2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ya tek tek Doğum haberleri geliyor bakalım sıra ne zaman bize gelecek hayırlı uğurlu olsun csnom darısı başımıza

speedy-gonzales bir sonraki sıra kimde yazmışsın okudugum an çok heyecanlandım, sıra normalde ocağın ilk haftasını gösteren anne adaylarında yani bizdeeee
B bshk1993 hayırlı olsun canım bebeğin, ne güzel bi çabukta almışsın kucağına, sağlıkla büyütün inşallah hiç üzme kendini elbet gelicek sütün sen devam et emzirmeye.

Gözünaydın canım rabbim analı babalı büyütsün senin adına cok sevindim

Aynen canım bu işler hiç belli olmuyorki bebişler nezmaan isterse ozaman gelicekler saglıkla dogsunlar da artık ne zaman gelirlerse diyorum benim ki doğum kanalına girmemis henüz ama baş asağı dönmüs aralık bi bitsin önce 37.haftayı bi görelim sonraa nezman gelirlerse

Aa sipaydi sen benle ayni gun diilmiydin nasil ayin 3 u gosteriyo

Vazgeçtim senle doğurmaktan
dedim atraksiyon olsun azıcık..
Hep senşn yüzünden sat ile kafamı karıştırdn

Evet şuan kulak ağrımdan çocuğu çekip çıkartasım var ama gel gör çokta acele etmesin istiyorum

Son düzenleme:
Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Hayırlı sağlıklı evlat olsun

Bebeğine kavuşan arkadaşları tebrik ediyorum. Gözünüz aydın.. darısı bizim başımıza.

Çok mutluyum. Ablam yıllardır hamile kalmak için uğraşıyordu ve çok şükür şuanda hamile. Dualarınızı bekliyorum inşallah kalp atışını da görür ve kucağına almakta nasip olur.

Buarada bugün kontrolüm var diye doktora gittim meğer randevum yarınmış.
Boşu boşuna gittim, herneyse yürüyüş oldu bana. Kızlar benim hiç doğum sancılarım yok sanki ya. Böyle bi kaç saat içinde olan bişey mi yoksa doğumdan bir kaç gün önce ağrıların başlamasımı gerekiyor.

Ablana cok sevindim canim bizim adimiza da tebrik et. Insallah o da bizim gibi gun sayacak

Tebrikler gözün aydın sağlıkla güzel günlerde büyüt inşlhh valla ne güzel bebekler çoğaldı artık hergün iki bebek haberi diye gider inşallah

Maşallah canım. Allah analiz babalık büyütsün inşallah bebeğini. Süt için bol bol emzir. Bebek emdikce gelir süt.

Gözün aydın canım. Ne güzel hemen eve gecmişsiniz. Allah analiz babalı büyütsün bebeğini inşallah

Bende adet agrilari gibi agrilar var yalanci sancilarmis ama kimisi normal sanciyi bile hissetmiyo belki sendr oylesindir

Maşallah canım ablana. İnşallah sağlıkla alır bebeğini kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…