2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
oo maşallah sübhanallah gözünüz aydın allah'ım analı babalı büyütsün inşallah sanada geçmiş olsun canım benim.... rabbim sağlıkla büyümesini nasıp etsin inşallah...

Ben ultrasonda çıkan ölçüye çok güvenmiyorum
250-400 gram arası değişebiliyor.
herkeste hata payı olmaz elbette ama sonuçta cihaz.

2 haftadır benim kilom hep sabit sanırım artık ben almıyorum bebek alıyor

benim son kontrollerde de o oyleydi kilom sabit ama bebek aliodu. son 2 kontroldur kilo almasi cok yavasladi. hatta dr her seferin de iri bebek 4 kiloyu gecer diodu simdi 500 gr oynama bile olabilir demesi cok sasirtti acikcasi. neyse ne diyelim saglikla gelsinler ama 3000 gr i geecerse hepimiz icin daha ii olur.

O kilo oynamasi eksi arti seklimde oluyor canim. Benim arkadasimin bebegi ultrasonlabolculenden 300 gr daha fazla oldu ki eksi de olsa artinda olsa bebeginin kilosu ideal araliklarda, o yuzden kafana takma

Ben de son 2 hafta kilo almamisim hatta biraz vermisim ama bebegin kilo alimi hala guzel gidiyor. Son haftalarda anne adayinda kilo verme oluyormus zaten

Canım hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah.

Maşallah canim.Günlerimiz kilolarımiz yakin :)

Ama ocak ilk haftası demeseydin iyiydi:)

Benimkinin de başı rahim ağzına dayanmış ama.rahim ağzı kapali ve kalın o yüzden daha var doğum yakın değil dedi :)

masallah bu sekilde devam etsin insallah.

Mağnezyumu neden bıraktın

U UgurluKedi L Lilyumm_ Çok saolun kızlar aklıma takıldı genelde iri bebeklerde de öyle söylüyorlar ondan aklıma takıldı ilk baslarda normal için elimden geleni yaparım dedi dr galiba bende ümitlendim normal doğum için kam pıhtılaşması olanlar sezaryen olur hep diyorlar dr öyle diyince ümitlendim galiba sağlık olsun bebeğim kilo alsın iyi olsunda ben sezeryanede raziyim iyi olalım hepimiz yeter

Cok tebrik ederim, gozun aydin olsun. Sutun de gelir insaallah yok diye stres yapma. İlk zamanlar gelmedigi oluyormus bazen ama sonradan bol bol sutun olur merak etme. Saglikli, hayirli evlat olsun insaallah. Cok gecmis olsun.

Geçen hafta 3550 ölçtü , dün 3572 ölçtü
Bende sormadım bile herşeyi iyi dedi sağlıklı dedi ölçümler sorunlu oluyor işte bazen.
sağlıklı yerinde suyu iyi olsun kilo Doğunda da alır.

Ben de son 2 hafta kilo almamisim hatta biraz vermisim ama bebegin kilo alimi hala guzel gidiyor. Son haftalarda anne adayinda kilo verme oluyormus zaten

Öyleymiş canım son zamanda sık tuvalete çıkıyoruz bağırsaklar artık daha hızlı çalışıyor kg vermekte normalmiş.
almayalım da vermesi kalsın

Masaallah 3 saatte ne guzel bir dogum boyle bizler de hevesleniyoruz. İnsaallah dogumlarimiz hepimizin kolay olur. Gozunuz aydin. Hayirli evlat olsun insaallah. Saglikla kucagina aldin ya, sutun de bol olur insaallah sen stres yapma yeter ki.

Hayirli olsun canim saglikli buyutmen dilegiyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…