Buda normaldir diye düşünüyorumKızlar sizinle aynı haftayız benımki hala tekme tokat girişiyor karnıma bazen yerinden zıplatıyor bazen uyandırıyor peki nu normal mi . Küçük bir bebek de değilll

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buda normaldir diye düşünüyorumKızlar sizinle aynı haftayız benımki hala tekme tokat girişiyor karnıma bazen yerinden zıplatıyor bazen uyandırıyor peki nu normal mi . Küçük bir bebek de değilll
Ciğer geliştirici yapıldı serum devam ediyo bi deİnşallah bebeğiniz daha dayanır ve beklenen haftasına sağlıkla gelir
Dinlenme, magnezyum fln iyi geliyor.
Akciğer geliştirici iğnenizi yaptılar mı?
Açılma yoksa ertelenebiliyor diye biliyorum.
benim de senin gibi benimkinin yeri geniş demekKızlar sizinle aynı haftayız benımki hala tekme tokat girişiyor karnıma bazen yerinden zıplatıyor bazen uyandırıyor peki nu normal mi . Küçük bir bebek de değilll
Evet asil bende beğeniyorum ama yeğenimin ismi o yüzden koyamıtorumGunlerimiz ayni gozukuyor :) Cok zor gercekten isim secmek umay da cok guzel begeniyorum o ismi de esim feray istiyordu bakalim en son ne olacak, asil ismini begeniyorum ben erkek ism olarak belki fikir olur :)
Benim de yegenimin ismi asil :)Evet asil bende beğeniyorum ama yeğenimin ismi o yüzden koyamıtorum
Nilay güzel benim de düşündüğüm isimlerden biriydi hem de diger kizinizla uyumluIsimlere karar verdiniz mi kizlar bizim 1 ay bile kalmadi hala karar veremedik. Ilk kizimin ismi ece miray su aralar nilay falan diyoruz ama nasil sizce
Tesekkur ederim :)Nilay güzel benim de düşündüğüm isimlerden biriydi hem de diger kizinizla uyumlu
Canım nasılsınız? Son durumunu merak ettim.Ciğer geliştirici yapıldı serum devam ediyo bi de
Endol diye fitil yapıldı şimdi azaldı sancılar sankiCanım nasılsınız? Son durumunu merak ettim.
Cok gecmis olsun durdururlar sancilari ama dogsada korkmaya gerek yok somucta gelistiler artik hazirlar dogmayaEndol diye fitil yapıldı şimdi azaldı sancılar sanki
Hadi iyi gelir inşallahEndol diye fitil yapıldı şimdi azaldı sancılar sanki
Hayırlı olsun darısı başımızaBizde isim olarak arada kalmistik Tuğkana karar verdikaslında Göktuğ du ama baktik cok var
Ya hshhsshshHic tanidigim bir nilay yok kizilcik serbetindeki nilaydan baskasuanlık nilay olucak gibi ama belli olmaz biz zaten isim konusunda cok zorlaniyoruz hep, ilk kizima sezaryene gidecegim gunun gecesi karar vermistik
![]()
Evett bunu doktorum da söylemişti bi kere ultrasonda o pozısyonda denk geldik . Sırtını dönmüştü yüzü iç karnıma donuktu.Buda normaldir diye düşünüyorumher bebek farklı bunun etkisi vardırr bide dediğim gibi benimde 2 gün öncesine kadar öleydi hatta birgün hiç durmadıı sürekli hareket halindeydii.birde pozisyon ile alakalıda olabilir benim 30.haftaya kadar makat gelişti ayaklar aşağıda sürekli tekmee vardı .birde bebek sana doğru döndüğü zamann daha az hissediyormuşun hareketi.Bildiklerim bukadar
![]()
Prego kullanıyorum ben kabin boy bakanilirsin istersen memnunum şimdilikBen hala puset bebek arabası almadım karar veremedim kızlar. Puset büyük olsun, araba kabin boy olsun istiyorum.
Çok çeşit var bide sağlam bısey olsun istiyorum nasip olursa diğer çocuk da kullansın her çocukta yenıden alınan şeyler değil çünkü
Bizde karar veremedik özgür ve alp arasındayız hediyelik kolonya yapıyor annem hoşgeldin bebek etiket de bastıracaktı ama isim yok ortadaIsimlere karar verdiniz mi kizlar bizim 1 ay bile kalmadi hala karar veremedik. Ilk kizimin ismi ece miray su aralar nilay falan diyoruz ama nasil sizce
Enfeksiyon yoksa kendi geçer inşallah yoksa antibiyotik yazıyorlar bebeğe geçmesn enfeksiyon diye evde doğal yöntemlerle atlatmaya çalış istersen şimdilikBen havaların dengesizliğinden hasta oldum soğuk algınlığı olduğunu düşünüyorum ama kızım ve eşimde hasta idrar yaparken yanma da oluyor çok kötü hissediyorum son dönem olduğu için bebeğe zarar vermez inşallah acile yada kontrole gitmeli miyim bilemedim ateşim yok