• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    148
İnşallah vaktinde olur 🙏🏻🙏🏻
İnşallah yine her ihtimale karşı ciğer geliştirici olun ben faydasını çok gördüm, erken doğumdu benim de. Sakin kalmaya çalışın minik iyi olsun da erken de olsa vaktinde de olsa büyüyorlar elbet. İnşallah vaktinde gelmeye karar verir bekler. Korkmayın bebeğinize inanın güçlü savaşçı onlar

15 yada 20 dk emiyor. Sutumu sagmadim hic cok cok dehil normal sütüm. Mesela kucagimda emiyor bitince hala kucagimdayken biraz cikariyor. 5 dk snra yine azcik cikariyor. Diyorum zaten emdigin neki hepsini cikardin😀
Üf evet ne emdin ne çıkardın oluyo cidden xjxbxjxnjd bi de emerken alt gazını çıkarası geliyor vdya emdiktdn hemdn sonra mesela, onu yapayım diye ikinirken midedekileri çıkarıyor deliko 😅😅
kızlar kasıklarımda ağrı var sanki regl olacakmışım gibi gün boyu vardı. Normal doğum yapanlarda var mıydı bu şekilde ağrı sancı 🙄
Bende vardı ara ara böyle geliyordu ama süreklilik yoktu bir gün varsa öbür gün yoktu mesela, kendini doğuma hazırlıyor bence veya bu rshim sgzi yumuşaması kısalması vs olurken bu ağrılara sebebo oluyor olabilir

İdrar keseme çok kötü vuruyor ya normal mi? 😬 yanıyor resmen o kadar şiddetli
Evet bana da bazen oluyodu o cidden acitiyordu keşpiş olsun 🥹🥹🥹
Hastaneye geldim 50 üstünde çıktı sancılarım erken doğum olabilir dua eder misiniz 🙏🏻🙏🏻
Doktor gelmedi nst takacaklar tekrar duruma göre ciğer geliştirici yapılacak sanırım sancı devam ediyor hala regl gibi daha şiddetlisi
Canım inşallah sağlıkla zamaninda kucağına almak nasip olur bebişini ❤️ erken gelecek de olsa sakin ol erken gelen bebeler daha dirsyetli oluyorlar o yüzden sıkma canını 🌸 her şey nasip 🌼 inşallah sağlıkla zamanını bekler minik kuşun 🙏

Haber ver lütfen bize de 🌸

Üf evet ne emdin ne çıkardın oluyo cidden xjxbxjxnjd bi de emerken alt gazını çıkarası geliyor vdya emdiktdn hemdn sonra mesela, onu yapayım diye ikinirken midedekileri çıkarıyor deliko 😅😅

Bende vardı ara ara böyle geliyordu ama süreklilik yoktu bir gün varsa öbür gün yoktu mesela, kendini doğuma hazırlıyor bence veya bu rshim sgzi yumuşaması kısalması vs olurken bu ağrılara sebebo oluyor olabilir

Evet bana da bazen oluyodu o cidden acitiyordu keşpiş olsun 🥹🥹🥹

Canım inşallah sağlıkla zamaninda kucağına almak nasip olur bebişini ❤️ erken gelecek de olsa sakin ol erken gelen bebeler daha dirsyetli oluyorlar o yüzden sıkma canını 🌸 her şey nasip 🌼 inşallah sağlıkla zamanını bekler minik kuşun 🙏

Haber ver lütfen bize de 🌸
Kafası aşağı da resmen kafasıyla ezdi ezdş durdu ndnndnx geçmiş ama uyumuşum yani bu saate kadar😅😅

Ben baştan diyim midem bulanıyor diye ilacı salsınlar 😅😅😅

Hımm kordon kanı falan olmasa 14:30 gibi bitecekmiş yani. Senin mide bulantın oldu mu?
Evet o arada biterdi muhtemelen. Sadece ilk başta oldu bulantı, çıkarken ya da dikerken olmadı. İlk yürüyüşte zor olmadı daha kötü bekliyordum ama iyi gecti.

Oyy kiyamam mama takviyesi mi yapiosun peki
Daha yapmadık ama yapcaz gün içinde çişli bez de alamıyoruz :(

Hastaneye geldim 50 üstünde çıktı sancılarım erken doğum olabilir dua eder misiniz 🙏🏻🙏🏻
Oy zamanında gelsin kuzucuk inşallah 🙏🏻
Anestezist bana doğumun ortasındayken damar yolundan bir şey yaptı. Miden bulanabilir çok normal yaptığım ilacın öyle bir yan etkisi var kötü olursan söyle demişti. Sanırım bahsettiğiniz şey de bu. Benim hafiften bulandı kötü oldum gibi oldum söyledim çok normal merak etme diye sakinleştirdi

Allah yardımcınız olsun sağ salim kucağınıza almak nasip olsun
Evet canım aynen ama ben yine de çıkardım :)

