• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    115
3. İçtima uyanışından merhaba 😃 mide yanmaları ile uyanıp ilaç alıp uyanıp su içip uyanıp süt içip yatan biriyim. İlaç ortalama 2 saat etki ediyor sonra yeniden yanma başlıyor.
Ay evet aynısıyım en fazla 2 saat etki ediyor sonra yine başlıyor süt de hiç sevmiyorum ya midem bulanıyor içemem

Kızlar 2 saat önce kasılmayla hastaneye geldim sancım 50 üstü çıktı rahim ağzı yumuşamış erken doğum olabilir ama daha 32+4 üm 😢 dua eder misiniz bana 🙏🏻🙏🏻
Canım geçmiş olsun korkma. İlk gebeliğimde 100 olan sancıları bile ertelediler. Kardeşimin de 31. Haftada başlamıştı yüksek sancıları. 36da doğurdu sağlıklı bir şekilde. İnşallah ertelenir zamanını bekler🙏🏻

Kızlar 2 saat önce kasılmayla hastaneye geldim sancım 50 üstü çıktı rahim ağzı yumuşamış erken doğum olabilir ama daha 32+4 üm 😢 dua eder misiniz bana 🙏🏻🙏🏻
İnşallah bebeğiniz daha dayanır ve beklenen haftasına sağlıkla gelir🙏🏻🙏🏻
Dinlenme, magnezyum fln iyi geliyor.
Akciğer geliştirici iğnenizi yaptılar mı?

Açılma yoksa ertelenebiliyor diye biliyorum.

Kızlar 33 . Haftaya yeni girdimm bebek hareketleri eskiye göre azalması normalmii bu haftalar yerleri daralıyormuş olabiliyormuş diye okudum yaşayan varmı? Azalma derkenn hareketlerini sürekli görüyorum sayısal bir azalma değilde ,kuvvetli tekmeler yerine hareketlenmelerr var ,sanki tekme atacak yer yoktaa ayağını itiyor geri çekiyor gibi meselaa🙈umarım anlatabildimm
Merhaba, tam sizin mesajınızın benzerini yazıp danışmaya gelmiştim. Baktım haftalarımız da aynı demek ki bu haftalarda büyüdükçe yavaslıyorlar. 😊 2 gündür ben de güm güm vurmalar değil de küçük kıpırtılar kayma gibi hareketler hissediyorum. Normal sanırım.

Sağlıkla vaktinde kavuşursunuz inşallah bebeğinizle. Sancınız çok yüksek değil. Hastanede müdahaleyle normale döner Allah'ın izniyle içinizi ferah tutun. 💐

Merhaba, tam sizin mesajınızın benzerini yazıp danışmaya gelmiştim. Baktım haftalarımız da aynı demek ki bu haftalarda büyüdükçe yavaslıyorlar. 😊 2 gündür ben de güm güm vurmalar değil de küçük kıpırtılar kayma gibi hareketler hissediyorum. Normal sanırım.
Normaldir diye tahmin ediyorum 🙏🏻çünkü araştırdığıma göre büyüdükçe böle olabiliyormuşş daha ileriki haftadaki bir arkadaşımıza öle oluyorr büyüdükçe pek tekme olmuyor demişti☺️

Isimlere karar verdiniz mi kizlar bizim 1 ay bile kalmadi hala karar veremedik. Ilk kizimin ismi ece miray su aralar nilay falan diyoruz ama nasil sizce

Benim son haftalarimda 100 lerde ciktigi bile olmustu ama hic bisey kullanmadan 39 da dogum yaptim doktor kontrolundeysen hic korkma insallah zamaninda gelir

Isimlere karar verdiniz mi kizlar bizim 1 ay bile kalmadi hala karar veremedik. Ilk kizimin ismi ece miray su aralar nilay falan diyoruz ama nasil sizce
Umay kızımın ismi miray a da uyumlu düşünürseniz Umay da güzel Nilay da güzel. Benimde oğlum olacak bir ay kaldı asla karar veremiyoruz biz de isimsiz kaldık

Umay kızımın ismi miray a da uyumlu düşünürseniz Umay da güzel Nilay da güzel. Benimde oğlum olacak bir ay kaldı asla karar veremiyoruz biz de isimsiz kaldık
Gunlerimiz ayni gozukuyor :) Cok zor gercekten isim secmek umay da cok guzel begeniyorum o ismi de esim feray istiyordu bakalim en son ne olacak, asil ismini begeniyorum ben erkek ism olarak belki fikir olur :)

Normaldir diye tahmin ediyorum 🙏🏻çünkü araştırdığıma göre büyüdükçe böle olabiliyormuşş daha ileriki haftadaki bir arkadaşımıza öle oluyorr büyüdükçe pek tekme olmuyor demişti☺️
Kızlar sizinle aynı haftayız benımki hala tekme tokat girişiyor karnıma bazen yerinden zıplatıyor bazen uyandırıyor peki nu normal mi . Küçük bir bebek de değilll

Nilay da hoş kibar bir isim . Nilaylar hep böyle temiz yüzlü hanım hanımcık oluyor elif gibi.☺️
Bizim kızımız olsaydı elif Asya olurdu

Nilay da hoş kibar bir isim . Nilaylar hep böyle temiz yüzlü hanım hanımcık oluyor elif gibi.☺️
Bizim kızımız olsaydı elif Asya olurdu
Hic tanidigim bir nilay yok kizilcik serbetindeki nilaydan baska 😄 suanlık nilay olucak gibi ama belli olmaz biz zaten isim konusunda cok zorlaniyoruz hep, ilk kizima sezaryene gidecegim gunun gecesi karar vermistik 😄

Back