• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    114
Kaburgamdaki agri biraz azaldi bugün is yapayim dedm carsaflari makinaya attm tuvaleti foşur foşur yikadim banyoya attim hortumu enerjim bitti 😂😂😂 simdi carsaflar serilcek banyo yikancak ama ben oturuyorum Rabbim enerjimi geri verirse devam etcdm 😂

Kaburgamdaki agri biraz azaldi bugün is yapayim dedm carsaflari makinaya attm tuvaleti foşur foşur yikadim banyoya attim hortumu enerjim bitti 😂😂😂 simdi carsaflar serilcek banyo yikancak ama ben oturuyorum Rabbim enerjimi geri verirse devam etcdm 😂
Haftalar ilerledikçe o enerji seviyesi gittikçe düşüyor😂 nevresimi değiştirdim 1 saat yattım😂

Bnmde genelde harekettn once yada sonra sertlesiyo ama doktor sertlesiyo mu diye sordu evet dedm onlar kasilma dedi ama tamami sertlesince mi yoksa bolgesel de sayilir mi sormadim bnm bi bölümü sertlesiyo
Normal miymiş bu kasılma peki . Benim sadece bebegın olduğu yer sertleşiyor

Bizdeki durumlar yemek yedikten sonra enerji bitmiş oluyor öylecene oturup yoruluyorum kendi kendine 😂

Kızlar ben bır kaç gündür yemekten sonda resmen bayılıyorum mutfağı toplayıp bulaşıkları yerleştiriyorum . Sonra koltuğa oturduğum gibi dalıyorum 1,2 saat uyuyorum😁

Devlete gidiyorum orda da arayip sorma gibi bi durum olmadigi icin denk getiremiyorum malesef ya nobette ya ameliyatta ya başka bölümde
Bende şehir hastanesine gidiyorum o açılmadan önce de ilk çocuk da devlete gitmiştim 1 akşam önce ertesi gün hangi doktorların çalıştığının takvimini yayınlıyorlar google a gittiğin hastane doktor çalışma takvimi listesi yazarsan çıkabilir ama bizim şehirdeki üniversite hastanesi yayınlamıyor kontrol etmek de fayda var

Bende yine birkaç gündür sabaha kadar uyumuyorum resmen mide yanması ne böyle yaa felaket asla rennie ilaç felan etki etmiyor baştan beri benim mide yanmalarım vardı ama iki gündür beni mahvetti ilaç fayda etmiyor bu nedir ya böyle bir yanma yok yani aşırı kötü

Bende yine birkaç gündür sabaha kadar uyumuyorum resmen mide yanması ne böyle yaa felaket asla rennie ilaç felan etki etmiyor baştan beri benim mide yanmalarım vardı ama iki gündür beni mahvetti ilaç fayda etmiyor bu nedir ya böyle bir yanma yok yani aşırı kötü
3. İçtima uyanışından merhaba 😃 mide yanmaları ile uyanıp ilaç alıp uyanıp su içip uyanıp süt içip yatan biriyim. İlaç ortalama 2 saat etki ediyor sonra yeniden yanma başlıyor.

Kızlar 2 saat önce kasılmayla hastaneye geldim sancım 50 üstü çıktı rahim ağzı yumuşamış erken doğum olabilir ama daha 32+4 üm 😢 dua eder misiniz bana 🙏🏻🙏🏻
Hiç korkma olursa da, daha küçük bebekleri hayatta tutuyorlar. Moralini sakın bozma, iyi düşün. Emin ellerdesin, doğmaması için de her şeyi yapacaklar orda🙏🙏

Back