- 30 Haziran 2017
- 247
- 159
Bende yarın 35+1 oluyorum bakalım hangimizin bebeği erkenci benimki ancak Ocak 15 ten sonra doğar gibi daha geçmiş sizinkinden Rabbim hayırlı zamanda veresin kucağımıza inşgeliyor
Canim adet agrisi degil yalanci sanci belden saniyelik oluyo 1 kackez tekrarlar beni cok yokluyo sAncilar cok farkli insan anlar gelip gidiyo diye sabit olmadgi icnBende adet agrilari gibi agrilar var yalanci sancilarmis ama kimisi normal sanciyi bile hissetmiyo belki sendr oylesindir
Canim adet agrisi degil yalanci sanci belden saniyelik oluyo 1 kackez tekrarlar beni cok yokluyo sAncilar cok farkli insan anlar gelip gidiyo diye sabit olmadgi icn
Benim bel kasik vajina bacak ve dizler komple orkestra halinde agriyo saolsunlar
Anlik halk dilinde bicak saplanmasi denilen aci agri karisimi hatta bazen elektrik çarpıyomus gibi falan acayip seyler oluyo adi sancimidir baska biseymidir bilemiyorum dogum zamani kiyaslamasini yapabilirim ancak daha once yasamadigim icin
Doğum sancısında mutlaka anlarsın canım.
acaba mı dedirtmiyor çünkü.
Yok canim zaten bilemeyebilirsin yasamadigindan dolayi acaba omu diye insan korkuyodaBenim bel kasik vajina bacak ve dizler komple orkestra halinde agriyo saolsunlar
Anlik halk dilinde bicak saplanmasi denilen aci agri karisimi hatta bazen elektrik çarpıyomus gibi falan acayip seyler oluyo adi sancimidir baska biseymidir bilemiyorum dogum zamani kiyaslamasini yapabilirim ancak daha once yasamadigim icin
Yok canim zaten bilemeyebilirsin yasamadigindan dolayi acaba omu diye insan korkuyoda
Sagsalim kucaklarimiza aliriz ins aminRahatim o konuda annemle heran birlikteyim cunku bisi olursa ben anlamasamda o anlar diyorum :))
Dogum sancisiyla kiyaslamiyorum zaten suankini onun apayri olucagi kesin :) agrim ve anlik acilarim oluyo onun yalanci sancilar oldugunu soyluyolar arkadas yalanci sancininda farkli oldugunu soyledide kıyaslama yapamıyorum bilmedigim icin diyorum sancimi nornal agrimi diye :) bilmeyince cevren ne diosa oyle saniosun :)
Allah analı babalı büyütsün canım. Sütünde gelir inşallah sağlıkla, mutlulukla büyütürsün inşallah bebişini.. Darısı bizlerin başınaSelam kızlar. Bende bugün sabaha karşı 3.30 da normal doğum ile oğluşumu kucağıma aldım. Akşam 10 da biranda suyum geldi sonra hastanede suni sancı verildi 3 saatlik sürede doğum gerçekleşti çok şükür. 2910 gram 49 cm doğdu 38+0 da. Eve geçtik biz. Yalnız ilk başta emdi ama şuan emmiyor sütümde yok gibi birkaç damla geliyor sadece o yüzden mama veriyoruz. İnşallah sağlıkla atlatırım bu süreci ve sütüm gelir. Darısı sizlere. Hepiniz dualarımdasınız :*
Ekledim bile kuzum bugün bi arkadaş doğum yapacaktı onu unuttum ama neyse hatırlatır kendini sanırımVeeeeeee 14 annemizde geldi sağlıkla sıhhatle inşallah @MeLoDi :)
Aynen canım bu işler hiç belli olmuyorki bebişler nezmaan isterse ozaman gelicekler saglıkla dogsunlar da artık ne zaman gelirlerse diyorum benim ki doğum kanalına girmemis henüz ama baş asağı dönmüs aralık bi bitsin önce 37.haftayı bi görelim sonraa nezman gelirlerse
Ekledim bile kuzum bugün bi arkadaş doğum yapacaktı onu unuttum ama neyse hatırlatır kendini sanırım
Canım ben bakınmaya başladım bir iki isim önerdiler memorialde. Doktoruma da danışacağım onun da yeni torunu oldu çünkü :) isimleri netleştirince yazarım mutlakaGunaydin guzel anneler
Malum bebeklerimizden dogan da cok dogmayi bekleyen de.
Istanbul Anadolu yakasinda oturan arkadaslar hic cocuk dr u arastirdiniz mi?
Nereye ve kime goturmeyi dusunuyorsunuz?
Bu arafaValentinusNF sen de bu Anadolu yakasinda oturuyordun degil mi? Ne zamandir yoksun hersey yolundadir umarim