2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Selam kızlar. Bende bugün sabaha karşı 3.30 da normal doğum ile oğluşumu kucağıma aldım. Akşam 10 da biranda suyum geldi sonra hastanede suni sancı verildi 3 saatlik sürede doğum gerçekleşti çok şükür. 2910 gram 49 cm doğdu 38+0 da. Eve geçtik biz. Yalnız ilk başta emdi ama şuan emmiyor sütümde yok gibi birkaç damla geliyor sadece o yüzden mama veriyoruz. İnşallah sağlıkla atlatırım bu süreci ve sütüm gelir. Darısı sizlere. Hepiniz dualarımdasınız :*
oo maşallah sübhanallah gözünüz aydın allah'ım analı babalı büyütsün inşallah sanada geçmiş olsun canım benim.... rabbim sağlıkla büyümesini nasıp etsin inşallah...

dogum yapan arkadaslari tebrik ediyorum, uzun omurlu olsunlar insallah. darisi hepimizin basina :)
benim dun randevum vardi nst de sanci cikmadi bebek de 3200 civari dedi ben de 12 gunde sadece 150 gr mi almis dedim bu olcumler yaniltabilir dedi. hatta nadir de olsa 500 gr a kadar onyayabilir dedi.

ozellikle dogum yapan arkadaslara sorum su ki dr nuz son kontrol de ki kg mi tutturdu mu? son zamanlarda arkadaslarimin hepsinin dediklerinden daha zayif dogdu bebekler. sizinkiler denildigi kg a yakin mi dogdu?

Ben ultrasonda çıkan ölçüye çok güvenmiyorum
250-400 gram arası değişebiliyor.
herkeste hata payı olmaz elbette ama sonuçta cihaz.

2 haftadır benim kilom hep sabit sanırım artık ben almıyorum bebek alıyor

benim son kontrollerde de o oyleydi kilom sabit ama bebek aliodu. son 2 kontroldur kilo almasi cok yavasladi. hatta dr her seferin de iri bebek 4 kiloyu gecer diodu simdi 500 gr oynama bile olabilir demesi cok sasirtti acikcasi. neyse ne diyelim saglikla gelsinler ama 3000 gr i geecerse hepimiz icin daha ii olur.

dogum yapan arkadaslari tebrik ediyorum, uzun omurlu olsunlar insallah. darisi hepimizin basina :)
benim dun randevum vardi nst de sanci cikmadi bebek de 3200 civari dedi ben de 12 gunde sadece 150 gr mi almis dedim bu olcumler yaniltabilir dedi. hatta nadir de olsa 500 gr a kadar onyayabilir dedi.

ozellikle dogum yapan arkadaslara sorum su ki dr nuz son kontrol de ki kg mi tutturdu mu? son zamanlarda arkadaslarimin hepsinin dediklerinden daha zayif dogdu bebekler. sizinkiler denildigi kg a yakin mi dogdu?
O kilo oynamasi eksi arti seklimde oluyor canim. Benim arkadasimin bebegi ultrasonlabolculenden 300 gr daha fazla oldu ki eksi de olsa artinda olsa bebeginin kilosu ideal araliklarda, o yuzden kafana takma

Ben de son 2 hafta kilo almamisim hatta biraz vermisim ama bebegin kilo alimi hala guzel gidiyor. Son haftalarda anne adayinda kilo verme oluyormus zaten

Selam kızlar. Bende bugün sabaha karşı 3.30 da normal doğum ile oğluşumu kucağıma aldım. Akşam 10 da biranda suyum geldi sonra hastanede suni sancı verildi 3 saatlik sürede doğum gerçekleşti çok şükür. 2910 gram 49 cm doğdu 38+0 da. Eve geçtik biz. Yalnız ilk başta emdi ama şuan emmiyor sütümde yok gibi birkaç damla geliyor sadece o yüzden mama veriyoruz. İnşallah sağlıkla atlatırım bu süreci ve sütüm gelir. Darısı sizlere. Hepiniz dualarımdasınız :*
Canım hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah.

