- 29 Temmuz 2017
- 283
- 710
Yarın randevum var bakalım doktor ne diyecek çatı muaynesi yapsa bari de ne olacak bilip beklesem diyorumHadi hayırlısı olsun
Beraber bekleyelim
Ev senin olsa yine hadi diycem gelsin kalsinlar ev senin degil.annenin evi yani siz o evde minimum 4 kisi yasiosunuz .hadi geldin kayinvalden kayinpederin gelsin 6 7 kisiyle 1 30 saatlik yoldan yatili gelmek nedir ya komedi......Birde aramış diyorlar ki biz sen hastaneden çıktıktan Sonra gelelim iki gün annen de evde olmayacak bizimle kim ilgilenecek yani inşam bunu söylerken bari utanır ama yok bana kızıyorsunuz belki arkadaşlar ama kayınvalidem hiç bir anımda yanımda yoktu dügüne bile misafir gibi geldi misafir gibi gitti eşime üzülmesem söylenecek çok şey var ams susuyorum bu arada kendisi dr misafirden nefret eden bir insan 5 senelik geliniyim 3 kere mutfağına girdim tövbe ettim yüzüne de söyledim birşey pişirmek istiyorum mesela basımda bekler oraya onu koyma buraya bunu koyma ama kendisi asla düşünmez gelir benim evimi karıştırır
Özel yerden
Kızlar doktordan geliyorum açıklık yok bebek iyi suyu iyi 10 gün sürer diyorolan açıklık nasıl kapanır ya ben soklardayim o kadar ilaç içtim gelmesin dedik şimdi de onun niyeti yok hayırlısı artık :)
Hayırlı olsun canım sağlıkla kavuşmuşsun çok şükür hayırlısıyla darısı biz kalanların başına artık :)Merhabalar arkadaşlar dün akşam 7 itibarı ile sancilarim 5 dk bir düzenli gelince takibimin yapıldığı hastaneye geldim doğum başlamış 2 saat içinde sezeryana alındım bebeğimin çok ciddi bir sıkıntısı yokmuş hafif derecede solunum sıkıntısı sebebi ile kuvesde şimdi isterdimki bir hafta daha dursun fakat iki kadın doğumcu gitmiş eski ameliyat yerlerim açılmak uzereymis ki zaten 1 hafta daha kalsa büyük olasılıkla benim hayatı tehlikem olurmuş Rabbim en doğru en hayırlı olanı bile Elhamdulillah.
EvetÖzel yerden
ahhh bu çatı ağrısı bugün beni mahvetti
cuma gelse de başlasa artık şu izinnnnn
Benim de bugun 6da çatı da yapacak:/Yarın randevum var bakalım doktor ne diyecek çatı muaynesi yapsa bari de ne olacak bilip beklesem diyorum
Geçen pazar gelmişti bugün 8 ebe yok sen şimdi dogurmazsin yumuşama bile yok diyor geceden sancı cektim nstde iki tane küçük çıktı sadeceSenin nisan geleli kaç gün oldu şimdi :)
hamileliğimde tek zor şey bu çatı ağrısı olduCanım sorma yaaaaa, iple çekiyorum cumayı. Nst de ağrım da çıktı 1 kere (90) ama ben hissetmiyorum hiçbirşey. Bu hafta geçsin inş sağ salim.
Benim 50ydi ağrıdan duramıyorumCanım sorma yaaaaa, iple çekiyorum cumayı. Nst de ağrım da çıktı 1 kere (90) ama ben hissetmiyorum hiçbirşey. Bu hafta geçsin inş sağ salim.
Tecrübeli doktorda aynı çıktı canım 2300 gösteriyordu ultrasyon en fazla 2 kilo doğar dedi 2 kilo 50 gram doğduDoğum yapmış olan arkadaşlar doktorun ultrasondan tahmin ettiği kilo ile bebeğin doğduğu kilo yakin mi
Canım doktor yumuşama olmazsa bir ilaç veriyoruz alttan dedi bana yanlış anlamadıysamGeçen pazar gelmişti bugün 8 ebe yok sen şimdi dogurmazsin yumuşama bile yok diyor geceden sancı cektim nstde iki tane küçük çıktı sadece
Benim 50ydi ağrıdan duramıyorumilkinde doğum sancısıni hissetmiyordum
Daha zamani var bekleyecez dedi canım doğuma ait bir belirti olursa fitil ilaç falan veriyorlar suyu açıyorlar ama bende sadece şiddetli ama nstde 25 50 çıkan sancılarım varCanım doktor yumuşama olmazsa bir ilaç veriyoruz alttan dedi bana yanlış anlamadıysam
Hatlar karismis canim yorgunluktan.....Canım gelen benim kayınvalide değil @Alaraa53 un kv.siBende yatılı misafiri hic sevmem kimsede de gidip kalmam. Ama adetlerimiz de var işte böyle birşey eşin hatrına katlanılır şimdi 1 gece için kendini strese sokmamak lazim bebeğe yazık günah biz gerilince onların kaçacak yerleri de yok karnimizda bizle geriliyorlar :)
Valla ben yarın direk hadi doğuma demesini bile bekliyorum aslındaBenim de bugun 6da çatı da yapacak:/
Ne olup ne bitecek konuşuruz artık.
Sana da tahminimce yarın yapılabilir çatı
Hayırlı haberlerle dönelim inşallah