- 16 Aralık 2013
- 778
- 454
Evet canım 32 haftalıkİnşAllah biran önce çıkarsınız canım kaç haftalık doğdu erken doğduğu için mi küvezde
Kızlar yorumları okuyamdım baya birikmiş fırsatım olunca tek tek okucam İnşAllah yeni bebeklerimiz olduysa şimdiden hayırlı uğurlu olsun: )) bizi sorarsanız biz iyiyiz çok şükür doğumumuz biraz zor geçti suyumuz azdı o yuzden doğumu hızlandırmak zorunda kaldık suni sancı verdiler epidural oldum ama tam uyusmadan 9 cm e ulaştı acılmam ağrıların bir çoğunu hissettim epidural isteyen arkadaşlar sizde doğum cok ilerlemden 4 cm de yaptırın ne olur ne olmaz :)) daha sütüm gelmedi Sütüm gelmesi için ne yapmam lazım tecrubeli anneler fikirlerinize ihtiyacım var
Canım hayırlı olsun darısı basımıza insallah benim doktorum sütü sadece bol su içmenin arttırdığını söylüyor sende bol bol su iç csnom birde su epidural de bas agrısı oluyormus ya sende durumlar nasılKızlar yorumları okuyamdım baya birikmiş fırsatım olunca tek tek okucam İnşAllah yeni bebeklerimiz olduysa şimdiden hayırlı uğurlu olsun: )) bizi sorarsanız biz iyiyiz çok şükür doğumumuz biraz zor geçti suyumuz azdı o yuzden doğumu hızlandırmak zorunda kaldık suni sancı verdiler epidural oldum ama tam uyusmadan 9 cm e ulaştı acılmam ağrıların bir çoğunu hissettim epidural isteyen arkadaşlar sizde doğum cok ilerlemden 4 cm de yaptırın ne olur ne olmaz :)) daha sütüm gelmedi Sütüm gelmesi için ne yapmam lazım tecrubeli anneler fikirlerinize ihtiyacım var
ay sorma canım ya dünkü telaşı bizdeki. hepimizin bebisleri zamanında hayırla gelsin cnm inşallah :)Sevimli bidiga bak sen ya su yorgunlukla güldürdü beni valla :) Hayirli zamanda saglikla gelsin insallah
kizlar merhaba,dun gece 2 den sabah 7ye kadar belimde sancim vardi.sol tarafinda biraz ustunde.sabah kalktigimda hafiflemisti.bugun 12.30 gibi tekrar cok guclu geriye geldi ayni sanci.doktorumu aradik.hemen cagirdi.bobregimde buyume baslamis bebek baski yaptikcida sanci oluyomus.tas varmis birde.cati muaynesi yapti bu arada.bu sanciya hafifletebiliriz ama tam geciremeyiz dedi.istiyosan normal dogumu bekleyebiliriz dedi.bebek basini baya indirmis.normal dogum yolunda ama acilmam yokmus.ne zaman olacagi belli olmaz dedi.yada gebeligi sonlandiracagiz dedi.kendimi o kadar normal doguma hazirlamisim ki meger sancimin yaninda buyuk bir hayal kirikligi yasiyorum acikcasi.muhtemelen sancim gecmez ise gececek gibi degil yarin sezaryanla dogum yapmis olacagim.
Canım cok su içersen olmaz dedi dr gercekten de hiç baş yada bel ağrım olmadıCanım hayırlı olsun darısı basımıza insallah benim doktorum sütü sadece bol su içmenin arttırdığını söylüyor sende bol bol su iç csnom birde su epidural de bas agrısı oluyormus ya sende durumlar nasıl
Saolasın canım İnşAllah hemen gelir: )boooool su
Boooool uyku dinlenmek
Bide 2 saat arayla ister sağ ama tutabiliyor ise emzir.
Bol ot tabi kıvırcık , salatalık
Tatlı da sütü getirebiliyor herkeste aynı etkiyi yapmayadabilir.
Bide bu ara her yerde karşıma pekmezli yumurta çıkıyor tadı için yorum yapamam ama gerçekten getirir mi internetten araştır istersen.
Kızlar yorumları okuyamdım baya birikmiş fırsatım olunca tek tek okucam İnşAllah yeni bebeklerimiz olduysa şimdiden hayırlı uğurlu olsun: )) bizi sorarsanız biz iyiyiz çok şükür doğumumuz biraz zor geçti suyumuz azdı o yuzden doğumu hızlandırmak zorunda kaldık suni sancı verdiler epidural oldum ama tam uyusmadan 9 cm e ulaştı acılmam ağrıların bir çoğunu hissettim epidural isteyen arkadaşlar sizde doğum cok ilerlemden 4 cm de yaptırın ne olur ne olmaz :)) daha sütüm gelmedi Sütüm gelmesi için ne yapmam lazım tecrubeli anneler fikirlerinize ihtiyacım var
hayırlısı olsun canım benim hakkinda hayirlisi neyse o olsun rabbim bebeğini kucagina almayı nasıp etsin inşallahkizlar merhaba,dun gece 2 den sabah 7ye kadar belimde sancim vardi.sol tarafinda biraz ustunde.sabah kalktigimda hafiflemisti.bugun 12.30 gibi tekrar cok guclu geriye geldi ayni sanci.doktorumu aradik.hemen cagirdi.bobregimde buyume baslamis bebek baski yaptikcida sanci oluyomus.tas varmis birde.cati muaynesi yapti bu arada.bu sanciya hafifletebiliriz ama tam geciremeyiz dedi.istiyosan normal dogumu bekleyebiliriz dedi.bebek basini baya indirmis.normal dogum yolunda ama acilmam yokmus.ne zaman olacagi belli olmaz dedi.yada gebeligi sonlandiracagiz dedi.kendimi o kadar normal doguma hazirlamisim ki meger sancimin yaninda buyuk bir hayal kirikligi yasiyorum acikcasi.muhtemelen sancim gecmez ise gececek gibi degil yarin sezaryanla dogum yapmis olacagim.