Merhabalar bizimde kontrolumüz vardı bugün 2900 gr olmusuz kızım suyumuz iyi cok sükür basımız asagıda ama doğum kanalına girmemiş daha nts de temiz cıktı şükür hersey yolunda değilce nasıl yüreği rahatlıyor insaanın dogumum ocak 20 gözüküyor ama bence ocak ilk hafta gelicek bu kız içime öle doğuyor saglıkla gelsin bütün bebekler rabbim yüzümüze baksın

Maşallah canim.Günlerimiz kilolarımiz yakin :)

Ama ocak ilk haftası demeseydin iyiydi:)

Benimkinin de başı rahim ağzına dayanmış ama.rahim ağzı kapali ve kalın o yüzden daha var doğum yakın değil dedi :)

O kilo oynamasi eksi arti seklimde oluyor canim. Benim arkadasimin bebegi ultrasonlabolculenden 300 gr daha fazla oldu ki eksi de olsa artinda olsa bebeginin kilosu ideal araliklarda, o yuzden kafana takma
haklisin dogru diosun ama dedim ya 500 gr oynamasi fazla geldi sadece. acaba makinanin eskiligiyle alakali olabilir mi diye dusunup sacmaliorum:p

Ben de son 2 hafta kilo almamisim hatta biraz vermisim ama bebegin kilo alimi hala guzel gidiyor. Son haftalarda anne adayinda kilo verme oluyormus zaten
masallah bu sekilde devam etsin insallah.

Benimde ağrılar öyle canım kasıklarım çok ağrıyor magnezyumu bıraktığım için bacaklarımı hissedemiyorum agridan kemiklerim sızlıyor
Gerçek sancı belden girer kasıklardan ve bacakların üst kısmından devam eder benim öyle
Mağnezyumu neden bıraktın

U UgurluKedi L Lilyumm_ Çok saolun kızlar aklıma takıldı genelde iri bebeklerde de öyle söylüyorlar ondan aklıma takıldı ilk baslarda normal için elimden geleni yaparım dedi dr galiba bende ümitlendim normal doğum için kam pıhtılaşması olanlar sezaryen olur hep diyorlar dr öyle diyince ümitlendim galiba sağlık olsun bebeğim kilo alsın iyi olsunda ben sezeryanede raziyim iyi olalım hepimiz yeter

Kızlar yorumları okuyamdım baya birikmiş fırsatım olunca tek tek okucam İnşAllah yeni bebeklerimiz olduysa şimdiden hayırlı uğurlu olsun: )) bizi sorarsanız biz iyiyiz çok şükür doğumumuz biraz zor geçti suyumuz azdı o yuzden doğumu hızlandırmak zorunda kaldık suni sancı verdiler epidural oldum ama tam uyusmadan 9 cm e ulaştı acılmam ağrıların bir çoğunu hissettim epidural isteyen arkadaşlar sizde doğum cok ilerlemden 4 cm de yaptırın ne olur ne olmaz :)) daha sütüm gelmedi Sütüm gelmesi için ne yapmam lazım tecrubeli anneler fikirlerinize ihtiyacım var
Cok tebrik ederim, gozun aydin olsun. Sutun de gelir insaallah yok diye stres yapma. İlk zamanlar gelmedigi oluyormus bazen ama sonradan bol bol sutun olur merak etme. Saglikli, hayirli evlat olsun insaallah. Cok gecmis olsun.

benim son kontrollerde de o oyleydi kilom sabit ama bebek aliodu. son 2 kontroldur kilo almasi cok yavasladi. hatta dr her seferin de iri bebek 4 kiloyu gecer diodu simdi 500 gr oynama bile olabilir demesi cok sasirtti acikcasi. neyse ne diyelim saglikla gelsinler ama 3000 gr i geecerse hepimiz icin daha ii olur.

Geçen hafta 3550 ölçtü , dün 3572 ölçtü
Bende sormadım bile herşeyi iyi dedi sağlıklı dedi ölçümler sorunlu oluyor işte bazen.
sağlıklı yerinde suyu iyi olsun kilo Doğunda da alır.

Öyleymiş canım son zamanda sık tuvalete çıkıyoruz bağırsaklar artık daha hızlı çalışıyor kg vermekte normalmiş.
almayalım da vermesi kalsın

Masaallah 3 saatte ne guzel bir dogum boyle bizler de hevesleniyoruz. İnsaallah dogumlarimiz hepimizin kolay olur. Gozunuz aydin. Hayirli evlat olsun insaallah. Saglikla kucagina aldin ya, sutun de bol olur insaallah sen stres yapma yeter ki.

Merhaba hanımlar, ben bu sabah saat 5 civarı doğum yaptım.
Kendi sancimla vajinal doğum.
Dikiş ağrısı çekiyorum suan.
Minnagim iyi. Çok şükür.
Doğduktan sonra emdi ama sabah a karşı memeyi bıraktı. Ağzına almio.
Uyuyo sürekli.
Gaz tis ve kakasını yaptı.
3 kilo 50 gr doğdu.
Rabbim herkese nasip etsin. Çok güzel bir şey. Eve gitmek için can atıyorum ama daha burdayım. Yarın belki. .
Hayirli olsun canim saglikli buyutmen dilegiyle :)

X