2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Selam kızlar. Bende bugün sabaha karşı 3.30 da normal doğum ile oğluşumu kucağıma aldım. Akşam 10 da biranda suyum geldi sonra hastanede suni sancı verildi 3 saatlik sürede doğum gerçekleşti çok şükür. 2910 gram 49 cm doğdu 38+0 da. Eve geçtik biz. Yalnız ilk başta emdi ama şuan emmiyor sütümde yok gibi birkaç damla geliyor sadece o yüzden mama veriyoruz. İnşallah sağlıkla atlatırım bu süreci ve sütüm gelir. Darısı sizlere. Hepiniz dualarımdasınız :*
Ya tek tek Doğum haberleri geliyor bakalım sıra ne zaman bize gelecek hayırlı uğurlu olsun csnom darısı başımıza

speedy-gonzales speedy-gonzales bir sonraki sıra kimde yazmışsın okudugum an çok heyecanlandım, sıra normalde ocağın ilk haftasını gösteren anne adaylarında yani bizdeeee:rolleyes:
B bshk1993 hayırlı olsun canım bebeğin, ne güzel bi çabukta almışsın kucağına, sağlıkla büyütün inşallah hiç üzme kendini elbet gelicek sütün sen devam et emzirmeye.

Selam kızlar. Bende bugün sabaha karşı 3.30 da normal doğum ile oğluşumu kucağıma aldım. Akşam 10 da biranda suyum geldi sonra hastanede suni sancı verildi 3 saatlik sürede doğum gerçekleşti çok şükür. 2910 gram 49 cm doğdu 38+0 da. Eve geçtik biz. Yalnız ilk başta emdi ama şuan emmiyor sütümde yok gibi birkaç damla geliyor sadece o yüzden mama veriyoruz. İnşallah sağlıkla atlatırım bu süreci ve sütüm gelir. Darısı sizlere. Hepiniz dualarımdasınız :*
Gözünaydın canım rabbim analı babalı büyütsün senin adına cok sevindim

Maşallah canim.Günlerimiz kilolarımiz yakin :)

Ama ocak ilk haftası demeseydin iyiydi:)

Benimkinin de başı rahim ağzına dayanmış ama.rahim ağzı kapali ve kalın o yüzden daha var doğum yakın değil dedi :)
Aynen canım bu işler hiç belli olmuyorki bebişler nezmaan isterse ozaman gelicekler saglıkla dogsunlar da artık ne zaman gelirlerse diyorum benim ki doğum kanalına girmemis henüz ama baş asağı dönmüs aralık bi bitsin önce 37.haftayı bi görelim sonraa nezman gelirlerse

Aa sipaydi sen benle ayni gun diilmiydin nasil ayin 3 u gosteriyo:oha::skandal:

Vazgeçtim senle doğurmaktan :emir_bebek:
dedim atraksiyon olsun azıcık..
Hep senşn yüzünden sat ile kafamı karıştırdn

speedy-gonzales speedy-gonzales bir sonraki sıra kimde yazmışsın okudugum an çok heyecanlandım, sıra normalde ocağın ilk haftasını gösteren anne adaylarında yani bizdeeee:rolleyes:
B bshk1993 hayırlı olsun canım bebeğin, ne güzel bi çabukta almışsın kucağına, sağlıkla büyütün inşallah hiç üzme kendini elbet gelicek sütün sen devam et emzirmeye.

Evet şuan kulak ağrımdan çocuğu çekip çıkartasım var ama gel gör çokta acele etmesin istiyorum:anne:

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar, ben bu sabah saat 5 civarı doğum yaptım.
Kendi sancimla vajinal doğum.
Dikiş ağrısı çekiyorum suan.
Minnagim iyi. Çok şükür.
Doğduktan sonra emdi ama sabah a karşı memeyi bıraktı. Ağzına almio.
Uyuyo sürekli.
Gaz tis ve kakasını yaptı.
3 kilo 50 gr doğdu.
Rabbim herkese nasip etsin. Çok güzel bir şey. Eve gitmek için can atıyorum ama daha burdayım. Yarın belki. .
Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Hayırlı sağlıklı evlat olsun

Bebeğine kavuşan arkadaşları tebrik ediyorum. Gözünüz aydın..:KK200: darısı bizim başımıza.

Çok mutluyum. Ablam yıllardır hamile kalmak için uğraşıyordu ve çok şükür şuanda hamile.:anneadayı: Dualarınızı bekliyorum inşallah kalp atışını da görür ve kucağına almakta nasip olur.:anne:

Buarada bugün kontrolüm var diye doktora gittim meğer randevum yarınmış. :dondurma:
Boşu boşuna gittim, herneyse yürüyüş oldu bana. Kızlar benim hiç doğum sancılarım yok sanki ya. Böyle bi kaç saat içinde olan bişey mi yoksa doğumdan bir kaç gün önce ağrıların başlamasımı gerekiyor. :işsiz:

Bebeğine kavuşan arkadaşları tebrik ediyorum. Gözünüz aydın..:KK200: darısı bizim başımıza.

Çok mutluyum. Ablam yıllardır hamile kalmak için uğraşıyordu ve çok şükür şuanda hamile.:anneadayı: Dualarınızı bekliyorum inşallah kalp atışını da görür ve kucağına almakta nasip olur.:anne:

Buarada bugün kontrolüm var diye doktora gittim meğer randevum yarınmış. :dondurma:
Boşu boşuna gittim, herneyse yürüyüş oldu bana. Kızlar benim hiç doğum sancılarım yok sanki ya. Böyle bi kaç saat içinde olan bişey mi yoksa doğumdan bir kaç gün önce ağrıların başlamasımı gerekiyor. :işsiz:
Ablana cok sevindim canim bizim adimiza da tebrik et. Insallah o da bizim gibi gun sayacak :KK66:

Tebrikler gözün aydın sağlıkla güzel günlerde büyüt inşlhh valla ne güzel bebekler çoğaldı artık hergün iki bebek haberi diye gider inşallah

Kızlar yorumları okuyamdım baya birikmiş fırsatım olunca tek tek okucam İnşAllah yeni bebeklerimiz olduysa şimdiden hayırlı uğurlu olsun: )) bizi sorarsanız biz iyiyiz çok şükür doğumumuz biraz zor geçti suyumuz azdı o yuzden doğumu hızlandırmak zorunda kaldık suni sancı verdiler epidural oldum ama tam uyusmadan 9 cm e ulaştı acılmam ağrıların bir çoğunu hissettim epidural isteyen arkadaşlar sizde doğum cok ilerlemden 4 cm de yaptırın ne olur ne olmaz :)) daha sütüm gelmedi Sütüm gelmesi için ne yapmam lazım tecrubeli anneler fikirlerinize ihtiyacım var

Maşallah canım. Allah analiz babalık büyütsün inşallah bebeğini. Süt için bol bol emzir. Bebek emdikce gelir süt.

Gözün aydın canım. Ne güzel hemen eve gecmişsiniz. Allah analiz babalı büyütsün bebeğini inşallah

Bende adet agrilari gibi agrilar var yalanci sancilarmis ama kimisi normal sanciyi bile hissetmiyo belki sendr oylesindir

Maşallah canım ablana. İnşallah sağlıkla alır bebeğini kucağına

X