Yarın oğlum doğalı 32 gün olacak ama ben yeni doğum yapacak gibi heyecanlıyım. Bilmeyenler için bebeğim küvezdeydi ve Allah'ın izniyle yarın çıkarıyoruz. Heyecan, panik, korku aşırı var. Nasıl bakacağız biz bu çocuğa, ya doğru yapamazsak ya çocuk elimizde rezil olursa korkusu, ilk kez tam kavuşacak olmanın heyecanı, bebek konusunda bilgisizliğin paniği. Doğuma giderken bu yüzden heyecanlanıyormuşsunuz demek. Ben kuveze gireceğini de biliyordum bir de kontrole gidip doğuma girince bu duyguları yaşamamıştım

Dilaltı hapı verdiler serum taktılar yine biraz rahatladım ilk gelişime göre ama yatış verdiler 🙄
Canım kontrol altında olman güzel, ertelenmesi için tüm gerekli işlemler yapılacaktır. Doktor geldi mi? Onun ongorusu ne oldu? Dualarım seninle, seninki de tüp bebek biliyorum tüm geçirdiğin süreci. Dualarım seninle.

Tam tersine operasyona girince çok panikledim ve tansiyonum düştü 7/5 oldu , kalp ritmim 80 e düştü ve mide bulantısı geldi ama sonra bir şey verdiler damardan hemen geçti zaten normalmiş düşmesi ya da yükselmesi hazırlıklılar. Ameliyathane ekibi çok çok önemli ben çok şanslıydım çok iyi insanlardı.
Insallah ben ve diger arkadaslarda hayirlisiyla atlatiriz bu sureci senin gibi kolaylikla 🤗

Kızlar bebek sureklı gaz sancısı cekıyor sütümde daha tam gelmedı mamada yemıyor,hepımız ayaktayız suanda kızılca kıyaöet koptu evde o aglıyo ben aglıyorum,bu yenıdogdanda gaz sancısı neden olur ne ıyı gelır yasayan oldumu hiç
Yaa doğum yapmışsın canım çok sevindim sağlıkla kucağına almana 😍 benim bebiş de ilk 3 ay gaz sancısı çekti sürekli. Clinikid masaj yağı alıp gobusune ayak altına masaj yaptık. Kovaya su koyup içine oturttuk. Bir de sürekli masaj yaptık karnına ayak altına. İlk aylar gaz zorluyor 🥺 ama sonra rahatlayacaksiniz😍

Yarın oğlum doğalı 32 gün olacak ama ben yeni doğum yapacak gibi heyecanlıyım. Bilmeyenler için bebeğim küvezdeydi ve Allah'ın izniyle yarın çıkarıyoruz. Heyecan, panik, korku aşırı var. Nasıl bakacağız biz bu çocuğa, ya doğru yapamazsak ya çocuk elimizde rezil olursa korkusu, ilk kez tam kavuşacak olmanın heyecanı, bebek konusunda bilgisizliğin paniği. Doğuma giderken bu yüzden heyecanlanıyormuşsunuz demek. Ben kuveze gireceğini de biliyordum bir de kontrole gidip doğuma girince bu duyguları yaşamamıştım
Gözün aydın canım allah ayırmasın kuzuşunla ❤️ Çok güzel anne olduk sıkma canını 🌸 o yavsuşa en güzel sen bakacaksın, bi bakışıyla anlayacaksin derdini çünkü senin bir parçan ❤️ bunlara takılıp anı kaçırma bu anlar da çabuk geçecek şıp diye 🥹🥹 Maşallah kuzuya da sonunda geliyor annesinin kucağına 🙏🙏🙏

Gözün aydın canım allah ayırmasın kuzuşunla ❤️ Çok güzel anne olduk sıkma canını 🌸 o yavsuşa en güzel sen bakacaksın, bi bakışıyla anlayacaksin derdini çünkü senin bir parçan ❤️ bunlara takılıp anı kaçırma bu anlar da çabuk geçecek şıp diye 🥹🥹 Maşallah kuzuya da sonunda geliyor annesinin kucağına 🙏🙏🙏
Amin çok ayrı kaldık sonunda gerçekten ilk çocuk ilk torun hepimiz bilgisiz. İnşallah dediğiniz gibi olur da çok güzel bakabilirim. Doya doya koklamak bacaklarını öpmek istiyorum, babası hele ilk kez kucağına alacak. Dedeler neneler ilk kez görecek. Kimse göremiyordu anne babadan başka

Amin çok ayrı kaldık sonunda gerçekten ilk çocuk ilk torun hepimiz bilgisiz. İnşallah dediğiniz gibi olur da çok güzel bakabilirim. Doya doya koklamak bacaklarını öpmek istiyorum, babası hele ilk kez kucağına alacak. Dedeler neneler ilk kez görecek. Kimse göremiyordu anne babadan başka
Herkes nasıl da heyecanla bekliyodur şimdi 🥹 tadini çıkarın benim de ilk bebe baba tarafından da ilk torun o kadar güzel bakacaksınız ki şaşıracaksın 🤭 kavuş ve doya doya hasret gider kuzuşunla 🥰🥰

O sana her şeyi öğretecek merak etme onu kucağına aldığın an annelik yükleniyor❤️

Back