2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar tek tek alıntılayamadim. Güzel temennileriniz için teşekkür ederim öncelikle. Biz eve geldik şimdi ama bebişim hala karnımda :KK48: Çünkü suyu biraz artmış hareketleri de iyi olunca doktor tutabildigimiz kadar tutalım dedi hergun takip yapacak kısaca doğuramadım :KK53:

SiZe biraz heyecan katmak istemiş galiba
kalabildiği kadar kalsın bakalım büyüsün kuzu

Kızlar tek tek alıntılayamadim. Güzel temennileriniz için teşekkür ederim öncelikle. Biz eve geldik şimdi ama bebişim hala karnımda :KK48: Çünkü suyu biraz artmış hareketleri de iyi olunca doktor tutabildigimiz kadar tutalım dedi hergun takip yapacak kısaca doğuramadım :KK53:
Yerini sevmiş bebişin maşallah canım 1 gün 1 gündür durabildiği kadar kalsın canım Bu arada 13. Sırayı kaptırdın canım

Merhaba hanımlar, ben bu sabah saat 5 civarı doğum yaptım.
Kendi sancimla vajinal doğum.
Dikiş ağrısı çekiyorum suan.
Minnagim iyi. Çok şükür.
Doğduktan sonra emdi ama sabah a karşı memeyi bıraktı. Ağzına almio.
Uyuyo sürekli.
Gaz tis ve kakasını yaptı.
3 kilo 50 gr doğdu.
Rabbim herkese nasip etsin. Çok güzel bir şey. Eve gitmek için can atıyorum ama daha burdayım. Yarın belki. .
Gözün aydin canim.cok mutlu bir hayatiniz olsun beraber

SiZe biraz heyecan katmak istemiş galiba
kalabildiği kadar kalsın bakalım büyüsün kuzu

Yerini sevmiş bebişin maşallah canım 1 gün 1 gündür durabildiği kadar kalsın canım Bu arada 13. Sırayı kaptırdın canım
Aynen arkadaşlar 1 gün bile önemli şükür doktorumda böyle düşünüyor. hayırlısı. 13. sıra gitti mı tüh haha :)

Arkadaşlar bugün kontrolüm vardı sancım çıkmadı nstde.

37+4 günlük ama gelişimi 40 haftalık gözüküyor, kilosu 3900 çıkıyor tam bir tospik yani :)

Çatı muayenesi oldum evet biraz acı verici ama dayanılmayacak gibi değil, toplasan 10 sn falan sürüyor.

Doktor çatımın biraz dar olduğunu, normal doğuma engel olmadığını ama bebek iri olduğu için beni zorlayabileceğini söyledi. Yine de kesin sezeryanlıksın demiyorum dedi.

Ve bebeğin suyu biraz azalmış cumartesi tekrar çağırdı suyuna bakmak için, o zaman sezeryanı konuşuruz suyun durumuna göre dedi.

Başına böyle bişi gelen var mı yani suyu azalan, normal doğuma engel olur mu sizce ?

Merhaba hanımlar, ben bu sabah saat 5 civarı doğum yaptım.
Kendi sancimla vajinal doğum.
Dikiş ağrısı çekiyorum suan.
Minnagim iyi. Çok şükür.
Doğduktan sonra emdi ama sabah a karşı memeyi bıraktı. Ağzına almio.
Uyuyo sürekli.
Gaz tis ve kakasını yaptı.
3 kilo 50 gr doğdu.
Rabbim herkese nasip etsin. Çok güzel bir şey. Eve gitmek için can atıyorum ama daha burdayım. Yarın belki. .

Hoşgelmiş bebeğin sağlıkla huzurla büyüt inşallah ....sen de atlattın bundan sonrası kolay ağrılar geçer bir iki gün sonra darısı başımaza

Bebişin keyfi yerinde demek ki o ne zaman geleceğini bilir anne karnında ne kadar dururlarsa o kadar iyiymiş hayırlısı artık

37+4 günlük ama gelişimi 40 haftalık gözüküyor, kilosu 3900 çıkıyor tam bir tospik yani :)

Çatı muayenesi oldum evet biraz acı verici ama dayanılmayacak gibi değil, toplasan 10 sn falan sürüyor.

Doktor çatımın biraz dar olduğunu, normal doğuma engel olmadığını ama bebek iri olduğu için beni zorlayabileceğini söyledi. Yine de kesin sezeryanlıksın demiyorum dedi.

Ve bebeğin suyu biraz azalmış cumartesi tekrar çağırdı suyuna bakmak için, o zaman sezeryanı konuşuruz suyun durumuna göre dedi.

Başına böyle bişi gelen var mı yani suyu azalan, normal doğuma engel olur mu sizce ?

