• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Insanlara sorsan her zaman bahaneleri vardir mutlaka ama ben bir 5 dk tel acmanin bahanesi olmaz diyenlerdenim. Ben de hamileligimde eledim elemeye devam ediyorum hatta hamilelik yokken ve ben tedavi gorurken olmadigini bile bile ikide bir hamile misin yok mu bisey diyenler doguma 9 gun kalmis bir hayirli olsun diyemediler hala. Ama tum bunlar insanlarin sen bisey yapmadan kendini gostermesi belli etmesi oluyor ki cok ta guzel oluyor.
Hamilelik mujdesini verdigim sozde arkadaslarimdan birisi lafi agzima tikip ay sen yine de cok heveslenme bisey oldugunda cok uzulursun demisti de sok olmustum. Bunu ancak benim dr um bir risk gorup te soyleyebilir halbu ki. Ha ona sorsan kuvvetle muhtemel ugurlukedi hamilelik hassasliginda herseyden nem kapiyor der. Hamilelik bana kendi icimde bir hassaslik katti zqman zaman ve yine kendi icimde hallettim disariya yansitmadan. Ama bu tarz seylere baktigimda gayet de objektif yaklastigimi goruyorum ve fikrim de degismeyecek
Bunun aslinda hassasliklada ilgisi yok biliyomusun sen nasil tedaviyle hamile kalmis birine cok umutlanma uzulursun deyip bastan negatif enerji cekebiliyosun, ayni seyi banada yaptilar dusukten bir sene sonra hamile kalinca, fazla sevinme ne olur ne olmaz diyenler. Cok aci gercekten :(

Selam kızlar , Allah razı olsun @bshk1993 bilgi vermiş biraz zor bir Doğum oldu ama şükürler olsun şuan iyiyim..

Cumartesi 9 gibi nişan geldi kırmızı olunca geldik hastaneye açılmam 3 cmdi sancım aşırı değildi eve yolladı sıklaşınca gel dedi.
04:30 gibi geri geldik 5 dk 1 geliyordu düzensiz ritmik değildi.. sancım yiksekdi diye yatış yaptılar. Nst sancı açılma öyle geçirdik zamanı açılmam çok fazla yavaş ilerliyordu öğleden sonra 15:30 kadar 6 cm olmuştı ancak bide oğlum sağolsun başından beri Doğum kanalında olan o kafayı çekince hem açılma hemde kanala girmesini beklemek zorunda kaldık. Daha da zordu.

Ebelere yalvardım suni sancı diye çünkü sıkıldım başka bir hasta da gelince doktorumda gelecekti dr onayı ile suni sancı taktılar , açılma için fitil verdiler , suyu da patlattılar Bebeğin kafasının kanala girmesi lazımdı.

16:20 oğlun dünyaya geldi 3490 olarak 51 cm çok şükür iyi solunum sıkıntısı yaşadığından yanımda değil müşahede alanında kan şekeri de düşük süt sağıp veriyoruz.

Bende iyiyim çok şükür sağlıkla kavuştum gğzel olan herşey zordur.

Hayirli olsun canım gözün aydin masallah pasaya :KK36: Tez vakit evine gecersin insallah saglikla

• Merhabalar arkadaşlar dün akşam 7 itibarı ile sancilarim 5 dk bir düzenli gelince takibimin yapıldığı hastaneye geldim doğum başlamış 2 saat içinde sezeryana alındım bebeğimin çok ciddi bir sıkıntısı yokmuş hafif derecede solunum sıkıntısı sebebi ile kuvesde şimdi isterdimki bir hafta daha dursun fakat iki kadın doğumcu gitmiş eski ameliyat yerlerim açılmak uzereymis ki zaten 1 hafta daha kalsa büyük olasılıkla benim hayatı tehlikem olurmuş Rabbim en doğru en hayırlı olanı bile Elhamdulillah.
  • Gözün aydin canim hayirli olsun Saglikla evinize gidersiniz insallab :KK36:

Bak bunu hiç duymadim:)

10 gun once gelebilir erkek dediler
42 haftalik kiz doguran arkadasimda var:)) bebegin keyfine bagli galiba henuz vakti dolmadigi icin su aralar rahatim canisi ne zaman isterse o zaman gelsin herseyi hazir kafam rahat istedigi zaman gelebilir :KK76:

10 gun once gelebilir erkek dediler
42 haftalik kiz doguran arkadasimda var:)) bebegin keyfine bagli galiba henuz vakti dolmadigi icin su aralar rahatim canisi ne zaman isterse o zaman gelsin herseyi hazir kafam rahat istedigi zaman gelebilir :KK76:

Ben de hep 9 ay 10 gün erkek

9 ay kız diye duydum

Ama dediğin gibi 40 41 de gelen bir sürü arkadaşımın kızı var

37 38 de gele bir sürü erkek bebek var

Canları ne zaman isterse gelsinler yeter ki sağlık olsun

Ben de hep 9 ay 10 gün erkek

9 ay kız diye duydum

Ama dediğin gibi 40 41 de gelen bir sürü arkadaşımın kızı var

37 38 de gele bir sürü erkek bebek var

Canları ne zaman isterse gelsinler yeter ki sağlık olsun

Aynen oyle hediyelik ve süsleri hazir olmadan once inanilmaz stresliydim ya yetistiremezsem diye bide erken gelie falan dediler iyice paniklemistim ama suan herseyimiz hazir cok sukur hayirli zamanda saglikla gelsinler insallah ozletmek istiyolar demekki kendilerini iyice :)

