Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım biliom onu bugün bi arkadaş doğum yapacaktı bakalım yapınca yazar artıkFeraye canım ama sasirtti bebesi onu
Bekleyecegim anne vazgeçtim demis suyu artmış biraz o yüzden doğum iptal :)
Fazla kullandım diye canım yeterli dedi Dr 3 ay kadar kullandımMağnezyumu neden bıraktın
Acaba benimki kaç kilodur çok merak ediyorum göbeğime göre 1 buçuk ancak vardırGeçen hafta 3550 ölçtü , dün 3572 ölçtü
Bende sormadım bile herşeyi iyi dedi sağlıklı dedi ölçümler sorunlu oluyor işte bazen.
sağlıklı yerinde suyu iyi olsun kilo Doğunda da alır.
Öyleymiş canım son zamanda sık tuvalete çıkıyoruz bağırsaklar artık daha hızlı çalışıyor kg vermekte normalmiş.
almayalım da vermesi kalsın
Hayırlı olsun canım maşallah ikinize de sağlıkla büyüsün inşallah sütün kaynar ya hiç merak etmeSelam kızlar. Bende bugün sabaha karşı 3.30 da normal doğum ile oğluşumu kucağıma aldım. Akşam 10 da biranda suyum geldi sonra hastanede suni sancı verildi 3 saatlik sürede doğum gerçekleşti çok şükür. 2910 gram 49 cm doğdu 38+0 da. Eve geçtik biz. Yalnız ilk başta emdi ama şuan emmiyor sütümde yok gibi birkaç damla geliyor sadece o yüzden mama veriyoruz. İnşallah sağlıkla atlatırım bu süreci ve sütüm gelir. Darısı sizlere. Hepiniz dualarımdasınız :*
Aynı benim tarifim ya bir insanın diz kapakları neden ağrır ya kendimi çürümüş hissediyorum artıkBenim bel kasik vajina bacak ve dizler komple orkestra halinde agriyo saolsunlar
Anlik halk dilinde bicak saplanmasi denilen aci agri karisimi hatta bazen elektrik çarpıyomus gibi falan acayip seyler oluyo adi sancimidir baska biseymidir bilemiyorum dogum zamani kiyaslamasini yapabilirim ancak daha once yasamadigim icin
İçini rahat tut canım sen rahat olana bak diğeri neden o kadar pimpirikli acaba sezaryn yanlisi mı ben rahat doktorları daha çok severimGünaydın herkesee. Bizim de görüş günümüz yarın. Şimdiye kadar hep 2 doktora gittim dönüşümlü olarak. Biri çok pimpirikli diğeri çok rahat. Yaşadığım yerde en iyi denilen 2 doktor. Başka seçeneğim yok yani.
Pimpirikli olan suyun çok az demişti. Böyle giderse bebek strese girip boğulabilir dedi. Hep kontrol edicez dedi
Diğerine gittim suyun yeterli dedi 2 hafta önce.
Artık hangisine göre hareket edeceğimi şaşırdım
İçini rahat tut canım sen rahat olana bak diğeri neden o kadar pimpirikli acaba sezaryn yanlisi mı ben rahat doktorları daha çok severim
İkisi de mecbur kalmadıkça sezaryen olmaz diyor ama. Allah bilir.
Pimpirikli olan kalp atışını duyduğumuzdan beri hep bi sıkıntıdan bahsediyor. Yok beyninde sıvı yok gelişim geriliği vs dedi. Şimdi her şey normal haftasıyla uyumlu bu seferde suyu çok çok az dedi.
Rahat olana gidince de acaba bi sorun var mıdır diye tereddütte kalıyoruz.
Pimpirikli olanın stratejisi bu sanırım insanı bağlıyor kendine.. Eşimde onu dinliyor suyun az su iç deyip duruyor. Tuvaletten çıkamaz oldum..
Canim benim arkadasim memoriol de dr hem kendisi iki cocuk annesi hemde bir donem karabük ilinde doktorluk yapti devlette iken bile ciddi bir hayran kitlesi vardi cok sevecen ve cok iyi bir doktor oldugu soylenir.nihal madak binboga ismi ancak hangisi memorial de bilemiyorum bir bakin isterseniz .......Canım ben bakınmaya başladım bir iki isim önerdiler memorialde. Doktoruma da danışacağım onun da yeni torunu oldu çünkü :) isimleri netleştirince yazarım mutlaka
Canım selam, benim gebeliğin başından beri sol böbreğimde 2 büyük taş, 2 aydır da sağ böbreğimde büyüme var. Bahsettiğin gibi sancılarım oldu benim de son 2 ayda, her seferinde acile gittim, kadın doğum kontrol etti, serumla buscopan verildi, geçici de olsa rahatladım, şu an sana da bunu yapmaları gerekir. Böbreğindeki büyüme kaç mm, bu önemli. 30 mm ye kadar normal doğuma engel olacak bir sorun yok. Bir de bunu ürolog değerlendirmeli, kadın doğum uzmanı değil. Senin doğumuna az kalmış, eğer böbreğindeki büyüme fazla değilse normal doğumu beklemene engel değil, büyüme olan tarafa yatmayacaksın ilerlememesi için. Bugün doğumla ilgili doktorumla konuştuktan sonra ürolojiden de uygunluk istedi, ürolojiye de muayene oldum ve büyüme ilerlemediği için normal doğum açısından sorun olmadığına dair uygunluk verdi. Doğumdan sonra büyüme düzeliyor, çok endişelenecek bir durum değil, taşlar da lohusalıktan sonra lazerle kırılacak benim.
Günaydın güzel anneler
Bebeğini kucağına alan anneleri tebrik ediyorum
Darısı zamanı geldiğinde bizim başımıza :)
Kızlar Size iki sorum olacak
1. Benim bebeğim önceleri hareketleri ile uyandırırdı gece şimdilerde benle yatıp benle kalkıyor yani sanki hareketleri yavaşladı gibi
Gün içerisinde oldukça hareketli ama geceleri tırsar oldum
2. Sanci dan önce suyumuz gelirse hemen hastaneye mi gitmeliyiz
Yoksa bir duş alacak vaktimiz var mı?
Neyse ki bir duşluk zaman varmışYerleri daraldı yüzde 90 uyuyorlar bana normal geliyor ama sen yine de doktoruna sor
Her zaman sancı arti su gelmesi olmayabiir. Durup dururken bir anda su gelebilir.
Bi duş alacak zaman vardır ama sonra doğru hastane sancim yok ama demiyoruz:) )
Su geldikten sonra 12 18 saat bebek kalabilir der bizim ebe
Banu çiftçi de 24 saat diyor
Ama enfeksiyon riski çok fazla o yüzden bi duş alıp hemen hastane:)