Maaşallah bebeğine genelde sorun olmadığı sürece normal doğum yapılıyor 4kg sorunsuz normal doğum yapanlar var sen rahat ol bebeğin kilosu iyiyse normal doğumda kendisini dışarı itecek gücü de fazla oluyor sağlıklı doğumlar şimdiden

Maşallah bebişine :)
Ablam 4kilo bebeği normal doğumla bir iki saatlik sancıyla dünyaya getirdi. Bebek iri olunca kendini daha kolay itiyor bu doğru fakat burada önemli olan bebeğin kafa çapı. Eğer kafa çapı çatını zorlayacaksa doktorun gerekli uyarıyı yapar zaten. Suyu azalan arkadaşımız F ferayegul var bu konuda sana daha detaylı bilgi verir :)

hayirli dogumun olsun canım benim allahım bebeğini kucagina almayi nasip etsin inşallah

kizlar merhaba,dun gece 2 den sabah 7ye kadar belimde sancim vardi.sol tarafinda biraz ustunde.sabah kalktigimda hafiflemisti.bugun 12.30 gibi tekrar cok guclu geriye geldi ayni sanci.doktorumu aradik.hemen cagirdi.bobregimde buyume baslamis bebek baski yaptikcida sanci oluyomus.tas varmis birde.cati muaynesi yapti bu arada.bu sanciya hafifletebiliriz ama tam geciremeyiz dedi.istiyosan normal dogumu bekleyebiliriz dedi.bebek basini baya indirmis.normal dogum yolunda ama acilmam yokmus.ne zaman olacagi belli olmaz dedi.yada gebeligi sonlandiracagiz dedi.kendimi o kadar normal doguma hazirlamisim ki meger sancimin yaninda buyuk bir hayal kirikligi yasiyorum acikcasi.muhtemelen sancim gecmez ise gececek gibi degil yarin sezaryanla dogum yapmis olacagim.

kizlar merhaba,dun gece 2 den sabah 7ye kadar belimde sancim vardi.sol tarafinda biraz ustunde.sabah kalktigimda hafiflemisti.bugun 12.30 gibi tekrar cok guclu geriye geldi ayni sanci.doktorumu aradik.hemen cagirdi.bobregimde buyume baslamis bebek baski yaptikcida sanci oluyomus.tas varmis birde.cati muaynesi yapti bu arada.bu sanciya hafifletebiliriz ama tam geciremeyiz dedi.istiyosan normal dogumu bekleyebiliriz dedi.bebek basini baya indirmis.normal dogum yolunda ama acilmam yokmus.ne zaman olacagi belli olmaz dedi.yada gebeligi sonlandiracagiz dedi.kendimi o kadar normal doguma hazirlamisim ki meger sancimin yaninda buyuk bir hayal kirikligi yasiyorum acikcasi.muhtemelen sancim gecmez ise gececek gibi degil yarin sezaryanla dogum yapmis olacagim.
Canım geçmiş olsun. Biz nasıl istersek isteyelim bebekler kendileri karar veriyor Doğum şekline. Üzülme hiç. Bebeğin sağlıkla dünyaya gelsin ve sen iyi ol da doğum şekli gerçekten önemli değil şu aşamadan sonra. Hepimiz az ya da çok zorluklar yaşayarak geldik son haftalarımıza. Rabbim yardımcın olsun.

Bebişin keyfi yerinde demek ki o ne zaman geleceğini bilir anne karnında ne kadar dururlarsa o kadar iyiymiş hayırlısı artık
Hayırlısı canım doğum zamanını bilemiyoruz :)
Maşallah bebişine :)
Ablam 4kilo bebeği normal doğumla bir iki saatlik sancıyla dünyaya getirdi. Bebek iri olunca kendini daha kolay itiyor bu doğru fakat burada önemli olan bebeğin kafa çapı. Eğer kafa çapı çatını zorlayacaksa doktorun gerekli uyarıyı yapar zaten. Suyu azalan arkadaşımız F ferayegul var bu konuda sana daha detaylı bilgi verir :)
Gecmisbolsun cnm benimde suyum azaldi ama ben daha 37deyim şöyle ki suyum azaldığı için doğumu dışardan mudahale ile baslatacaklardi ama açılma olmama ihtimali var o zamanda sezeran olabilirdi. Benim bebiş henüz 3 kilo :) zerya271210 zerya271210

Arkadaşlar çok teşekkür ediyorum verdiğiniz cevaplar için.
Kafa çapı şuan 96mm gözüküyor 100mm’yi geçerse normal doğumu zorlar dedi doktorum.

Tabi şuan önemli olan suyundaki azalma, birkaç gün içinde biraz daha azalma olursa sezeryana alabiliriz dedi. Hayırlısı olsun demekten başka çare olmuyor bazen...

Herkese hayırlı doğumlar diliyorum sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah:)

Öyle canım ama doğum için randevu fln da alininca bizde herkes işten izinlerini aldı doğum carsaflari fln serildi bebek yatağı açıldı vs vs dün bir koşturmacaydi sorma gitsin :halay:

Sevimli bidiga bak sen ya su yorgunlukla güldürdü beni valla :) Hayirli zamanda saglikla gelsin insallah

Çok geçmiş olsun canım sabah yazdın zaten normal ağrı sandım inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın Allah şifa versin

Kızlar yorumları okuyamdım baya birikmiş fırsatım olunca tek tek okucam İnşAllah yeni bebeklerimiz olduysa şimdiden hayırlı uğurlu olsun: )) bizi sorarsanız biz iyiyiz çok şükür doğumumuz biraz zor geçti suyumuz azdı o yuzden doğumu hızlandırmak zorunda kaldık suni sancı verdiler epidural oldum ama tam uyusmadan 9 cm e ulaştı acılmam ağrıların bir çoğunu hissettim epidural isteyen arkadaşlar sizde doğum cok ilerlemden 4 cm de yaptırın ne olur ne olmaz :)) daha sütüm gelmedi Sütüm gelmesi için ne yapmam lazım tecrubeli anneler fikirlerinize ihtiyacım var

X