artık sen deSalıya az kaldı heyecandan kalbim sıkışıyor kızlar heyecan, korku, sevinç, kaygı,mutluluk hepsi bir arada![]()
Ayyyy çok heyecanlı ilk çocuktan tecrübeliyim ama unutmuş da olabilirim tabiAz kaldı kizzzburaya kaka sormaya giricen artık
sağlıkla gelsin minik kuşun inşallah
![]()
![]()
Ay nasıl olacak hem çok merak ediyorum hem kaygılanıyorum. İkisine de yetebilecek miyim? Bu gelecek olan bebişimi de kucağıma aldığımda oğlumdaki gibi hissedecek miyim? Suçluluk duyguları, vicdan, korku hepsi bir arada. Korkuyorum ikisini de çok sevip ikisine de yetmek istiyorumAyyy hadi iki çocuklu hayata gel artık sen de![]()