- 29 Temmuz 2017
- 283
- 710
Aynen öyle canım bende onu anlamıyorum zaten bana da bayılmazlar zatenEv senin olsa yine hadi diycem gelsin kalsinlar ev senin degil.annenin evi yani siz o evde minimum 4 kisi yasiosunuz .hadi geldin kayinvalden kayinpederin gelsin 6 7 kisiyle 1 30 saatlik yoldan yatili gelmek nedir ya komedi......
hamileliğimde tek zor şey bu çatı ağrısı oldu
zor yürümeye başladım
ama benim bu oğlan iş yerimi seviyor
evdeyken böyle değildi burada oldukça hareketli
ama sancı gibi birşey hissetmiyorum
acaba bende de varmıdır ki?
Kizlar bugun boseyden emim olamadim. Bilgisi olan varsa ve paylasirsa sevinirim. Sezaryen olacaklara da cati muayenesi yapiliyor mu?
Ocak bebekleri acekeci benim son kontrolumde doktorum cok asagi inmis dikkattttt dedi.bende ise gidip geliyorum mecburen ama isim biter bitmez evde dinleniyorum.evde de bir çocuk olunca hayat zor .....dogum yapan arkadaslar gozunuz aydin saglicakla darisi biz bekkeyenlerin basinaBugün
@llylzll ve @WhitePearl sezeryan olacaktı. WhitePearl durumu iyi kızlar Allaha Şükür.
25 aralık itibariyle OCAK 2018 GRUBUNDAN 20 KİŞİ DOĞUM YAPTİİİ
20 YİRMİ :)
Hayırlı ugurlu olsun diyorum :) @MeLoDi
Canim belden sanci vuruyo gelip giden sanci saniyelik ve duzenli olmasi gerekki dogum sancisi olabilir diger turlu duzensiz yalanci sanci senin bu agrilar normal ben yalanci sancilari yasiyorum zaten bel agrisina alistim kasik agrisi yuruyememek ama napalim sonucu mucize olacakAra ara kasiğima agri giriyor adet sancisi gibi sanki. Doğum belirtisinde kasık ağrısı mi olur bel ağrısı mi
Artık sürekli kendimi dinliyorum en ufak bi ağrı sizida acaba diyorum ne olacak bu halim
Başından beri sezeryan diye gittiyse süreç kontrol etmesine gerek yok(kişinin korkusu, sağlık sebebi vs nedenler ile) ama bi kararsızlık varsa ki kişi için en ideali normal doğum; normal için uygun mu çatı darlığı, bebek kanala girmiş mi die bakmak isteyebilir. Veya çatı zaten darsa gönül rahatlığıyla sezeryan demek istiyo olabilir doktorun.Kizlar bugun boseyden emim olamadim. Bilgisi olan varsa ve paylasirsa sevinirim. Sezaryen olacaklara da cati muayenesi yapiliyor mu?
Kizlar bugun boseyden emim olamadim. Bilgisi olan varsa ve paylasirsa sevinirim. Sezaryen olacaklara da cati muayenesi yapiliyor mu?
Ocak bebekleri acekeci benim son kontrolumde doktorum cok asagi inmis dikkattttt dedi.bende ise gidip geliyorum mecburen ama isim biter bitmez evde dinleniyorum.evde de bir çocuk olunca hayat zor .....dogum yapan arkadaslar gozunuz aydin saglicakla darisi biz bekkeyenlerin basina
Merhaba kızlar,
Bugün bizim de kontrolümüz vardı, sezeryan tarihimiz belli oldu:)) inşallah 03 ocak Çarşamba günü gelecek küçük paşa :)) ben aslında 8 inde olsun istiyordum ama doktor 8 ine kadar sancıların başlayabilir apar topar sezeryana geleceğine 3 ünde gel sakin sakin yapalım doğumunu dedi:) düşününce haftaya çarşamba çok yakın yani, çok heyecan yaptım bugün sormayın:))
Bu arada tüm doğum yapan arkadaşların bebekleri hayırlı olsun, Allah sağlıklı Mutlu huzurlu büyütmeyi nasip etsin:)
Sağlıkla gerçekleşsin canım inşallah doğumun.Merhaba kızlar,
Bugün bizim de kontrolümüz vardı, sezeryan tarihimiz belli oldu:)) inşallah 03 ocak Çarşamba günü gelecek küçük paşa :)) ben aslında 8 inde olsun istiyordum ama doktor 8 ine kadar sancıların başlayabilir apar topar sezeryana geleceğine 3 ünde gel sakin sakin yapalım doğumunu dedi:) düşününce haftaya çarşamba çok yakın yani, çok heyecan yaptım bugün sormayın:))
Bu arada tüm doğum yapan arkadaşların bebekleri hayırlı olsun, Allah sağlıklı Mutlu huzurlu büyütmeyi nasip etsin:)