2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
günaydınlar olsun güzel anneler
@speedy-gonzales ve minnak123456789minnak minnak123456789minnak hayırlı olsun
Rabbim evlatlarınızı size, sizide onlara hayırlı eylesin inşaallah
ömürleri uzun, bahtları ve yolları açık olsun

Sizlere bir sorum olacaktı hanımlar
benim hep dışarda olan göbek deliğim son bir kaç gündür içine çöktü
yani hamile kalmadan önce ki halini aldı
korkuyorum herşeyi doğum belirtisi zannediyorum
var mı bu konu da bilgisi olan
benimki hala disarda ve orasi yumusak
artik herseyi belirti biliyoruz hamilelik belirtisi aradigimiz gibi

Merhaba
Oğluşunu sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin Rabbim :)
Ben de kızımı bekliyorum artık akşam sabah ne zaman gelirse :)
Allah herkesin evladını bağışlasın ve acılarını göstermesin :dua:
Amin teşekkür ederiz ne zaman gelecekleri belli olmuyor gerçekten 37+5 te geldi miniğim :KK200:

âmin inşallah canım benim allah razı olsun inşallah
rabbim sanada sağlıkla buyutmeyi nasip etsin inşallah..
maşallah sübhanallah rabbim korusun senide aileni inşallah
Amin inşallah bütün bebişleri korusun. Doğumdan da sakın korkmayın hanımlar. Ben kii canım inanılmaz tatlıdır. Oğlum doğduğu anda bütünn ağrılar anında kesiliyor mucize gibi bir şey. Zaten onun sesini duyunca Leyla gibi oluyorsunuz:KK37: sancı esnasında bi daha çocuk istemiyorum falan diyorsunuz ama bebeğiniz doğunca hepsiiii unutuluyor. O anı bidaha yaşamak için 2. Çocuk düşüncesi falan beliriyor aklımda :-)
Sakın kötü hikayeler anlatankarı da ciddiye almayın doğum mükemmel bi an. İsteyen herkes yaşasın inş.:dua:

Merhabalar arkadaşlar dün akşam 7 itibarı ile sancilarim 5 dk bir düzenli gelince takibimin yapıldığı hastaneye geldim doğum başlamış 2 saat içinde sezeryana alındım bebeğimin çok ciddi bir sıkıntısı yokmuş hafif derecede solunum sıkıntısı sebebi ile kuvesde şimdi isterdimki bir hafta daha dursun fakat iki kadın doğumcu gitmiş eski ameliyat yerlerim açılmak uzereymis ki zaten 1 hafta daha kalsa büyük olasılıkla benim hayatı tehlikem olurmuş Rabbim en doğru en hayırlı olanı bile Elhamdulillah.

Gözün aydın hayırlı olsun sağlıkla sıhatle büyüt inşallah

Insanlara sorsan her zaman bahaneleri vardir mutlaka ama ben bir 5 dk tel acmanin bahanesi olmaz diyenlerdenim. Ben de hamileligimde eledim elemeye devam ediyorum hatta hamilelik yokken ve ben tedavi gorurken olmadigini bile bile ikide bir hamile misin yok mu bisey diyenler doguma 9 gun kalmis bir hayirli olsun diyemediler hala. Ama tum bunlar insanlarin sen bisey yapmadan kendini gostermesi belli etmesi oluyor ki cok ta guzel oluyor.
Hamilelik mujdesini verdigim sozde arkadaslarimdan birisi lafi agzima tikip ay sen yine de cok heveslenme bisey oldugunda cok uzulursun demisti de sok olmustum. Bunu ancak benim dr um bir risk gorup te soyleyebilir halbu ki. Ha ona sorsan kuvvetle muhtemel ugurlukedi hamilelik hassasliginda herseyden nem kapiyor der. Hamilelik bana kendi icimde bir hassaslik katti zqman zaman ve yine kendi icimde hallettim disariya yansitmadan. Ama bu tarz seylere baktigimda gayet de objektif yaklastigimi goruyorum ve fikrim de degismeyecek
Bunun aslinda hassasliklada ilgisi yok biliyomusun sen nasil tedaviyle hamile kalmis birine cok umutlanma uzulursun deyip bastan negatif enerji cekebiliyosun, ayni seyi banada yaptilar dusukten bir sene sonra hamile kalinca, fazla sevinme ne olur ne olmaz diyenler. Cok aci gercekten :KK43:

Selam kızlar , Allah razı olsun @bshk1993 bilgi vermiş biraz zor bir Doğum oldu ama şükürler olsun şuan iyiyim..

Cumartesi 9 gibi nişan geldi kırmızı olunca geldik hastaneye açılmam 3 cmdi sancım aşırı değildi eve yolladı sıklaşınca gel dedi.
04:30 gibi geri geldik 5 dk 1 geliyordu düzensiz ritmik değildi.. sancım yiksekdi diye yatış yaptılar. Nst sancı açılma öyle geçirdik zamanı açılmam çok fazla yavaş ilerliyordu öğleden sonra 15:30 kadar 6 cm olmuştı ancak bide oğlum sağolsun başından beri Doğum kanalında olan o kafayı çekince hem açılma hemde kanala girmesini beklemek zorunda kaldık. Daha da zordu.

Ebelere yalvardım suni sancı diye çünkü sıkıldım başka bir hasta da gelince doktorumda gelecekti dr onayı ile suni sancı taktılar , açılma için fitil verdiler , suyu da patlattılar Bebeğin kafasının kanala girmesi lazımdı.

16:20 oğlun dünyaya geldi 3490 olarak 51 cm çok şükür iyi solunum sıkıntısı yaşadığından yanımda değil müşahede alanında kan şekeri de düşük süt sağıp veriyoruz.

Bende iyiyim çok şükür sağlıkla kavuştum gğzel olan herşey zordur.

Hayirli olsun canım gözün aydin masallah pasaya :KK36: Tez vakit evine gecersin insallah saglikla

• Merhabalar arkadaşlar dün akşam 7 itibarı ile sancilarim 5 dk bir düzenli gelince takibimin yapıldığı hastaneye geldim doğum başlamış 2 saat içinde sezeryana alındım bebeğimin çok ciddi bir sıkıntısı yokmuş hafif derecede solunum sıkıntısı sebebi ile kuvesde şimdi isterdimki bir hafta daha dursun fakat iki kadın doğumcu gitmiş eski ameliyat yerlerim açılmak uzereymis ki zaten 1 hafta daha kalsa büyük olasılıkla benim hayatı tehlikem olurmuş Rabbim en doğru en hayırlı olanı bile Elhamdulillah.
  • Gözün aydin canim hayirli olsun Saglikla evinize gidersiniz insallab :KK36:

Bak bunu hiç duymadim:)

10 gun once gelebilir erkek dediler
42 haftalik kiz doguran arkadasimda var:)) bebegin keyfine bagli galiba henuz vakti dolmadigi icin su aralar rahatim canisi ne zaman isterse o zaman gelsin herseyi hazir kafam rahat istedigi zaman gelebilir :KK76:

10 gun once gelebilir erkek dediler
42 haftalik kiz doguran arkadasimda var:)) bebegin keyfine bagli galiba henuz vakti dolmadigi icin su aralar rahatim canisi ne zaman isterse o zaman gelsin herseyi hazir kafam rahat istedigi zaman gelebilir :KK76:

Ben de hep 9 ay 10 gün erkek

9 ay kız diye duydum

Ama dediğin gibi 40 41 de gelen bir sürü arkadaşımın kızı var

37 38 de gele bir sürü erkek bebek var

Canları ne zaman isterse gelsinler yeter ki sağlık olsun

X