Sağol canım haklısın aslında ama alışık olmadığım icin tuhaf geldi sanırımBence oynaması çok iyi birşey. Benimki son zamanlarda oynamıyor ki çok hareketliydi normalde. Doktor saymamı söyledi. Günde 15 hareket etmesi lazımmış. İçin rahat olsun oynamazsa kötü
Sanırım öyle canım onlarda sığmıyor sanırım içeriye artıkCanim yeri daraldi artik iyice o yuzden hareketlerk daha sert hissediyoruz bence
canım yaa sen maşallah iyi gidiyorsun kac haftalar önce hazirlanmistin hatirladigim kadariyla ..
Çok gğzel haber sağlıkla büyüsün inşallah..Kızlar bizim fıstık geldi Rabbim hepimizinkini bagislasin bizlere, normal doğum yaptım, sizler de sağlıkla alın kucağınıza, müthiş bir duygu :*
Kızlar bizim fıstık geldi Rabbim hepimizinkini bagislasin bizlere, normal doğum yaptım, sizler de sağlıkla alın kucağınıza, müthiş bir duygu :*
Canım gözün aydın darısı başımıza artık sağlıkla kucağında buyutursun inşallah mis kokulunuKızlar bizim fıstık geldi Rabbim hepimizinkini bagislasin bizlere, normal doğum yaptım, sizler de sağlıkla alın kucağınıza, müthiş bir duygu :*
İşte bu bütün babaların öğrenmesi ve uygulaması gereken bilgi :)İnşallah cnaim :)
Cumaları yazarım
Son cuma eşimin de gelmesi gerekiyor o anlatır artık nasıl gaz çıkarılır lohusa kadına nasıl davranmak gerekiyor diye :)
Kızlar bizim fıstık geldi Rabbim hepimizinkini bagislasin bizlere, normal doğum yaptım, sizler de sağlıkla alın kucağınıza, müthiş bir duygu :*
Hayırlı olsun gözün aydın canım Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallahKızlar bizim fıstık geldi Rabbim hepimizinkini bagislasin bizlere, normal doğum yaptım, sizler de sağlıkla alın kucağınıza, müthiş bir duygu :*
Hayirli olsun canim saglikla buyusun :)Kızlar bizim fıstık geldi Rabbim hepimizinkini bagislasin bizlere, normal doğum yaptım, sizler de sağlıkla alın kucağınıza, müthiş bir duygu :*
Ayyy hayırlı olsun canım Rabbim hayırlı evlat olmayı nasip etsin :)Kızlar bizim fıstık geldi Rabbim hepimizinkini bagislasin bizlere, normal doğum yaptım, sizler de sağlıkla alın kucağınıza, müthiş bir duygu :*