2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Valla deneme yanılma yapmışlar bence de:)

Bu arada sen yine de doktoruna sor. Hayır asla suya bile girme yürüme sakin birileri kucaklayip gelsin diyen doktor da var

Nasıl bir şeyse bu hamilelik doktorlar ebeler bile farkli farklı.

Hep diyorum herkes kendi Doktorunu dinlesin

En basitinden bi doktor göbek bağı dusmeden banyo asla diyor

Diğer dktor yok sıkıntı olmaz diyor

Ameliyat olayını bilemedim valla

Rica ederim ne demek. Sürekli ağrı olacak diye bir şey yok, hiç kendini sıkıntıya sokma. Eğer normal doğum istiyosan sırf bunun için sezeryan olmaman için yazdım. Taş ağrısı zor, ben hamilelikten önce de düşürdüm ama hamileyken büyüyor ve genelde düşmüyor. Allahtan senin hamileliğinin son zamanına denk geldi, için rahat olsun. Umarım gönlünden geçen şekilde bir doğum olur ve bebeğin sağlıkla gelir :)

Çok teşekkür ederim canım mutlaka bakarım. Çocuk doktorunun en önemli özellikleri sevecen ve ilgili olması inşallah Ataşehir şubesindedir :)

Bilim bile ikiye ayrılmış durumda
En iyisi kendi vicdanımızı dinlemek galiba
Ben göbek bağı düşmeden yıkamam muhtemelen :)
Ben aynı konuyu sünnet içinde yaşıyorum
Kimi hemen yaptir diyo
Kimi sonra yaptır diyo
Ben bu konuda Peygamber efendimizi dinleyecegim galiba :)

Günaydın güzel anneler. Bende şimdi hazırlanıp bebeğimi görmeye gideceğim.. Bakalım bebeğim doğum kanalına girmişmi.

Buarada gece uyandım kendi kendime gülmem geldi ya. Dedim hamilelikten önce acaba bu hamilelik belirtisimi , şu hamilelik belirtisi mi diyordum. Şimdide herşeye acaba bu doğum belirtisimi diyorum.. =)

Canım benimki de doğum kanalına girmemiş oluyor demi

Doktor şunu dedi

Kafası tam rahim ağzına dayanmış
Rahim ağzı kapalı
Rahim ağzı kalın daha
Yani evet canım benim başı biraz daha sağda sadece seninkinden kalın ve kapalı oldugu için daha basını sokmamısss yani pozisyon olarak baş aşağı korkma.

canim benimde malesef tasla ilgili mazim var.ilk sanci vurunca ilk bebek oluncada acaba tasmi dogum sancisimi karistiriyo insan.bakalim suanlik beklemeye karar verdik.hepimiz icin hakkimizda hayirlisi.saglikla bebislerimizi kucagimiza alalim insallah.

Aynen oyleeeee resmen her konuda farklı görüş var
Peygamber Efendimiz ne demiş cnaim sünnet konusunda

canım benim suan bende ayni durumdayim gunduzleri pitir pitir ben uyuyana kadar taki sabah uyandigimda haraket yok bende o hareket edene kadar korkuyorum hareket ettiginde ancak rahatliyorum bazen pat pat vuruyorum sen uyuyormusun diye :)

hayırlı günler hanimlar
ben bugün hastaneye gittim tahlil yapti bir hafta sonraya randevu verdi bu arada bezmialem hastanesine gittim.... doç doktordu muayene ucretli 60 tl ve dogumda ücretli 1120 tl sezeryan ücreti .. bebegimin herseyi normal cikti hamdolsun 2 650 gm olmuş hergun balli sut ve muz yiyorum bebegin kilosunu artiriyor bayada etki etti pazartesi gunu 2 buçuk kilo idi ,henüz doğum için gün verilmedi muhtemelen haftaya ... tansiyonum yüksek cikti yolda giderken düştüm agrim oldu stres yasadim oturdum dinlendim hastanede normale geldi eve geldim .. inşallah herkez iyidir hepimizin hakkinda hayirli dogumlar olsun inşallah sağlıkla kucagimiza almak nasip olsun bebislerimizi ...

Canım geçmiş olsun dikkat etmeliyiz artık adım atarken. Ben de evde uçuyordum bugün ayağıma halı takıldı :)
Ocak 15ten sonra olur muhtemelen doğumun. Hayırlısı olsun :)

Bu konuda bende muallaktayim ya yengemle konustuk hatta eskiden doktorlar hemen yaptirin diyodu ama simdi biraz bekleyin yamuk olabiliyo cok küçük olduğu zaman diyomus

7. gunu hem sac trasini hemde sunnetini yaptırmak istiyodum ama suan kaldim oyle

Csnım annem de bel fıtığı ameliyatı olmıstı ameliyattan 9 sene Sonra kardeşimi sezeryan ile doğurabildi doktor normal dogım vermemiş ama iyisini doktorun bilir tabi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…