2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Hanımlar günaydın bildirimleri tek tek okuyamadım ama genel olarak yazayım. Benim önce suyum geldi sabaha karşı 4 gibi . Resmen içimde bir balon patladığını hissetim . Sızıntı şeklinde gelmeye başlayınca Doğum başladığını anladım ve inanılmaz heyecanlandım, aynı zamanda da korktum . Çünkü prematüre doğacaktı yavrum . Suyum ara ara geldi ve yaklaşık 2 saat sonra adet sancısı tarzında ağrım olmaya başladı . Gitgide sıklaştı ve şiddetlendi . Saat 8 de hastaneye gittik , 3 cm açılmam vardı hemen yatış yapıldı . Saat 10 itibariyle açılmam 5 cm ve ağrılarım çok şiddetliydi ve 2 saat sonra 9 cm açılmayla doğumhaneye alındım ve yavrum hemen doğdu Allah sabrını gerçekten veriyor ama insan yapamadan anlayamıyormuş , anneliğin ne kadar kutsal olduğunu Doğum esnasında daha da iyi anladım . Allah hepinizin yardımcısı olsun , çok öpüyorum​

Acaba benimki kaç kilodur çok merak ediyorum göbeğime göre 1 buçuk ancak vardır

Hayırlı olsun canım maşallah ikinize de sağlıkla büyüsün inşallah sütün kaynar ya hiç merak etme

Aynı benim tarifim ya bir insanın diz kapakları neden ağrır ya kendimi çürümüş hissediyorum artık

Günaydın herkesee. Bizim de görüş günümüz yarın. Şimdiye kadar hep 2 doktora gittim dönüşümlü olarak. Biri çok pimpirikli diğeri çok rahat. Yaşadığım yerde en iyi denilen 2 doktor. Başka seçeneğim yok yani.

Pimpirikli olan suyun çok az demişti. Böyle giderse bebek strese girip boğulabilir dedi. Hep kontrol edicez dedi
Diğerine gittim suyun yeterli dedi 2 hafta önce.
Artık hangisine göre hareket edeceğimi şaşırdım

İçini rahat tut canım sen rahat olana bak diğeri neden o kadar pimpirikli acaba sezaryn yanlisi mı ben rahat doktorları daha çok severim

İçini rahat tut canım sen rahat olana bak diğeri neden o kadar pimpirikli acaba sezaryn yanlisi mı ben rahat doktorları daha çok severim

İkisi de mecbur kalmadıkça sezaryen olmaz diyor ama. Allah bilir.
Pimpirikli olan kalp atışını duyduğumuzdan beri hep bi sıkıntıdan bahsediyor. Yok beyninde sıvı yok gelişim geriliği vs dedi. Şimdi her şey normal haftasıyla uyumlu bu seferde suyu çok çok az dedi.
Rahat olana gidince de acaba bi sorun var mıdır diye tereddütte kalıyoruz.
Pimpirikli olanın stratejisi bu sanırım insanı bağlıyor kendine.. Eşimde onu dinliyor suyun az su iç deyip duruyor. Tuvaletten çıkamaz oldum..

Suyun azsa ( ki bence normal )

Ayva armut ve havuç kesin ye :)

Sudan daha etkili

Canım ben bakınmaya başladım bir iki isim önerdiler memorialde. Doktoruma da danışacağım onun da yeni torunu oldu çünkü :) isimleri netleştirince yazarım mutlaka
Canim benim arkadasim memoriol de dr hem kendisi iki cocuk annesi hemde bir donem karabük ilinde doktorluk yapti devlette iken bile ciddi bir hayran kitlesi vardi cok sevecen ve cok iyi bir doktor oldugu soylenir.nihal madak binboga ismi ancak hangisi memorial de bilemiyorum bir bakin isterseniz .......

verdigin bilgiler icin tesekkur ederim.buscopan ve igne serum banada verildi.bunlarla agriyi hafifletebiliriz.ama tas dusmedikce agriyo geciremeyiz dedi.normal dogumu istersen bekleyebiliriz bi sakincasi yok dedi zaten.dun gece allaha sukur sancim olmayinca gidebildigi kadar beklemek istiyorum bende.o yuzden bu sabah sezaryani iptal ettik bakalim.bundan sonrasi nasip artik.

Günaydın güzel anneler
Bebeğini kucağına alan anneleri tebrik ediyorum
Darısı zamanı geldiğinde bizim başımıza :)
Kızlar Size iki sorum olacak
1. Benim bebeğim önceleri hareketleri ile uyandırırdı gece şimdilerde benle yatıp benle kalkıyor yani sanki hareketleri yavaşladı gibi
Gün içerisinde oldukça hareketli ama geceleri tırsar oldum
2. Sanci dan önce suyumuz gelirse hemen hastaneye mi gitmeliyiz
Yoksa bir duş alacak vaktimiz var mı?

Yerleri daraldı yüzde 90 uyuyorlar bana normal geliyor ama sen yine de doktoruna sor

Her zaman sancı arti su gelmesi olmayabiir. Durup dururken bir anda su gelebilir.
Bi duş alacak zaman vardır ama sonra doğru hastane sancim yok ama demiyoruz:) )

Su geldikten sonra 12 18 saat bebek kalabilir der bizim ebe

Banu çiftçi de 24 saat diyor

Ama enfeksiyon riski çok fazla o yüzden bi duş alıp hemen hastane:)

Neyse ki bir duşluk zaman varmış
Ayy artık okuya okuya kafam allak bullak oldu
Bu annelerimiz internet yokken nasıl öğrenmiş bunca şeyi gerçekten merak ediyorum :)
Ben 12 yıl önce bel fıtığından ameliyat olmuştum
Şimdi tekrardan bel fıtığıyim
O kadar herşeyi tek tek doktora soran ben bunu hiç bir zaman sormamışım
Normal doğum yapmama mani midir acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…