2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Bende adet agrilari gibi agrilar var yalanci sancilarmis ama kimisi normal sanciyi bile hissetmiyo belki sendr oylesindir
Canim adet agrisi degil yalanci sanci belden saniyelik oluyo 1 kackez tekrarlar beni cok yokluyo sAncilar cok farkli insan anlar gelip gidiyo diye sabit olmadgi icn

Canim adet agrisi degil yalanci sanci belden saniyelik oluyo 1 kackez tekrarlar beni cok yokluyo sAncilar cok farkli insan anlar gelip gidiyo diye sabit olmadgi icn

Benim bel kasik vajina bacak ve dizler komple orkestra halinde agriyo saolsunlar

Anlik halk dilinde bicak saplanmasi denilen aci agri karisimi hatta bazen elektrik çarpıyomus gibi falan acayip seyler oluyo adi sancimidir baska biseymidir bilemiyorum dogum zamani kiyaslamasini yapabilirim ancak daha once yasamadigim icin

Doğum sancısında mutlaka anlarsın canım.
acaba mı dedirtmiyor çünkü.

Doğum sancısında mutlaka anlarsın canım.
acaba mı dedirtmiyor çünkü.

Dogum sancisiyla kiyaslamiyorum zaten suankini onun apayri olucagi kesin :) agrim ve anlik acilarim oluyo onun yalanci sancilar oldugunu soyluyolar arkadas yalanci sancininda farkli oldugunu soyledide kıyaslama yapamıyorum bilmedigim icin diyorum sancimi nornal agrimi diye :) bilmeyince cevren ne diosa oyle saniosun :)

Yok canim zaten bilemeyebilirsin yasamadigindan dolayi acaba omu diye insan korkuyoda

ben hep yalancı sancıyı ayırt etmek için şekil değiştirdim yatıyorsam kalktım sola dönüksem sağa döndüm gibi en şiddetlisinden sıcak duş aldım zaten en gğzel etki edende bana bu oldu daha girer girmez karnım yumuşadıysa anlıyorum ki değil yasa çıkınca işte.

Bi yerde şunu da okUdm yalancı sancı ağrıdan ziyaden rahatsızlık verirmiş o anda kendini rahatsız huzursuz hissedermişsin

Allah analı babalı büyütsün canım. Sütünde gelir inşallah sağlıkla, mutlulukla büyütürsün inşallah bebişini.. Darısı bizlerin başına

Canım benimki de doğum kanalına girmemiş oluyor demi

Doktor şunu dedi

Kafası tam rahim ağzına dayanmış
Rahim ağzı kapalı
Rahim ağzı kalın daha

Canım ben bakınmaya başladım bir iki isim önerdiler memorialde. Doktoruma da danışacağım onun da yeni torunu oldu çünkü :) isimleri netleştirince yazarım mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…