Merhaba hanımlar, ben bu sabah saat 5 civarı doğum yaptım.
Kendi sancimla vajinal doğum.
Dikiş ağrısı çekiyorum suan.
Minnagim iyi. Çok şükür.
Doğduktan sonra emdi ama sabah a karşı memeyi bıraktı. Ağzına almio.
Uyuyo sürekli.
Gaz tis ve kakasını yaptı.
3 kilo 50 gr doğdu.
Rabbim herkese nasip etsin. Çok güzel bir şey. Eve gitmek için can atıyorum ama daha burdayım. Yarın belki. .
hadi geçmiş olsun canım benim,Merhaba hanımlar, ben bu sabah saat 5 civarı doğum yaptım.
Minnagim iyi. Çok şükür.
Uyuyo sürekli.
3 kilo 50 gr doğdu.
Rabbim herkese nasip etsin. Çok güzel bir şey. Eve gitmek için can atıyorum ama daha burdayım. Yarın belki. .
gozunuz aydin canim ,rabbim yardimcin olsunMerhaba hanımlar, ben bu sabah saat 5 civarı doğum yaptım.
Minnagim iyi. Çok şükür.
Uyuyo sürekli.
3 kilo 50 gr doğdu.
Maşallah canım gözünaydın ne güzel bebişine kavuştun darısı biz bekleyenlerin başına maşallahMerhaba hanımlar, ben bu sabah saat 5 civarı doğum yaptım.
Minnagim iyi. Çok şükür.
Uyuyo sürekli.
3 kilo 50 gr doğdu.
Canim gozunaydin Allah anali babali buyutsun insallahMerhaba hanımlar, ben bu sabah saat 5 civarı doğum yaptım.
Minnagim iyi. Çok şükür.
Uyuyo sürekli.
3 kilo 50 gr doğdu.
Kızlar tek tek alıntılayamadim. Güzel temennileriniz için teşekkür ederim öncelikle. Biz eve geldik şimdi ama bebişim hala karnımdaÇünkü suyu biraz artmış hareketleri de iyi olunca doktor tutabildigimiz kadar tutalım dedi hergun takip yapacak kısaca doğuramadım
İçeride işler yolunda demek ki canımKızlar tek tek alıntılayamadim. Güzel temennileriniz için teşekkür ederim öncelikle. Biz eve geldik şimdi ama bebişim hala karnımdaÇünkü suyu biraz artmış hareketleri de iyi olunca doktor tutabildigimiz kadar tutalım dedi hergun takip yapacak kısaca doğuramadım
Öyle canım bizde bir heveslendiydik ama hayırlısı :)İçeride işler yolunda demek ki canımKeyfi yerinde olsun geleceği zamanı o bilir annesi
Kızlar tek tek alıntılayamadim. Güzel temennileriniz için teşekkür ederim öncelikle. Biz eve geldik şimdi ama bebişim hala karnımdaÇünkü suyu biraz artmış hareketleri de iyi olunca doktor tutabildigimiz kadar tutalım dedi hergun takip yapacak kısaca doğuramadım
Geçmiş olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah benimki de arada korkutuyor bizi ama doğma zamanlarını keyiflerine kalmış
Öyle canım ama doğum için randevu fln da alininca bizde herkes işten izinlerini aldı doğum carsaflari fln serildi bebek yatağı açıldı vs vs dün bir koşturmacaydi sorma gitsinGeçmiş olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah benimki de arada korkutuyor bizi ama doğma zamanlarını keyiflerine kalmış
Merhaba hanımlar, ben bu sabah saat 5 civarı doğum yaptım.
Minnagim iyi. Çok şükür.
Uyuyo sürekli.
3 kilo 50 gr doğdu.
Rabbim herkese nasip etsin. Çok güzel bir
şey. Eve gitmek için can atıyorum ama daha burdayım. Yarın belki. .
Biz de geçen hafta yaşadık aynısını şuan herşey hazır :) sadece bebek hazır değil hayırlısı olsun inşallahÖyle canım ama doğum için randevu fln da alininca bizde herkes işten izinlerini aldı doğum carsaflari fln serildi bebek yatağı açıldı vs vs dün bir koşturmacaydi sorma gitsin
Evet canım senin haftan daha geride sen daha bekle amanBiz de geçen hafta yaşadık aynısını şuan herşey hazır :) sadece bebek hazır değil hayırlısı olsun inşallah
Gözünaydın canım allah analı babalı büyütsünMerhaba hanımlar, ben bu sabah saat 5 civarı doğum yaptım.
Minnagim iyi. Çok şükür.
Uyuyo sürekli.
3 kilo 50 gr doğdu.
Canım hayırlı olsun ne güzel ne mutlu sana agrıkarın da en kısa zamanda gecer inşallah Allah uzun ömürlü saglıklı ömür versin.Merhaba hanımlar, ben bu sabah saat 5 civarı doğum yaptım.
Minnagim iyi. Çok şükür.
Uyuyo sürekli.
3 kilo 50 gr doğdu.