Bilen bilir kv soz.konusu olunca hep.olumsuz taraftayimdir. Ama smdi dusunuorum. Benm bi oglum var. Cocugu olacak evi de 2 saat kadar uzakta bi yerde gidip elin cocugunu gorur gibi gorup geri gelicem. Hastalanir yataklara duserim vallahi. Onlar gelmek istiosa balik iatifi yatmayi da goze almislardir zaten. Gelip on gun kalayim demio bi gece kalip gidicek. Senin torunun olsa yegenin olsa evin uzak olsa aman gelinim annesinde kalio bi iki saat goreyim.gideyim die dusunur muydun?
Csnım bizim onunla düşünce yapılarımız o kadar farklı ki sana anlatamam ben olsam tek giderdim o kadar kalabalık bir eve sorun kayınvalidem neden geliyor değil damadı kısı torunu hepsinin birden gelmesi problem ayrı ayrı gelseler gene lafım Yok

Kizlar ya acayip bir duygu yogunlugu oldu anlayamiyorum oturdum simarik bebekler gibi agliyorum resmen su an. İnsaallah rahatlar icim. Hicbir sebebi yok aglamamin, yolunda gidiyor her sey aslinda, elhamdulillah. Dogum cok yaklasti, onun psikolojik etkisi midir nedir bu sacmalik?! Esim disarda Allah'tan yoksa delirdigimi dusunebilir.
O kadar normalki, hüngür hüngür aglama geliyo sebepsiz, bes dakika sonra normal hayatima devam
Ediyorum hicbisey olmamis gibi :KK70:

Amin inşallah bütün bebişleri korusun. Doğumdan da sakın korkmayın hanımlar. Ben kii canım inanılmaz tatlıdır. Oğlum doğduğu anda bütünn ağrılar anında kesiliyor mucize gibi bir şey. Zaten onun sesini duyunca Leyla gibi oluyorsunuz:KK37: sancı esnasında bi daha çocuk istemiyorum falan diyorsunuz ama bebeğiniz doğunca hepsiiii unutuluyor. O anı bidaha yaşamak için 2. Çocuk düşüncesi falan beliriyor aklımda :-)
Sakın kötü hikayeler anlatankarı da ciddiye almayın doğum mükemmel bi an. İsteyen herkes yaşasın inş.:dua:
Ne tatlisiniz, nasil guzel rahatlatti yazinizi okumak :)

Selam kızlar , Allah razı olsun @bshk1993 bilgi vermiş biraz zor bir Doğum oldu ama şükürler olsun şuan iyiyim..

Cumartesi 9 gibi nişan geldi kırmızı olunca geldik hastaneye açılmam 3 cmdi sancım aşırı değildi eve yolladı sıklaşınca gel dedi.
04:30 gibi geri geldik 5 dk 1 geliyordu düzensiz ritmik değildi.. sancım yiksekdi diye yatış yaptılar. Nst sancı açılma öyle geçirdik zamanı açılmam çok fazla yavaş ilerliyordu öğleden sonra 15:30 kadar 6 cm olmuştı ancak bide oğlum sağolsun başından beri Doğum kanalında olan o kafayı çekince hem açılma hemde kanala girmesini beklemek zorunda kaldık. Daha da zordu.

Ebelere yalvardım suni sancı diye çünkü sıkıldım başka bir hasta da gelince doktorumda gelecekti dr onayı ile suni sancı taktılar , açılma için fitil verdiler , suyu da patlattılar Bebeğin kafasının kanala girmesi lazımdı.

16:20 oğlun dünyaya geldi 3490 olarak 51 cm çok şükür iyi solunum sıkıntısı yaşadığından yanımda değil müşahede alanında kan şekeri de düşük süt sağıp veriyoruz.

Bende iyiyim çok şükür sağlıkla kavuştum gğzel olan herşey zordur.
masallah kuzuya allahin izniyle birlikte saglicakla çıkarsiniz hastaneden allah anali babalı büyutsün insallah

Merhabalar arkadaşlar dün akşam 7 itibarı ile sancilarim 5 dk bir düzenli gelince takibimin yapıldığı hastaneye geldim doğum başlamış 2 saat içinde sezeryana alındım bebeğimin çok ciddi bir sıkıntısı yokmuş hafif derecede solunum sıkıntısı sebebi ile kuvesde şimdi isterdimki bir hafta daha dursun fakat iki kadın doğumcu gitmiş eski ameliyat yerlerim açılmak uzereymis ki zaten 1 hafta daha kalsa büyük olasılıkla benim hayatı tehlikem olurmuş Rabbim en doğru en hayırlı olanı bile Elhamdulillah.
Rabbim buyuk seni büyük bi sınavdan korumuş allahin izniyle birlikte evinize gidersiniz insallah maşallah subhannallah size

O zaman belki seninki tam gününde olur. :) Gerçi bende de söylediklerine ek olarak arada bir kasılma var.Başka bir şey yok :) Ocağın ilk haftasında olur gibi hissediyorum bakalım :) Kimin önce olacak :KK66:
dünden beri kasılmalarım sıklaştı
bebek resmen poposunu havaya kaldırıyor:confused:
göbeğim tepe oluyor
bana da öyle geliyor
eşime göre 8 ocak tahmini:KK70:

Back