• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    115
Kızlar sizinle aynı haftayız benımki hala tekme tokat girişiyor karnıma bazen yerinden zıplatıyor bazen uyandırıyor peki nu normal mi . Küçük bir bebek de değilll
Buda normaldir diye düşünüyorum ☺️ her bebek farklı bunun etkisi vardırr bide dediğim gibi benimde 2 gün öncesine kadar öleydi hatta birgün hiç durmadıı sürekli hareket halindeydii.birde pozisyon ile alakalıda olabilir benim 30.haftaya kadar makat gelişti ayaklar aşağıda sürekli tekmee vardı .birde bebek sana doğru döndüğü zamann daha az hissediyormuşun hareketi.Bildiklerim bukadar☺️

İnşallah bebeğiniz daha dayanır ve beklenen haftasına sağlıkla gelir🙏🏻🙏🏻
Dinlenme, magnezyum fln iyi geliyor.
Akciğer geliştirici iğnenizi yaptılar mı?

Açılma yoksa ertelenebiliyor diye biliyorum.
Ciğer geliştirici yapıldı serum devam ediyo bi de

Gunlerimiz ayni gozukuyor :) Cok zor gercekten isim secmek umay da cok guzel begeniyorum o ismi de esim feray istiyordu bakalim en son ne olacak, asil ismini begeniyorum ben erkek ism olarak belki fikir olur :)
Evet asil bende beğeniyorum ama yeğenimin ismi o yüzden koyamıtorum

Hic tanidigim bir nilay yok kizilcik serbetindeki nilaydan baska 😄 suanlık nilay olucak gibi ama belli olmaz biz zaten isim konusunda cok zorlaniyoruz hep, ilk kizima sezaryene gidecegim gunun gecesi karar vermistik 😄
Ya hshhsshsh 😂😂Kızılgöl şerboyu unut😂ben hiç öyle cadı bir Nilay tanımadım 😂

Buda normaldir diye düşünüyorum ☺️ her bebek farklı bunun etkisi vardırr bide dediğim gibi benimde 2 gün öncesine kadar öleydi hatta birgün hiç durmadıı sürekli hareket halindeydii.birde pozisyon ile alakalıda olabilir benim 30.haftaya kadar makat gelişti ayaklar aşağıda sürekli tekmee vardı .birde bebek sana doğru döndüğü zamann daha az hissediyormuşun hareketi.Bildiklerim bukadar☺️
Evett bunu doktorum da söylemişti bi kere ultrasonda o pozısyonda denk geldik . Sırtını dönmüştü yüzü iç karnıma donuktu.
Hareket ediyordu deli gibi ama ben hissetmiyordum hiç doktor pozısyondan dolayı demişti

Ben hala puset bebek arabası almadım karar veremedim kızlar. Puset büyük olsun, araba kabin boy olsun istiyorum.
Çok çeşit var bide sağlam bısey olsun istiyorum nasip olursa diğer çocuk da kullansın her çocukta yenıden alınan şeyler değil çünkü

Ben hala puset bebek arabası almadım karar veremedim kızlar. Puset büyük olsun, araba kabin boy olsun istiyorum.
Çok çeşit var bide sağlam bısey olsun istiyorum nasip olursa diğer çocuk da kullansın her çocukta yenıden alınan şeyler değil çünkü
Prego kullanıyorum ben kabin boy bakanilirsin istersen memnunum şimdilik

Isimlere karar verdiniz mi kizlar bizim 1 ay bile kalmadi hala karar veremedik. Ilk kizimin ismi ece miray su aralar nilay falan diyoruz ama nasil sizce
Bizde karar veremedik özgür ve alp arasındayız hediyelik kolonya yapıyor annem hoşgeldin bebek etiket de bastıracaktı ama isim yok ortada

Son düzenleme:
Ben havaların dengesizliğinden hasta oldum soğuk algınlığı olduğunu düşünüyorum ama kızım ve eşimde hasta idrar yaparken yanma da oluyor çok kötü hissediyorum son dönem olduğu için bebeğe zarar vermez inşallah acile yada kontrole gitmeli miyim bilemedim ateşim yok

Ben havaların dengesizliğinden hasta oldum soğuk algınlığı olduğunu düşünüyorum ama kızım ve eşimde hasta idrar yaparken yanma da oluyor çok kötü hissediyorum son dönem olduğu için bebeğe zarar vermez inşallah acile yada kontrole gitmeli miyim bilemedim ateşim yok
Enfeksiyon yoksa kendi geçer inşallah yoksa antibiyotik yazıyorlar bebeğe geçmesn enfeksiyon diye evde doğal yöntemlerle atlatmaya çalış istersen şimdilik
İdrar yaparken benim de bugünlerde canım çok yanıyor

Back