2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
benimki hala disarda ve orasi yumusak
artik herseyi belirti biliyoruz hamilelik belirtisi aradigimiz gibi

Merhaba
Oğluşunu sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin Rabbim :)
Ben de kızımı bekliyorum artık akşam sabah ne zaman gelirse :)
Allah herkesin evladını bağışlasın ve acılarını göstermesin
Amin teşekkür ederiz ne zaman gelecekleri belli olmuyor gerçekten 37+5 te geldi miniğim

âmin inşallah canım benim allah razı olsun inşallah
rabbim sanada sağlıkla buyutmeyi nasip etsin inşallah..
maşallah sübhanallah rabbim korusun senide aileni inşallah
Amin inşallah bütün bebişleri korusun. Doğumdan da sakın korkmayın hanımlar. Ben kii canım inanılmaz tatlıdır. Oğlum doğduğu anda bütünn ağrılar anında kesiliyor mucize gibi bir şey. Zaten onun sesini duyunca Leyla gibi oluyorsunuz sancı esnasında bi daha çocuk istemiyorum falan diyorsunuz ama bebeğiniz doğunca hepsiiii unutuluyor. O anı bidaha yaşamak için 2. Çocuk düşüncesi falan beliriyor aklımda
Sakın kötü hikayeler anlatankarı da ciddiye almayın doğum mükemmel bi an. İsteyen herkes yaşasın inş.

Gözün aydın hayırlı olsun sağlıkla sıhatle büyüt inşallah

Bunun aslinda hassasliklada ilgisi yok biliyomusun sen nasil tedaviyle hamile kalmis birine cok umutlanma uzulursun deyip bastan negatif enerji cekebiliyosun, ayni seyi banada yaptilar dusukten bir sene sonra hamile kalinca, fazla sevinme ne olur ne olmaz diyenler. Cok aci gercekten

Hayirli olsun canım gözün aydin masallah pasaya Tez vakit evine gecersin insallah saglikla

• Gözün aydin canim hayirli olsun Saglikla evinize gidersiniz insallab

Bak bunu hiç duymadim:)

10 gun once gelebilir erkek dediler
42 haftalik kiz doguran arkadasimda var:)) bebegin keyfine bagli galiba henuz vakti dolmadigi icin su aralar rahatim canisi ne zaman isterse o zaman gelsin herseyi hazir kafam rahat istedigi zaman gelebilir

10 gun once gelebilir erkek dediler
42 haftalik kiz doguran arkadasimda var:)) bebegin keyfine bagli galiba henuz vakti dolmadigi icin su aralar rahatim canisi ne zaman isterse o zaman gelsin herseyi hazir kafam rahat istedigi zaman gelebilir

Ben de hep 9 ay 10 gün erkek

9 ay kız diye duydum

Ama dediğin gibi 40 41 de gelen bir sürü arkadaşımın kızı var

37 38 de gele bir sürü erkek bebek var

Canları ne zaman isterse gelsinler yeter ki sağlık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…