Neyse ki bir duşluk zaman varmış
Ayy artık okuya okuya kafam allak bullak oldu
Bu annelerimiz internet yokken nasıl öğrenmiş bunca şeyi gerçekten merak ediyorum :)
Ben 12 yıl önce bel fıtığından ameliyat olmuştum
Şimdi tekrardan bel fıtığıyim
O kadar herşeyi tek tek doktora soran ben bunu hiç bir zaman sormamışım
Normal doğum yapmama mani midir acaba
verdigin bilgiler icin tesekkur ederim.buscopan ve igne serum banada verildi.bunlarla agriyi hafifletebiliriz.ama tas dusmedikce agriyo geciremeyiz dedi.normal dogumu istersen bekleyebiliriz bi sakincasi yok dedi zaten.dun gece allaha sukur sancim olmayinca gidebildigi kadar beklemek istiyorum bende.o yuzden bu sabah sezaryani iptal ettik bakalim.bundan sonrasi nasip artik.
Çok teşekkür ederim canım mutlaka bakarım. Çocuk doktorunun en önemli özellikleri sevecen ve ilgili olması inşallah Ataşehir şubesindedir :)Canim benim arkadasim memoriol de dr hem kendisi iki cocuk annesi hemde bir donem karabük ilinde doktorluk yapti devlette iken bile ciddi bir hayran kitlesi vardi cok sevecen ve cok iyi bir doktor oldugu soylenir.nihal madak binboga ismi ancak hangisi memorial de bilemiyorum bir bakin isterseniz .......
Bilim bile ikiye ayrılmış durumdaValla deneme yanılma yapmışlar bence de:)
Bu arada sen yine de doktoruna sor. Hayır asla suya bile girme yürüme sakin birileri kucaklayip gelsin diyen doktor da var
Nasıl bir şeyse bu hamilelik doktorlar ebeler bile farkli farklı.
Hep diyorum herkes kendi Doktorunu dinlesin
En basitinden bi doktor göbek bağı dusmeden banyo asla diyor
Diğer dktor yok sıkıntı olmaz diyor
Ameliyat olayını bilemedim valla
Yani evet canım benim başı biraz daha sağda sadece seninkinden kalın ve kapalı oldugu için daha basını sokmamısss yani pozisyon olarak baş aşağı korkma.Canım benimki de doğum kanalına girmemiş oluyor demi
Doktor şunu dedi
Kafası tam rahim ağzına dayanmış
Rahim ağzı kapalı
Rahim ağzı kalın daha
aynı benim durum kafası aşağıda ama sağda doğum kanalına tam girmemişYani evet canım benim başı biraz daha sağda sadece seninkinden kalın ve kapalı oldugu için daha basını sokmamısss yani pozisyon olarak baş aşağı korkma.
canim benimde malesef tasla ilgili mazim var.ilk sanci vurunca ilk bebek oluncada acaba tasmi dogum sancisimi karistiriyo insan.bakalim suanlik beklemeye karar verdik.hepimiz icin hakkimizda hayirlisi.saglikla bebislerimizi kucagimiza alalim insallah.Rica ederim ne demek. Sürekli ağrı olacak diye bir şey yok, hiç kendini sıkıntıya sokma. Eğer normal doğum istiyosan sırf bunun için sezeryan olmaman için yazdım. Taş ağrısı zor, ben hamilelikten önce de düşürdüm ama hamileyken büyüyor ve genelde düşmüyor. Allahtan senin hamileliğinin son zamanına denk geldi, için rahat olsun. Umarım gönlünden geçen şekilde bir doğum olur ve bebeğin sağlıkla gelir :)
Bilim bile ikiye ayrılmış durumda
En iyisi kendi vicdanımızı dinlemek galiba
Ben göbek bağı düşmeden yıkamam muhtemelen :)
Ben aynı konuyu sünnet içinde yaşıyorum
Kimi hemen yaptir diyo
Kimi sonra yaptır diyo
Ben bu konuda Peygamber efendimizi dinleyecegim galiba :)
Yani evet canım benim başı biraz daha sağda sadece seninkinden kalın ve kapalı oldugu için daha basını sokmamısss yani pozisyon olarak baş aşağı korkma.
7. Gün yapılmasını uygun görmüş canımAynen oyleeeee resmen her konuda farklı görüş var
Peygamber Efendimiz ne demiş cnaim sünnet konusunda
7. Gün yapılmasını uygun görmüş canım
canım benim suan bende ayni durumdayim gunduzleri pitir pitir ben uyuyana kadar taki sabah uyandigimda haraket yok bende o hareket edene kadar korkuyorum hareket ettiginde ancak rahatliyorum bazen pat pat vuruyorum sen uyuyormusun diye :)Günaydın güzel anneler
Bebeğini kucağına alan anneleri tebrik ediyorum
Darısı zamanı geldiğinde bizim başımıza :)
Kızlar Size iki sorum olacak
1. Benim bebeğim önceleri hareketleri ile uyandırırdı gece şimdilerde benle yatıp benle kalkıyor yani sanki hareketleri yavaşladı gibi
Gün içerisinde oldukça hareketli ama geceleri tırsar oldum
2. Sanci dan önce suyumuz gelirse hemen hastaneye mi gitmeliyiz
Yoksa bir duş alacak vaktimiz var mı?
Acaba benimki kaç kilodur çok merak ediyorum göbeğime göre 1 buçuk ancak vardır
Canım geçmiş olsun dikkat etmeliyiz artık adım atarken. Ben de evde uçuyordum bugün ayağıma halı takıldı :)hayırlı günler hanimlar
ben bugün hastaneye gittim tahlil yapti bir hafta sonraya randevu verdi bu arada bezmialem hastanesine gittim.... doç doktordu muayene ucretli 60 tl ve dogumda ücretli 1120 tl sezeryan ücreti .. bebegimin herseyi normal cikti hamdolsun 2 650 gm olmuş hergun balli sut ve muz yiyorum bebegin kilosunu artiriyor bayada etki etti pazartesi gunu 2 buçuk kilo idi ,henüz doğum için gün verilmedi muhtemelen haftaya ... tansiyonum yüksek cikti yolda giderken düştüm agrim oldu stres yasadim oturdum dinlendim hastanede normale geldi eve geldim .. inşallah herkez iyidir hepimizin hakkinda hayirli dogumlar olsun inşallah sağlıkla kucagimiza almak nasip olsun bebislerimizi ...
Bilim bile ikiye ayrılmış durumda
En iyisi kendi vicdanımızı dinlemek galiba
Ben göbek bağı düşmeden yıkamam muhtemelen :)
Ben aynı konuyu sünnet içinde yaşıyorum
Kimi hemen yaptir diyo
Kimi sonra yaptır diyo
Ben bu konuda Peygamber efendimizi dinleyecegim galiba :)
Csnım annem de bel fıtığı ameliyatı olmıstı ameliyattan 9 sene Sonra kardeşimi sezeryan ile doğurabildi doktor normal dogım vermemiş ama iyisini doktorun bilir tabi kiNeyse ki bir duşluk zaman varmış
Ayy artık okuya okuya kafam allak bullak oldu
Bu annelerimiz internet yokken nasıl öğrenmiş bunca şeyi gerçekten merak ediyorum :)
Ben 12 yıl önce bel fıtığından ameliyat olmuştum
Şimdi tekrardan bel fıtığıyim
O kadar herşeyi tek tek doktora soran ben bunu hiç bir zaman sormamışım
Normal doğum yapmama mani midir acaba