Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben hep yalancı sancıyı ayırt etmek için şekil değiştirdim yatıyorsam kalktım sola dönüksem sağa döndüm gibi en şiddetlisinden sıcak duş aldım zaten en gğzel etki edende bana bu oldu daha girer girmez karnım yumuşadıysa anlıyorum ki değil yasa çıkınca işte.
Bi yerde şunu da okUdm yalancı sancı ağrıdan ziyaden rahatsızlık verirmiş o anda kendini rahatsız huzursuz hissedermişsin
Selam kızlar. Bende bugün sabaha karşı 3.30 da normal doğum ile oğluşumu kucağıma aldım. Akşam 10 da biranda suyum geldi sonra hastanede suni sancı verildi 3 saatlik sürede doğum gerçekleşti çok şükür. 2910 gram 49 cm doğdu 38+0 da. Eve geçtik biz. Yalnız ilk başta emdi ama şuan emmiyor sütümde yok gibi birkaç damla geliyor sadece o yüzden mama veriyoruz. İnşallah sağlıkla atlatırım bu süreci ve sütüm gelir. Darısı sizlere. Hepiniz dualarımdasınız :*
Gunaydin guzel anneler
Malum bebeklerimizden dogan da cok dogmayi bekleyen de.
Istanbul Anadolu yakasinda oturan arkadaslar hic cocuk dr u arastirdiniz mi?
Nereye ve kime goturmeyi dusunuyorsunuz?
Bu arafa ValentinusNF
sen de bu Anadolu yakasinda oturuyordun degil mi? Ne zamandir yoksun hersey yolundadir umarim
Aynen canım bu işler hiç belli olmuyorki bebişler nezmaan isterse ozaman gelicekler saglıkla dogsunlar da artık ne zaman gelirlerse diyorum benim ki doğum kanalına girmemis henüz ama baş asağı dönmüs aralık bi bitsin önce 37.haftayı bi görelim sonraa nezman gelirlerse
Gunaydin guzel anneler
Malum bebeklerimizden dogan da cok dogmayi bekleyen de.
Istanbul Anadolu yakasinda oturan arkadaslar hic cocuk dr u arastirdiniz mi?
Nereye ve kime goturmeyi dusunuyorsunuz?
Bu arafa ValentinusNF
sen de bu Anadolu yakasinda oturuyordun degil mi? Ne zamandir yoksun hersey yolundadir umarim
Canım ben bakınmaya başladım bir iki isim önerdiler memorialde. Doktoruma da danışacağım onun da yeni torunu oldu çünkü :) isimleri netleştirince yazarım mutlaka
Hanımlar günaydın bildirimleri tek tek okuyamadım ama genel olarak yazayım. Benim önce suyum geldi sabaha karşı 4 gibi . Resmen içimde bir balon patladığını hissetim . Sızıntı şeklinde gelmeye başlayınca Doğum başladığını anladım ve inanılmaz heyecanlandım, aynı zamanda da korktum . Çünkü prematüre doğacaktı yavrum . Suyum ara ara geldi ve yaklaşık 2 saat sonra adet sancısı tarzında ağrım olmaya başladı . Gitgide sıklaştı ve şiddetlendi . Saat 8 de hastaneye gittik , 3 cm açılmam vardı hemen yatış yapıldı . Saat 10 itibariyle açılmam 5 cm ve ağrılarım çok şiddetliydi ve 2 saat sonra 9 cm açılmayla doğumhaneye alındım ve yavrum hemen doğdu Allah sabrını gerçekten veriyor ama insan yapamadan anlayamıyormuş , anneliğin ne kadar kutsal olduğunu Doğum esnasında daha da iyi anladım . Allah hepinizin yardımcısı olsun , çok öpüyorum
Geçen hafta 3550 ölçtü , dün 3572 ölçtü
Bende sormadım bile herşeyi iyi dedi sağlıklı dedi ölçümler sorunlu oluyor işte bazen.
sağlıklı yerinde suyu iyi olsun kilo Doğunda da alır.
Öyleymiş canım son zamanda sık tuvalete çıkıyoruz bağırsaklar artık daha hızlı çalışıyor kg vermekte normalmiş.
almayalım da vermesi kalsın