- 4 Ocak 2020
- 2.344
- 6.255
- 158
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haftalar ilerledikçe o enerji seviyesi gittikçe düşüyorKaburgamdaki agri biraz azaldi bugün is yapayim dedm carsaflari makinaya attm tuvaleti foşur foşur yikadim banyoya attim hortumu enerjim bittisimdi carsaflar serilcek banyo yikancak ama ben oturuyorum Rabbim enerjimi geri verirse devam etcdm
![]()
Normal miymiş bu kasılma peki . Benim sadece bebegın olduğu yer sertleşiyorBnmde genelde harekettn once yada sonra sertlesiyo ama doktor sertlesiyo mu diye sordu evet dedm onlar kasilma dedi ama tamami sertlesince mi yoksa bolgesel de sayilir mi sormadim bnm bi bölümü sertlesiyo
Bizdeki durumlar yemek yedikten sonra enerji bitmiş oluyor öylecene oturup yoruluyorum kendi kendineKaburgamdaki agri biraz azaldi bugün is yapayim dedm carsaflari makinaya attm tuvaleti foşur foşur yikadim banyoya attim hortumu enerjim bittisimdi carsaflar serilcek banyo yikancak ama ben oturuyorum Rabbim enerjimi geri verirse devam etcdm
![]()
Vallahi öyle bi cirpida yaptigimiz seyleri gunlerce düşünüyoruz yapsak mi diyeHaftalar ilerledikçe o enerji seviyesi gittikçe düşüyornevresimi değiştirdim 1 saat yattım
![]()
Bütün karnin sertlesmesi lazimmis sanirim kasilma demek icin aman az is yapsam sertlesiyo yurusem yine ayni anca dinlenirken normalNormal miymiş bu kasılma peki . Benim sadece bebegın olduğu yer sertleşiyor
Ama oturmakta yoruyoBizdeki durumlar yemek yedikten sonra enerji bitmiş oluyor öylecene oturup yoruluyorum kendi kendine![]()
O zaman yalancı kasılmalardırBütün karnin sertlesmesi lazimmis sanirim kasilma demek icin aman az is yapsam sertlesiyo yurusem yine ayni anca dinlenirken normal![]()
Bende şehir hastanesine gidiyorum o açılmadan önce de ilk çocuk da devlete gitmiştim 1 akşam önce ertesi gün hangi doktorların çalıştığının takvimini yayınlıyorlar google a gittiğin hastane doktor çalışma takvimi listesi yazarsan çıkabilir ama bizim şehirdeki üniversite hastanesi yayınlamıyor kontrol etmek de fayda varDevlete gidiyorum orda da arayip sorma gibi bi durum olmadigi icin denk getiremiyorum malesef ya nobette ya ameliyatta ya başka bölümde
Ah canım ya inşallah biraz daha dayanır bebişin çok geçmiş olsun dualarım seninleKızlar 2 saat önce kasılmayla hastaneye geldim sancım 50 üstü çıktı rahim ağzı yumuşamış erken doğum olabilir ama daha 32+4 ümdua eder misiniz bana
![]()
Çok geçmiş olsun son durumun nedir . İnşallah bebiş 3 hafta daha dursunKızlar 2 saat önce kasılmayla hastaneye geldim sancım 50 üstü çıktı rahim ağzı yumuşamış erken doğum olabilir ama daha 32+4 ümdua eder misiniz bana
![]()
Hastanedeyim hala serumlar bitti ama sancı devam ediyor doktoru bekliyoruzÇok geçmiş olsun son durumun nedir . İnşallah bebiş 3 hafta daha dursun![]()
Çok geçmiş olsun, umarım her şey yolunda gider, olumlu düşününKızlar 2 saat önce kasılmayla hastaneye geldim sancım 50 üstü çıktı rahim ağzı yumuşamış erken doğum olabilir ama daha 32+4 ümdua eder misiniz bana
![]()
3. İçtima uyanışından merhabaBende yine birkaç gündür sabaha kadar uyumuyorum resmen mide yanması ne böyle yaa felaket asla rennie ilaç felan etki etmiyor baştan beri benim mide yanmalarım vardı ama iki gündür beni mahvetti ilaç fayda etmiyor bu nedir ya böyle bir yanma yok yani aşırı kötü
Hiç korkma olursa da, daha küçük bebekleri hayatta tutuyorlar. Moralini sakın bozma, iyi düşün. Emin ellerdesin, doğmaması için de her şeyi yapacaklar ordaKızlar 2 saat önce kasılmayla hastaneye geldim sancım 50 üstü çıktı rahim ağzı yumuşamış erken doğum olabilir ama daha 32+4 ümdua eder misiniz bana
![]()
Yatış verdiler şimdi inşallah durdururlarHiç korkma olursa da, daha küçük bebekleri hayatta tutuyorlar. Moralini sakın bozma, iyi düşün. Emin ellerdesin, doğmaması için de her şeyi yapacaklar orda![]()
Korkma benim 66 67 cikti sancim durdurdular insallah duracaktirYatış verdiler şimdi inşallah durdururlar