canım benim geçmiş olsun gözünüz aydın allahım analı babalı büyütsün inşallah...Kızlar yorumları okuyamdım baya birikmiş fırsatım olunca tek tek okucam İnşAllah yeni bebeklerimiz olduysa şimdiden hayırlı uğurlu olsun: )) bizi sorarsanız biz iyiyiz çok şükür doğumumuz biraz zor geçti suyumuz azdı o yuzden doğumu hızlandırmak zorunda kaldık suni sancı verdiler epidural oldum ama tam uyusmadan 9 cm e ulaştı acılmam ağrıların bir çoğunu hissettim epidural isteyen arkadaşlar sizde doğum cok ilerlemden 4 cm de yaptırın ne olur ne olmaz :)) daha sütüm gelmedi Sütüm gelmesi için ne yapmam lazım tecrubeli anneler fikirlerinize ihtiyacım var
Anladım canım benim de allah nasip ederse spinal sezeryan olacak herkes su diyor demek ki idrar ile atılıyor ilaçCanım cok su içersen olmaz dedi dr gercekten de hiç baş yada bel ağrım olmadı
Canim bebegin de kendi gucuyle kendini ittiemesi gerekiyor sanirim normal dogum esnasinda. Ondan dolayi soylemistir muhtemelen.Bizde bugün kontrole gittik 3hafta once en son gitmiştik bebeğim 1700 gr olmuş boyu 42cm boyu falan iyi dedi ama yinede 3 hafta gerilik devam ediyor kalbindeki sıvı hala var kan pıhtılaşmasından dolayı doğumum belli değildi normal yada sezaryen bugün tekrar sordum bebek çok zayıf normal doğum yapamazsın dedi anlamadım biraz zayiflikla ne alaka
Canım zayıf bebeğin kendini ittirmesi zor olur doğum esnasında. Bir de kalbindeki sıvı da devam ettiği için risk almak istemez doktorun haklı olarak normal doğum konusunda. Bunun için bozma moralini zaten zor bir süreç yaşıyorsun bebek sağlıklı olsun sen iyi ol inşallah.Bizde bugün kontrole gittik 3hafta once en son gitmiştik bebeğim 1700 gr olmuş boyu 42cm boyu falan iyi dedi ama yinede 3 hafta gerilik devam ediyor kalbindeki sıvı hala var kan pıhtılaşmasından dolayı doğumum belli değildi normal yada sezaryen bugün tekrar sordum bebek çok zayıf normal doğum yapamazsın dedi anlamadım biraz zayiflikla ne alaka
kaç haftalıksınız benimde ocak 20 görünüyor inş ocagın ıkıncı haftasından once doğmazlar :)Merhabalar bizimde kontrolumüz vardı bugün 2900 gr olmusuz kızım suyumuz iyi cok sükür basımız asagıda ama doğum kanalına girmemiş daha nts de temiz cıktı şükür hersey yolunda değilce nasıl yüreği rahatlıyor insaanın dogumum ocak 20 gözüküyor ama bence ocak ilk hafta gelicek bu kız içime öle doğuyor saglıkla gelsin bütün bebekler rabbim yüzümüze baksın
Ya ne güzel haberler alıyoruz bugünSelam kızlar. Bende bugün sabaha karşı 3.30 da normal doğum ile oğluşumu kucağıma aldım. Akşam 10 da biranda suyum geldi sonra hastanede suni sancı verildi 3 saatlik sürede doğum gerçekleşti çok şükür. 2910 gram 49 cm doğdu 38+0 da. Eve geçtik biz. Yalnız ilk başta emdi ama şuan emmiyor sütümde yok gibi birkaç damla geliyor sadece o yüzden mama veriyoruz. İnşallah sağlıkla atlatırım bu süreci ve sütüm gelir. Darısı sizlere. Hepiniz dualarımdasınız :*
Canim hayirli ugurlu olsun. Masallah bebelerimiz dizi dizi oldu :) Allah anali babali mutlu huzurlu buyutsun insallahSelam kızlar. Bende bugün sabaha karşı 3.30 da normal doğum ile oğluşumu kucağıma aldım. Akşam 10 da biranda suyum geldi sonra hastanede suni sancı verildi 3 saatlik sürede doğum gerçekleşti çok şükür. 2910 gram 49 cm doğdu 38+0 da. Eve geçtik biz. Yalnız ilk başta emdi ama şuan emmiyor sütümde yok gibi birkaç damla geliyor sadece o yüzden mama veriyoruz. İnşallah sağlıkla atlatırım bu süreci ve sütüm gelir. Darısı sizlere. Hepiniz dualarımdasınız :*